Ptysiak Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 buhahaa :evil_lol::evil_lol: dobry jest :evil_lol: Quote
łamAga Posted August 15, 2012 Author Posted August 15, 2012 [quote name='Ptysiak']buhahaa :evil_lol::evil_lol: dobry jest :evil_lol:[/QUOTE] jak by on nigdy sie nie mylił :evil_lol: człowiek nosi 31 lat to samo nazwisko to od razu ma sie na inne przestawić :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 [quote name='dOgLoV']jak by on nigdy sie nie mylił :evil_lol: człowiek nosi 31 lat to samo nazwisko to od razu ma sie na inne przestawić :evil_lol:[/QUOTE] Ja mam dwa nazwiska i jak nawet się pomylę to zawsze któreś trafię :evil_lol: Quote
łamAga Posted August 15, 2012 Author Posted August 15, 2012 [quote name='Ptysiak']Ja mam dwa nazwiska i jak nawet się pomylę to zawsze któreś trafię :evil_lol:[/QUOTE] ja chciałam dwa to Sebastian powiedział że sie nie zgadza :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 [quote name='dOgLoV']ja chciałam dwa to Sebastian powiedział że sie nie zgadza :evil_lol:[/QUOTE] Mój nie miał wiele do powiedzenia bo wiedział, że i tak zrobię po swojemu :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 [quote name='Ptysiak']Mój nie miał wiele do powiedzenia bo wiedział, że i tak zrobię po swojemu :evil_lol:[/QUOTE]Moja krew :D Izy chyba mają to do siebie, że są uparte i zawsze stawiają na swoim :D Quote
justysiek Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 [quote name='dOgLoV']ja chciałam dwa to Sebastian powiedział że sie nie zgadza :evil_lol:[/QUOTE] u mnie to samo było:evil_lol: hejooooooooo:loveu: Quote
Ptysiak Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 [quote name='Izabela124.']Moja krew :D Izy chyba mają to do siebie, że są uparte i zawsze stawiają na swoim :D[/QUOTE] No chyba masz rację :diabloti: Quote
łamAga Posted August 15, 2012 Author Posted August 15, 2012 Kurcze ze tez mi mama Iza na chrzcie nie dała na imię :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 [quote name='dOgLoV']Kurcze ze tez mi mama Iza na chrzcie nie dała na imię :evil_lol:[/QUOTE]A jak masz na imię? :cool3: Quote
Ptysiak Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 [quote name='dOgLoV']Kurcze ze tez mi mama Iza na chrzcie nie dała na imię :evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
łamAga Posted August 15, 2012 Author Posted August 15, 2012 [quote name='Izabela124.']A jak masz na imię? :cool3:[/QUOTE] Agnieszka , i nawet na drugie nie mam Iza tylko Monika , ba nawet trzecie nie trafiłam bo jest Wiktoria :mad: Quote
Izabela124. Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 [quote name='dOgLoV']Agnieszka , i nawet na drugie nie mam Iza tylko Monika , ba nawet trzecie nie trafiłam bo jest Wiktoria :mad:[/QUOTE] Wow, masz 3 imiona? Ja mam tylko skromne jedno. Mam koleżankę Monikę, fajna dziewczyna tylko, że troszkę nerwowa (i zboczona :diabloti:) Quote
Ptysiak Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 Zabiłaś mnie Aga... Moja siostra ( za którą niestety nie przepadam) ma na imię Monika a na drugie Aga :roll: Dobrze, że jesteś zupełnie Inna niż Ona i na szczęście masz Agnieszka na pierwsze :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 [quote name='Izabela124.']Wow, masz 3 imiona? Ja mam tylko skromne jedno. Mam koleżankę Monikę, fajna dziewczyna tylko, że troszkę nerwowa (i zboczona :diabloti:)[/QUOTE] Dobrze że tylko zboczona i nerwowa a nie Pokemoniasta.... :evil_lol: Ja też mam 3 imiona: Izabella, Anna, Barbara :D , Ty nie? Quote
Izabela124. Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 [quote name='Ptysiak']Dobrze że tylko zboczona i nerwowa a nie Pokemoniasta.... :evil_lol: Ja też mam 3 imiona: Izabella, Anna, Barbara :D , Ty nie?[/QUOTE]Eeee ja mam tylko Izabela, no i z bierzmowania Zuzanna (to można, by rzec, że dwa buhahaha) Quote
łamAga Posted August 15, 2012 Author Posted August 15, 2012 [quote name='Izabela124.']Wow, masz 3 imiona? Ja mam tylko skromne jedno. Mam koleżankę Monikę, fajna dziewczyna tylko, że troszkę nerwowa (i zboczona :diabloti:)[/QUOTE] Drugie dali mi rodzice a trzecie juz sama musiałam wybrac na bierzmowaniu a że koo mnieszkało małżeństwo i mieli córeczkę Wiktorię to tak jakos mi sie spodobało że to wybrałam , wtedy było mało znanym imieniem a teraz co drugie dziecko to Wiktoria :evil_lol: zboczona :diabloti: dobre :lol: [quote name='Ptysiak']Zabiłaś mnie Aga... Moja siostra ( za którą niestety nie przepadam) ma na imię Monika a na drugie Aga :roll: Dobrze, że jesteś zupełnie Inna niż Ona i na szczęście masz Agnieszka na pierwsze :evil_lol:[/QUOTE] Moze gdybym miała na odwrót byśmy teraz nie pisały ze sobą :evil_lol: Ja tam moja siostrę lubię , Sebastian nawet sie smieje ze jak my ze soba rozmawiamy przez telefon to jak przekupy i potrafimy rozmawiac 45 min po czym sie rozlaczamy bo własnie do niej dochodze i za chwile gadamy dalej juz przy kawce :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
łamAga Posted August 15, 2012 Author Posted August 15, 2012 [quote name='Ptysiak']Dobrze że tylko zboczona i nerwowa a nie [B]Pokemoniasta....[/B] :evil_lol: Ja też mam 3 imiona: Izabella, Anna, Barbara :D , Ty nie?[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pokemoniasta ma na pewno na imię Euzebia , tak jakos mi do niej pasuje :evil_lol: [quote name='Izabela124.']Eeee ja mam tylko Izabela, no i z bierzmowania Zuzanna (to można, by rzec, że dwa buhahaha)[/QUOTE] Zuzia też fajnie :lol: Quote
Ptysiak Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 [quote name='dOgLoV']Pokemoniasta ma na pewno na imię Euzebia , tak jakos mi do niej pasuje :evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Chciałabym mieć taką siostrę :) Na szczęście mam "brata" :) w cudzysłowie bo to w sumie brat Sebka ale ja z Marcinem to tak jak rodzeństwo :evil_lol: Quote
Agata A. Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 Dzien dobry późnym rankiem:) widze, że od rana rozmowy trwają Quote
łamAga Posted August 15, 2012 Author Posted August 15, 2012 [quote name='Ptysiak']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Chciałabym mieć taką siostrę :) Na szczęście mam "brata" :) w cudzysłowie bo to w sumie brat Sebka ale ja z Marcinem to tak jak rodzeństwo :evil_lol:[/QUOTE] Mogę Ci ja pozyczyć , ale nie na za długo bo z kim ja bede plotkowała :evil_lol: Ja mam jeszcze 2óch braci , ale jeden dawno sie od nas wyprowadzil i rzadko sie widujemy a drugi jest o 5 lat młodszy i nie mam z nim wspólnych tematów ;) Quote
Milena9 Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 Ja tez z moim 4,5 roku młodszym bratem nie mam wspólnych tematów. ;) Quote
łamAga Posted August 15, 2012 Author Posted August 15, 2012 [quote name='Milena9']Ja tez z moim 4,5 roku młodszym bratem nie mam wspólnych tematów. ;)[/QUOTE] Ale ja Ci powiem że w pracy np bardzo dobrze dogaduje sie z kolegami nawet młodszymi od mojego brata , ale mój brat to zapalony piłkarz jest i jak juz to ma tematy tupu mecze piłka nozna itd do tego stopnia ma świra na punkcie gry w piłkę że nawet nie był na komuni mojej chrzesniaczki a swojej bratanicy bo miał mecz :shake: Quote
łamAga Posted August 15, 2012 Author Posted August 15, 2012 Mam do dodania 53 zdjęcia z wczoraj , są beznadziejne ale dam bo innych nie mam :evil_lol: właśnie się dodaja na fotobucketa a Sebastian mnie bije bo mu sie lagi w grze robią :evil_lol: Quote
łamAga Posted August 15, 2012 Author Posted August 15, 2012 [B]No to lecimy [/B];) [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC07557.jpg[/IMG] [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC07562.jpg[/IMG] [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC07564.jpg[/IMG] [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC07565.jpg[/IMG] [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC07567.jpg[/IMG] [B] cdn .....[/B] Quote
Recommended Posts