Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dOgLoV']Oj a bym mogła w to grac cały dzień :evil_lol:

Dostał ta grę na urodziny :roll: to co ze ma dopiero 10 lat i co jedynie to bym mu gre samochodową kupiła jakies wyscigi albo cos bo pozniej w nocy sie budzi i placze ze go cos goni albo chca go zabić :roll:

ooo to takie meskie wesele :evil_lol: koniecznie mu przypomnij bo pozniej bedzie Ci narzekał ze go pupa boli :evil_lol:[/QUOTE]
Ja też w nocy podobno czasami mówię coś, że np. musimy zabić Mefisto... :evil_lol: Ostatnio gramy w grę Gangsters.pl w przeglądarce i podobno ostro grałam w nocy w kasynie :evil_lol:

No będzie Ich tam kilku bez żon/dziewczyn bo są chyba takie leniwe jak ja :evil_lol:
Kurcze nie strasz mnie... bo zaraz pojadę pilnować Jego tyłów :evil_lol:

Posted

Zapraszam na naleśnika. :grins:
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/223167-Moje-9-letnie-kud%C5%82ate-szcz%C4%99%C5%9Bcie-%29-ZAPRASZAMY%21/page46"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/223167-Moje-9-letnie-kud%C5%82ate-szcz%C4%99%C5%9Bcie-%29-ZAPRASZAMY%21/page46[/URL]

Posted

[quote name='kalyna']chwilke mnie nie było, a wszędzie tak nagadane, ze wsio mi opadło :mdleje:[/QUOTE]

Kalyna, Ty kobietą jesteś, a nie facetem ;) To co Ci opadło? :diabloti:

Ja poproszę naleśniki z białym serem :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='phase']Zapraszam na naleśnika. :grins:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/223167-Moje-9-letnie-kudłate-szczęście-)-ZAPRASZAMY!/page46[/URL][/QUOTE]
Ona tymi naleśnikami Nas kusi i chyba chce mieć pół dogo w domu dzisiaj :evil_lol:

[quote name='magdabroy']Kalyna, Ty kobietą jesteś, a nie facetem ;-) To co Ci opadło? :diabloti:[/QUOTE]
:evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']Ona tymi naleśnikami Nas kusi i chyba chce mieć pół dogo w domu dzisiaj :evil_lol:
[/QUOTE]

Ona z naleśnikami jedzie do mnie, więc w domu jej nie zastaniecie :eviltong:

Posted

[quote name='Ptysiak']Tylko ostrzegam, że ona może Cie obsikać bo zawsze to robi jak Kogoś poznaje :roll:[/QUOTE]

Mnie takie coś nie brzydzi ;) Ja ze swoim szczurem piłam z jednego kubka ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Mnie takie coś nie brzydzi ;) Ja ze swoim szczurem piłam z jednego kubka ;)[/QUOTE]
Mnie też :)
Ale niektórzy inaczej reagują więc zawsze ostrzegam ;)

Posted

[quote name='Ptysiak']Mnie też :)
Ale niektórzy inaczej reagują więc zawsze ostrzegam ;)[/QUOTE]

To postarajcie się być przed 19, bo o 18 kąpię Theosia, a po 19 kładę go spać ;) Żebyś zdążyła się z nim pobawić :)

Posted

[quote name='magdabroy']To postarajcie się być przed 19, bo o 18 kąpię Theosia, a po 19 kładę go spać ;) Żebyś zdążyła się z nim pobawić :)[/QUOTE]
Będziemy przed 18 - tą. Ja wykąpię Teosia a Ty pobawisz się z Io ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']
Nio pajaki sa okropne , jak kupie ten preparak który mi dogomaniacka kolezanka poleciła to wypsikam nim wszystko , ale od swojego pokoju zaczne :evil_lol:[/QUOTE]

tylko wszystko co zywe (czyt. oddycha i je karmisz) trzeba na 2 h wytransportowac z domu ;)

[quote name='dOgLoV']wiec wiedziałam ze nie jest seryjnym morderca :evil_lol:[/QUOTE]

padałm hhahahahahhahaha :D

Posted

[quote name='magdabroy']Kalyna, Ty kobietą jesteś, a nie facetem ;) To co Ci opadło? :diabloti:
[/QUOTE]

miało być, że opadło :D
opaść ma co, ale właśnie odpaść nieee :diabloti:

Posted

Chwile mnie nie było a te juz sie nalesnikami , Theosiem i Io rozporzadzają , ciekawe czy dla mnie cos zostało :evil_lol:

[quote name='Ada_Mirra']tylko wszystko co zywe (czyt. oddycha i je karmisz) trzeba na 2 h wytransportowac z domu ;)

[/QUOTE]

ooo dobrze wiedziec bo pewnie bym nawet o tym nie pomyslala :roll:

[quote name='kalyna']miało być, że opadło :D
opaść ma co, ale właśnie odpaść nieee :diabloti:[/QUOTE]

ja zawsze mówie ze cycki i rynce opadają ale za bardzo w dumie u mnie nie ma co opaść :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']Chwile mnie nie było a te juz sie nalesnikami , Theosiem i Io rozporzadzają , ciekawe czy dla mnie cos zostało :evil_lol:
[/QUOTE]

Iza nie przyjechała, więc Theoś jest "Twój" :)

A ja dziś prawie ukradłam kota :diabloti: Spotkałam na spacerze kotkę maine coon'a :loveu: Była taka kochana, dała się głaskać itp. Jakbym miała jak ją zabrać, to bym do domu wróciła z kotem :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Iza nie przyjechała, więc Theoś jest "Twój" :)

A ja dziś prawie ukradłam kota :diabloti: Spotkałam na spacerze kotkę maine coon'a :loveu: Była taka kochana, dała się głaskać itp. Jakbym miała jak ją zabrać, to bym do domu wróciła z kotem :evil_lol:[/QUOTE]

Ooooooooooo super :multi: dawac mi go :loveu::loveu::loveu::loveu:

Uoooo ale niedobra bys była :eviltong: a pozniej ktos tak jak my by chodził i szukał koteczka :eviltong:

[quote name='Izabela124.']Też uwielbiam naleśniki! Ale dziś zlitowałam się nad rodzinką i upiekłam ciasto z jabłkami :lol:[/QUOTE]

ciasto z jabłkami tez pysza :loveu:

wychodzi na to ze tylko ja na dogo nie lubie gotowac i piec :evil_lol: