Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dOgLoV']No nie , ale nie powiem placek był dobry mimo ze kupny hyhy:eviltong:[/QUOTE]

No widzisz, a Thoeś nie jest "kupny" tylko w 100% zrobiony przeze mnie :evil_lol: Więc powinnien mieć pierszeństwo ;)

Posted

[quote name='magdabroy']No widzisz, a Thoeś nie jest "kupny" tylko w 100% zrobiony przeze mnie :evil_lol: Więc powinnien mieć pierszeństwo ;)[/QUOTE]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: w 50 % z Ciebie w 50% z Bogdana :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: w 50 % z Ciebie w 50% z Bogdana :evil_lol:[/QUOTE]

99% moje, a 1% Bogdana :eviltong: On miał w tym maleńki wkład, bo jeden malutki plemniczek ;) A cała reszta była ode mnie :p

Posted

[quote name='magdabroy']99% moje, a 1% Bogdana :eviltong: On miał w tym maleńki wkład, bo jeden malutki plemniczek ;) A cała reszta była ode mnie :p[/QUOTE]

wkład :evil_lol: dosłownie i w przenośni :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']wkład :evil_lol: dosłownie i w przenośni :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

Zboczuch :eviltong: Gdyby nie Ty, to bym o tym tak nie pomyślała ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Zboczuch :eviltong: Gdyby nie Ty, to bym o tym tak nie pomyślała ;)[/QUOTE]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: wiesz , krowa co duzo muczy mało mleka daje podobno :eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: wiesz , krowa co duzo muczy mało mleka daje podobno :eviltong:[/QUOTE]

To wszystko wyjaśnia, czemu Theoś nie ma jeszcze dogomaniackiej kuzynki lub kuzyna :eviltong:

[SIZE=1]Wracam za 5 minut ;)[/SIZE]

Posted

[quote name='magdabroy']To wszystko wyjaśnia, czemu Theoś nie ma jeszcze dogomaniackiej kuzynki lub kuzyna :eviltong:

[SIZE=1]Wracam za 5 minut ;)[/SIZE][/QUOTE]

A no bo to tak wszystko trzeba powoli :eviltong:

oki:) musze isc wczesniej spac ale jeszcze sie nie wybieram :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']A no bo to tak wszystko trzeba powoli :eviltong:

oki:) musze isc wczesniej spac ale jeszcze sie nie wybieram :evil_lol:[/QUOTE]

E tam powoli :eviltong: Raz, dwa i po sprawie :evil_lol:

:(

Posted

[quote name='magdabroy']E tam powoli :eviltong: Raz, dwa i po sprawie :evil_lol:

:([/QUOTE]

nie zawsze to tak wygląda :eviltong:

nio :roll: jutro pobudka o 5:15 :mdleje:

Posted

[quote name='dOgLoV']nie zawsze to tak wygląda :eviltong:
[/QUOTE]

widać, że u Was więcej romantyzmu niż u Magdy :lol:
no ale Teoś jest z związku kazirodczego, bo Magda i Bogdan żyją jak rodzeństwo :lol:

a ja dzisiaj w nocy wcale nie będę spać :placz::placz:

Posted

[quote name='dOgLoV']nie zawsze to tak wygląda :eviltong:

nio :roll: jutro pobudka o 5:15 :mdleje:[/QUOTE]

Masz na 7 do pracy tak?? To po kiego wstajesz o 5:15??

[quote name='kalyna']widać, że u Was więcej romantyzmu niż u Magdy :lol:
no ale Teoś jest z związku kazirodczego, bo Magda i Bogdan żyją jak rodzeństwo :lol:[/QUOTE]

U mnie też kiedyś było romantycznie :evil_lol: Zobaczymy co będzie u nich jak będą ze sobą ponad 12 lat :eviltong:

Posted

[quote name='kalyna']widać, że u Was więcej romantyzmu niż u Magdy :lol:
no ale Teoś jest z związku kazirodczego, bo Magda i Bogdan żyją jak rodzeństwo :lol:

a ja dzisiaj w nocy wcale nie będę spać :placz::placz:[/QUOTE]

Oj tam , oj tam , ale fakt cos mnie reumatyzm w nogi znowu wdzedł :evil_lol:

i mysle ze cały tydzien za bardzo sobie nie pośpisz :eviltong:

[quote name='magdabroy']Masz na 7 do pracy tak?? To po kiego wstajesz o 5:15??

U mnie też kiedyś było romantycznie :evil_lol: Zobaczymy co będzie u nich jak będą ze sobą ponad 12 lat :eviltong:[/QUOTE]

A no bo musze w spokoju kawe wypic , z domu wyjeżdzam o 5:50 :roll:

o ile tyle za sobą wytrzymamy :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']:diabloti: Uprzedziłam, że będę chamska :eviltong:

Wierzę w Was :)[/QUOTE]

kalyna sie aż wystraszyła i uciekła :eviltong:

ja też , ale dzisiaj Sebastian idzie do pracy na 5tą i jak mnie obudzi o 4:30 i zobacze ze mi zostało tylko 45 min snu to chyba sie skonczy rozwodem :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']ja też , ale dzisiaj Sebastian idzie do pracy na 5tą i jak mnie obudzi o 4:30 i zobacze ze mi zostało tylko 45 min snu to chyba sie skonczy rozwodem :evil_lol:[/QUOTE]

To wstań o 4 i obudź jego ;) Chyba nie muszę mówić jak i po co :evil_lol: Wtedy napewno nie będzie rozwodu :D

Posted

[quote name='magdabroy']To wstań o 4 i obudź jego ;) Chyba nie muszę mówić jak i po co :evil_lol: Wtedy napewno nie będzie rozwodu :D[/QUOTE]

dobrze kombinujesz :evil_lol: ale ja jestem taki spioch ze jak by mnie ktos np obudzil po wiesz co to bym chyba zabiła wiec nie sadze zebym o 4rtej wstawała na tego typu rzeczy :evil_lol: brutalna jestem , wiem :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']dobrze kombinujesz :evil_lol: ale ja jestem taki spioch ze jak by mnie ktos np obudzil po wiesz co to bym chyba zabiła wiec nie sadze zebym o 4rtej wstawała na tego typu rzeczy :evil_lol: brutalna jestem , wiem :evil_lol:[/QUOTE]

Żal mi Sebastiana :( Zero poświęcenia z Twojej strony :eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']Żal mi Sebastiana :( Zero poświęcenia z Twojej strony :eviltong:[/QUOTE]

Też mi go żal :placz: jaka ja jestem okrutna dla niego :placz: chyba oszczedze mu cierpienia i złoze pozew rozwodowy pierwsza :placz::eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']Też mi go żal :placz: jaka ja jestem okrutna dla niego :placz: chyba oszczedze mu cierpienia i złoze pozew rozwodowy pierwsza :placz::eviltong:[/QUOTE]

W niecałe 3 miesiące od ślubu :crazyeye: Nie szkoda Ci tej kasy co poszła na wesele :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']W niecałe 3 miesiące od ślubu :crazyeye: Nie szkoda Ci tej kasy co poszła na wesele :evil_lol:[/QUOTE]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

fakt , troche szkoda , to poczekam jeszcze miesiąc :evil_lol:

Posted

Magda wiem, ze tam się wyśpię :D
ale mi się tam nie spieszy, a jak niewyspana jestem to chodze jak zoombie :roll:

nie wystraszyła się, tylko była u weta jeszcze :roll: a teraz idę wykąpać się, może kimnąć i w drogę :)

Aga to aż miesiąc będziesz czekać? uważaj coby Sebastian pierwszy nie był :D