Ptysiak Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Dzień dobry :) O boszeee jaki słodki ten filmik :loveu::loveu::loveu: i to przytulanie na koniec :loveu: A Neron to nawet paluszkami gardzi :evil_lol: Quote
łamAga Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 [quote name='justysiek']śpiochu:evil_lol::loveu:[/QUOTE] ja lubie spać :evil_lol: [quote name='phase']:roflt: Ja też. :roll: A swoją drogą nawet nie wiedziałam, że jesteśmy imienniczkami. :grins:[/QUOTE] oo miło mi posiadac to samo imię co Ty :cool3: [quote name='Ptysiak']Dzień dobry :) O boszeee jaki słodki ten filmik :loveu::loveu::loveu: i to przytulanie na koniec :loveu: A Neron to nawet paluszkami gardzi :evil_lol:[/QUOTE] Hello ;) marysia uwielbia tulic sie do Nerona :loveu: Neron to francuski piesek :shake: mało co zje co mu sie da :shake: nie to co Qwenda zadowoli sie nawet osmarkana husteczka do nosa :evil_lol: Quote
kalyna Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 [quote name='dOgLoV'] Neron to francuski piesek :shake: mało co zje co mu sie da :shake: nie to co Qwenda zadowoli sie nawet osmarkana husteczka do nosa :evil_lol:[/QUOTE] ona jest boska z tymi chusteczkami :evil_lol: i ja, i ja uwielbiam spać :loveu: Quote
łamAga Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 [quote name='justysiek']oj Qwendi ma niezły jadłospis:evil_lol:[/QUOTE] Niooo ostatnio jak kosiłam trawe to wywalila wszystko ze smietnika w pokoju i wyżarła z niego chusteczki :mad: [quote name='kalyna']ona jest boska z tymi chusteczkami :evil_lol: i ja, i ja uwielbiam spać :loveu:[/QUOTE] :evil_lol: Quote
phase Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 [quote name='dOgLoV'] Neron to francuski piesek :shake: mało co zje co mu sie da :shake: [/QUOTE] Dba o linię. :cool3: Quote
justysiek Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 ach te psiury i ich pomysły:evil_lol::loveu: Quote
Ptysiak Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 [quote name='dOgLoV']marysia uwielbia tulic sie do Nerona :loveu: Neron to francuski piesek :shake: mało co zje co mu sie da :shake: nie to co Qwenda zadowoli sie nawet osmarkana husteczka do nosa :evil_lol:[/QUOTE] a przy okazji przesłodko wygląda jak sie tuli :loveu: Qwendi wie co dobre :evil_lol: Quote
łamAga Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 Macie filmik naszych łobuzów :razz: [video=youtube;6doy7B3YPho]http://www.youtube.com/watch?v=6doy7B3YPho&feature=youtu.be[/video] zdjęcia też mam ale jeszcze w aparacie ;) Quote
łamAga Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 [quote name='Izabela124.']Długo się bawili :evil_lol:[/QUOTE] to i tak długo :eviltong: Qwendi jest leniuchem co do zabaw :eviltong: Quote
justysiek Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Qwendi jest niezła:diabloti: robi z Neronem co chce:evil_lol: nie ma ochoty na zabawy to dobitnie to okazuje:diabloti: Quote
łamAga Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 [quote name='justysiek']Qwendi jest niezła:diabloti: robi z Neronem co chce:evil_lol: nie ma ochoty na zabawy to dobitnie to okazuje:diabloti:[/QUOTE] dokładnie :evil_lol: dlatego marzy mi sie pies ktory by sie z Neronem bawił ;) Quote
justysiek Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 [quote name='dOgLoV']dokładnie :evil_lol: dlatego marzy mi sie pies ktory by sie z Neronem bawił ;)[/QUOTE] coś co wiecznie chce sie bawić, może bokser?:evil_lol: to sa mega pocieszne psy. Quote
kalyna Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 haha Neron jest dobry.. hop i już w wannie siedzi :lol: Quote
łamAga Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 [quote name='justysiek']coś co wiecznie chce sie bawić, może bokser?:evil_lol: to sa mega pocieszne psy.[/QUOTE] Bokser odpada , jakos nie przypadła mi do gustu ta rasa , wolała bym Rottka :loveu: [quote name='kalyna']haha Neron jest dobry.. hop i już w wannie siedzi :lol:[/QUOTE] on wode kocha ale jak ma sie kapac to sie zachowuje jak by go woda parzyła hehe Quote
Klaudia&Aza Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Witamy się;) Filmik z Marysią super, na pewno nie jednemu jeszcze w przyszłości zawróci w głowie:evil_lol: A na drugim Naron jak fajnie wskakuje do wanny:D Czekam na zdjęcia;) Quote
Izabela124. Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Qwendi to prawdziwa kobieta i rządzi facetem :lol: Quote
justysiek Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 [quote name='dOgLoV']Bokser odpada , jakos nie przypadła mi do gustu ta rasa , wolała bym Rottka :loveu: on wode kocha ale jak ma sie kapac to sie zachowuje jak by go woda parzyła hehe[/QUOTE] nie wiem czy rotek i on to dobre połączenie, on ma mocny charakter więc chyba musi być coś spokojniejszego, stonowanego, chyba ze 2 on:evil_lol: Quote
agaga21 Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 [quote name='dOgLoV']Macie filmik naszych łobuzów :razz: [video=youtube;6doy7B3YPho]http://www.youtube.com/watch?v=6doy7B3YPho&feature=youtu.be[/video] zdjęcia też mam ale jeszcze w aparacie ;)[/QUOTE] co z quendi za dama???pije wodę w której neron najpierw moczył nogi???:crazyeye::diabloti: Quote
łamAga Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 [quote name='Klaudia&Aza']Witamy się;) Filmik z Marysią super, na pewno nie jednemu jeszcze w przyszłości zawróci w głowie:evil_lol: A na drugim Naron jak fajnie wskakuje do wanny:D Czekam na zdjęcia;)[/QUOTE] Zdjecia wyszły strasznie ale cos tam wybiore , było szaro buro i ponuro miałam ustawiony czas naswietlania 1/200 a zapomniałam ustawić ISO na 400 i sa poruszone :shake: [quote name='Izabela124.']Qwendi to prawdziwa kobieta i rządzi facetem :lol:[/QUOTE] a jak :evil_lol: [quote name='justysiek']nie wiem czy rotek i on to dobre połączenie, on ma mocny charakter więc chyba musi być coś spokojniejszego, stonowanego, chyba ze 2 on:evil_lol:[/QUOTE] chciała bym Dona :loveu::loveu::loveu::loveu: [quote name='agaga21']co z quendi za dama???pije wodę w której neron najpierw moczył nogi???:crazyeye::diabloti:[/QUOTE] Hihihihihi taka z niej dama ze jak wieczorem puści bąkacza to klękajcie narody , udusic sie idzie :evil_lol: Quote
justysiek Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 [quote name='dOgLoV']Zdjecia wyszły strasznie ale cos tam wybiore , było szaro buro i ponuro miałam ustawiony czas naswietlania 1/200 a zapomniałam ustawić ISO na 400 i sa poruszone :shake: a jak :evil_lol: chciała bym Dona :loveu::loveu::loveu::loveu: Hihihihihi taka z niej dama ze jak wieczorem puści bąkacza to klękajcie narody , udusic sie idzie :evil_lol:[/QUOTE] pożyczę Ci Cezara i w mig zmienisz zdanie o donie:evil_lol: Quote
agaga21 Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 [quote name='dOgLoV'] Hihihihihi taka z niej dama ze jak wieczorem puści bąkacza to klękajcie narody , udusic sie idzie :evil_lol:[/QUOTE]:evil_lol: też znam takie damy. Quote
łamAga Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 [quote name='justysiek']pożyczę Ci Cezara i w mig zmienisz zdanie o donie:evil_lol:[/QUOTE] Oj wątpie :shake::eviltong: [quote name='agaga21']:evil_lol: też znam takie damy.[/QUOTE] hihihihi :evil_lol: za chwile zdjęcia ;) Quote
łamAga Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC07295.jpg[/IMG] [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC07296.jpg[/IMG] [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC07298.jpg[/IMG] [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC07300.jpg[/IMG] [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC07304.jpg[/IMG] [B]cdn .....[/B] Quote
Recommended Posts