Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dOgLoV']i wyszłaś z tego bez uszczerbku na zdrowiu ?? :evil_lol:[/QUOTE]

Malusieńka blizna na kostce. A 2 razy pod rząd w lato spadłam ze schodów i miałam 2 razy nogę w szynie. :evil_lol:

Posted

[quote name='phase']Malusieńka blizna na kostce. A 2 razy pod rząd w lato spadłam ze schodów i miałam 2 razy nogę w szynie. :evil_lol:[/QUOTE]

O kurczaczek :shake: jest mi razniej , nie tylko ulegam czestym dziwnym przygodom :evil_lol:

[quote name='Ptysiak']Jaja sobie robisz? :mad:
Tyle tu nagadane i ani pół zdjęcia :angryy:

Te L-4 za bardzo Cie rozleniwiło :shake::evil_lol:[/QUOTE]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

wczoraj nie ruszyłam się w ogóle z domu , Sebastian pojechał do pracy a ja siedziałam w domu :roll: dzisiaj jest na szczescie na rano a jutro swieto i dzien wolny od pracy to zdjecia będa ;)

[quote name='Ptysiak']Dzień dobry :)[/QUOTE]

dzien dobry ;)

[quote name='phase']Pewnie przekręca się na drugi bok. :evil_lol:[/QUOTE]

o tej godzinie pomalu szykowałam sie do wyjscia z łózka :evil_lol:

[quote name='justysiek']hej Aga:loveu:[/QUOTE]

hello;)

Posted

[quote name='dOgLoV']
wczoraj nie ruszyłam się w ogóle z domu , Sebastian pojechał do pracy a ja siedziałam w domu :roll: dzisiaj jest na szczescie na rano a jutro swieto i dzien wolny od pracy to zdjecia będa ;)
[/QUOTE]

no to aparat w dłoń i zrób zdjęcia podwórkowe no i kociaczków :loveu:
czy palec na to nie pozwala?

Posted

[quote name='kalyna']no to aparat w dłoń i zrób zdjęcia podwórkowe no i kociaczków :loveu:
czy palec na to nie pozwala?[/QUOTE]

Palec pozwala ;)

ale co to za focenie jak Qwenda lezy cały dzien a kociaki chowają się po kątach ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']O kurczaczek :shake: jest mi razniej , nie tylko ulegam czestym dziwnym przygodom :evil_lol:[/QUOTE]
Miałam limo pod i nad okiem. :diabloti: Ale już milczę. :grins:

[quote name='dOgLoV']o tej godzinie pomalu szykowałam sie do wyjscia z łózka :evil_lol:[/QUOTE]
No to byłam blisko. :evil_lol:

Posted

[quote name='justysiek']u ciebie też leje i wieje?:shake:
brrrrrrrrrrrr:oops:[/QUOTE]

U nas nawet słoneczko sie przebija ale zimnawo jest brrr

[quote name='Agata A.']Dzień dobry
U mnie leje, ale nie wieje:)
Hantek zapuszcza sierść w kojcu:)[/QUOTE]

Dzień dobry

niech porasta bo zimno sie robi :lol:

ja sie nie moge doczekac aż Qwendi porosnie sierscia bo teraz to taki łysolek jest :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']U nas nawet słoneczko sie przebija ale zimnawo jest brrr

Dzień dobry

niech porasta bo zimno sie robi :lol:

ja sie nie moge doczekac aż Qwendi porosnie sierscia bo teraz to taki łysolek jest :evil_lol:[/QUOTE]

to macie lepiej, u nas zimno i wieje, leje, łeeeeeeeeee:-(
a bedziecie robić Qwendi uprawnienia?

Posted

[quote name='justysiek']to macie lepiej, u nas zimno i wieje, leje, łeeeeeeeeee:-(
a bedziecie robić Qwendi uprawnienia?[/QUOTE]

Ja bym osobiscie wolała deszcz ;)

tak , musimy w ogle wysłac Qwendy championat do związku itd ale zawsze o tym zapominamy :oops:

[quote name='Aleksandra95']U nas dzisiaj pada.:([/QUOTE]

fajnie macie :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']
ale co to za focenie jak Qwenda lezy cały dzien a kociaki chowają się po kątach ;)[/QUOTE]

ee coś te Twoje zwierzaki nie chcą współpracować :lol:

[quote name='dOgLoV']
ja sie nie moge doczekac aż Qwendi porosnie sierscia bo teraz to taki łysolek jest :evil_lol:[/QUOTE]

tak samo z Sonią jest.. aż tak głupio się ją głaska, bo jest taka beznadziejna w dotyku... przywykłam do jej misiowatej sierści....

Posted

[quote name='dOgLoV']Ja bym osobiscie wolała deszcz ;)

tak , musimy w ogle wysłac Qwendy championat do związku itd ale zawsze o tym zapominamy :oops:

fajnie macie :evil_lol:[/QUOTE]

oooooo to kiedyś będziecie mieli szczeniaczki?:loveu:
ja z Sebkiem ostatnio rozmawiałam i kupimy sobie suczkę DON-a albo użytka.

Posted

[quote name='kalyna']ee coś te Twoje zwierzaki nie chcą współpracować :lol:

tak samo z Sonią jest.. aż tak głupio się ją głaska, bo jest taka beznadziejna w dotyku... przywykłam do jej misiowatej sierści....[/QUOTE]

No nie chcą , poszłam im zrobić pare fotek , zaraz wam pokaże jakie sa żywiołowe :shake:

[quote name='justysiek']oooooo to kiedyś będziecie mieli szczeniaczki?:loveu:
ja z Sebkiem ostatnio rozmawiałam i kupimy sobie suczkę DON-a albo użytka.[/QUOTE]

Na pewno nie w tym roku , moze za 2 -3 lata ;)

musimy znależć odpowieniego kandydata no i wlasciciele psa tez musza wyrazic chec pokrycia nim naszej suki ;)

ooo :multi: super

to kiedy działacie ?? :cool3:

Posted

[B]Pepsia zjadła parę kuleczek ....

[/B][IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC07544.jpg[/IMG]

[B].... i poszła posiedzieć na słoneczku

[/B][IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC07550.jpg[/IMG]

[B]Qwendi jak zawsze zaspana pilnuje domu

[/B][IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC07546.jpg[/IMG]

[B]a Ibri poluje na pozostałości wody w baseniku

[/B][IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC07552.jpg[/IMG]

[IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC07554.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='dOgLoV']No nie chcą , poszłam im zrobić pare fotek , zaraz wam pokaże jakie sa żywiołowe :shake:

Na pewno nie w tym roku , moze za 2 -3 lata ;)

musimy znależć odpowieniego kandydata no i wlasciciele psa tez musza wyrazic chec pokrycia nim naszej suki ;)

ooo :multi: super

to kiedy działacie ?? :cool3:[/QUOTE]

za rok najwcześniej chyba że Cezar będzie grzeczny wcześniej:evil_lol:
choć już widzę jak się moja mama i teściowa dowie... powiedzą, żebym lepiej dziecko sobie zrobiła a nie psa kupowała.

Qwendi jest piękna to ze zgoda raczej nie bedzie problemu.

Posted

[quote name='kalyna']ale się u Ciebie dzieje :lol:

u nas tylko Gandzia pogonił kota :mad: a to przez Ciapka, bo go podpuścił....
A Neron kiedy na stałe przyjeżdża do was?[/QUOTE]

No , ciekawie jest u nas jak na filmie historycznym normalnie <ziewa>

hihihihi dobry Ciapol :evil_lol:

Dzisiaj chyba go wezme na noc ale musze pogadac z Sebastianem zeby Qwendzie zaciagnal do nas do pokoju na cala noc bo inaczej Neron bedzie piszczał pod drzwiami :shake:

a na stałe , hmmm jak bedzie płot a jak na razie robota płotu idzie jak krew z nosa , jest zaczete pierwsze sprzęsło a potrzebnych jest 18 :roll:

Posted

[quote name='justysiek']za rok najwcześniej chyba że Cezar będzie grzeczny wcześniej:evil_lol:
choć już widzę jak się moja mama i teściowa dowie... powiedzą, żebym lepiej dziecko sobie zrobiła a nie psa kupowała.

Qwendi jest piękna to ze zgoda raczej nie bedzie problemu.[/QUOTE]

O to super :multi:

Ja ciagle szłysze takie teksty :multi: a czego ja sie nawysłuchiwałam jak Ibri kupowałam :shake: głowa boli :evil_lol:

U tybetanów nie jest tak łatwo , posiedziała bys troszkę na forum m*o*l*o*s*y ( oddzielone gwiazdkami bo inaczej admin mi i tak zagwiazdkuje wyraz :evil_lol:) to byś się za głowę złapała jakie czasem sa tam kłótnie :shake:

Posted

[quote name='dOgLoV']No , ciekawie jest u nas jak na filmie historycznym normalnie <ziewa>

a na stałe , hmmm jak bedzie płot a jak na razie robota płotu idzie jak krew z nosa , jest zaczete pierwsze sprzęsło a potrzebnych jest 18 :roll:[/QUOTE]

Buahahahaha :lol:

to i tak lepiej Wam idzie niż nam :lol:
my nawet go zamówionego jeszcze nie mamy, a niby miał być zrobiony na początku wakacji :roll:

Posted

[quote name='justysiek']oooooo to kiedyś będziecie mieli szczeniaczki?:loveu:
ja z Sebkiem ostatnio rozmawiałam i kupimy sobie suczkę DON-a albo użytka.[/QUOTE]

szczyniaczki :loveu:

no to zazdroszczę :loveu: :D

a co u Was słychać?

no i wpółczuje z Twoim palcem i kolanem [b]justyśka[/b] ;(