łamAga Posted November 16, 2012 Author Posted November 16, 2012 [quote name='Angi']siemaneczko.[/QUOTE] hej hej hello :lol: u was też takie mleko na dworze ?? :roll: Quote
angineuuka Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 nie. u nas jest jeszcze bez mgły ;) Quote
łamAga Posted November 16, 2012 Author Posted November 16, 2012 [quote name='Angi']nie. u nas jest jeszcze bez mgły ;)[/QUOTE] fajnie macie , u nas taka mgła jest że jak jechaliśmy do weta to Sebastian musiał łeb przez okno wystawić żeby widzieć gdzie jedzie :roll: Quote
angineuuka Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 o mamo, to nie fajnie. U nas powolutku zaczyna się robić mgła :D Quote
łamAga Posted November 16, 2012 Author Posted November 16, 2012 [quote name='Angi']o mamo, to nie fajnie. U nas powolutku zaczyna się robić mgła :D[/QUOTE] pomyliłaś się , twoją mamą jest Madzia :eviltong: ja myslę że jak pojade do pracy to nawet kierownicy w rowerze widziała nie będę :evil_lol: Quote
*Magda* Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 [quote name='dOgLoV']pomyliłaś się , twoją mamą jest Madzia :eviltong: ja myslę że jak pojade do pracy to nawet kierownicy w rowerze widziała nie będę :evil_lol:[/QUOTE] Z tego co pamiętam, to pisałaś w jej galerii, że też możesz być jej mamą :hmmmm::eviltong: A u mnie jest tak ciemno, że nawet nie widać czy jest mgła :D Quote
łamAga Posted November 16, 2012 Author Posted November 16, 2012 [quote name='magdabroy']Z tego co pamiętam, to pisałaś w jej galerii, że też możesz być jej mamą :hmmmm::eviltong: A u mnie jest tak ciemno, że nawet nie widać czy jest mgła :D[/QUOTE] aaaaaaaaaaaaa no fakt , zapomłam :splat: pewnie nie macie bo wszystka do nas przegoniłaś :mad: Quote
angineuuka Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 niestety nie pamiętam kto był moją drugą dogo mamą :( Quote
Aleksa. Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 hej :) wreszcie będę znowu często tu zaglądać. ;) Quote
łamAga Posted November 16, 2012 Author Posted November 16, 2012 [quote name='Angi']niestety nie pamiętam kto był moją drugą dogo mamą :([/QUOTE] ehhh taka młoda a juz ma sklerozę :shake: [quote name='Aleksandra95']hej :) wreszcie będę znowu często tu zaglądać. ;)[/QUOTE] :multi: zapraszamy :cool3: Quote
*Magda* Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 [quote name='dOgLoV']aaaaaaaaaaaaa no fakt , zapomłam :splat: pewnie nie macie bo wszystka do nas przegoniłaś :mad:[/QUOTE] Skleroza :D To nie ja, bo u nas mgły nie było :eviltong: [quote name='Angi']niestety nie pamiętam kto był moją drugą dogo mamą :([/QUOTE] Aga jest Twoją drugą dogo-mamą ;) Quote
angineuuka Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 [quote name='dOgLoV']ehhh taka młoda a juz ma sklerozę :shake: :multi: zapraszamy :cool3:[/QUOTE] bywa... :( Quote
łamAga Posted November 16, 2012 Author Posted November 16, 2012 [quote name='magdabroy']Skleroza :D To nie ja, bo u nas mgły nie było :eviltong: [/QUOTE] no nie było bo od razu ją przekierowałaś do nas :eviltong: Quote
angineuuka Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 [quote name='dOgLoV']no nie było bo od razu ją przekierowałaś do nas :eviltong:[/QUOTE] no to siema mamy :evil_lol: ja zamiast się pakowć to z wami siedzę :P Quote
*Magda* Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 [quote name='dOgLoV']no nie było bo od razu ją przekierowałaś do nas :eviltong:[/QUOTE] Aż takich mocy, to ja nie mam :shake::eviltong: Quote
*Magda* Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 [quote name='Angi']no to siema mamy :evil_lol: ja zamiast się pakowć to z wami siedzę :P[/QUOTE] Siema ;) A gdzie jedziesz?? Quote
angineuuka Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 nie powiem, jutro pokażę foty to się dowiecie :evil_lol: :D Quote
łamAga Posted November 16, 2012 Author Posted November 16, 2012 [quote name='Angi']no to siema mamy :evil_lol: ja zamiast się pakowć to z wami siedzę :P[/QUOTE] siema siema :evil_lol: [quote name='magdabroy']Aż takich mocy, to ja nie mam :shake::eviltong:[/QUOTE] nigdy nie mów nigdy :eviltong: [quote name='Angi']nie powiem, jutro pokażę foty to się dowiecie :evil_lol: :D[/QUOTE] Magda zamykaj drzwi na cztery spusty bo wietrze podstęp :eviltong: Quote
angineuuka Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 i tak muszę fotki jutro zgrać bo collars się domaga :evil_lol: napisałam kiedyś, gdzieś, że nastąpi taki dzień gdzie obrzucę was fotami.. a że weekend :D ale jak nie chcecie to nie, pf. Quote
łamAga Posted November 16, 2012 Author Posted November 16, 2012 [quote name='Angi']i tak muszę fotki jutro zgrać bo collars się domaga :evil_lol: napisałam kiedyś, gdzieś, że nastąpi taki dzień gdzie obrzucę was fotami.. a że weekend :D ale jak nie chcecie to nie, pf.[/QUOTE] ależ nikt nie napisał że nie chce :eviltong: Quote
łamAga Posted November 16, 2012 Author Posted November 16, 2012 [quote name='Angi']tak dziwnie to zabrzmiało :PP[/QUOTE] eee wydaje Ci się :eviltong: Quote
angineuuka Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 [quote name='dOgLoV']eee wydaje Ci się :eviltong:[/QUOTE] powiedzmy... :D Quote
*Magda* Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 [quote name='dOgLoV']Magda zamykaj drzwi na cztery spusty bo wietrze podstęp :eviltong:[/QUOTE] Ona nie ma mojego adresu :eviltong: No chyba, że Ty jej napisałaś :mad: Quote
łamAga Posted November 16, 2012 Author Posted November 16, 2012 [quote name='magdabroy']Ona nie ma mojego adresu :eviltong: No chyba, że Ty jej napisałaś :mad:[/QUOTE] ja ?? nie :shake: może Rutkowski :evil_lol: Quote
Recommended Posts