Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dOgLoV']Magda nas zabije ale ja wlasnie koncze redsika :evil_lol:[/QUOTE]

Nic nie chiałam pisać ja Iza wspomniała o piwie :shake: Ale teraz to już przegięłyście :mad:

Posted

[quote name='magdabroy']Nic nie chiałam pisać ja Iza wspomniała o piwie :shake: Ale teraz to już przegięłyście :mad:[/QUOTE]
Ajjj....
Magda jest zła... :(
To ja napiję się soku i wyleję Tatrę:roll: :evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']Ajjj....
Magda jest zła... :(
To ja napiję się soku i wyleję Tatrę:roll: :evil_lol:[/QUOTE]

Nie uwierzę :shake::evil_lol:
Ja zjadłam resztę racuchów i wypiłam pół litra koktajlu z truskawek :eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']Nie uwierzę :shake::evil_lol:
Ja zjadłam resztę racuchów i wypiłam pół litra koktajlu z truskawek :eviltong:[/QUOTE]
O to teraz był cios po niżej pasa... :evil_lol:

Posted

A mi się ostatnio płowe corsiaki podobają :)
[url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC05214.jpg[/url]

Jejku ale zleciało jeszcze niedawno mówiłaś, że ślub w przyszłym roku

Posted

oo ile zdjęć z wystaw ale się naoglądałam :D ale jeszcze jeszcze jeszcze :loveu:

A Twoje psiaki jak super się bawią :loveu: i znów żałuję że na razie nie ma opcji drugiego psa :(

Posted

[quote name='dOgLoV']Oj tam Magda nie fochaj sie , niedlugo bedziesz pila z nami :evil_lol:

Ja wierce dziure w brzuchu Sebastianowi o trzeciego psiaka :evil_lol:[/QUOTE]
:evil_lol:
O żyjesz :multi::D

Ty wiercisz o trzeciego ja kiedyś marudziłam, że chcę 2 psy w przyszłości. Teraz już nie muszę marudzić bo Sebastianowi na pokazywałam psiaki i rasy i On teraz mi wierci :evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']Chciał Husky ale mu wyperswadowałam i teraz chce albo Berneński pies pasterski, Bernardyn, Owczarek kaukaski a ja chcę samoyeda:evil_lol:

[/QUOTE]

Wiec napisze tak , Huskygo zamienila bym na malamuta , owczark kaukaski odpada , bardzo agresywna i dominujaca rasa nie polecam , a berbebczyka sama kiedys chcialam miec , samoyed jest przepiekny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='dOgLoV']Wiec napisze tak , Huskygo zamienila bym na malamuta , owczark kaukaski odpada , bardzo agresywna i dominujaca rasa nie polecam , a berbebczyka sama kiedys chcialam miec , samoyed jest przepiekny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]

no to mamy podobne zdanie! :) a bernenczyka ma znajomy więc często go widuję ;)

Posted

Husky i Malamut odpadają bo wymagają odpowiedniego szkolenia i ruchu by były normalne a ja się na to nie nadaję :D
Kaukaskiego to od zawsze chciałam :loveu: Są agresywne i dominujące jak pozwoli się im wejść na głowę. Osobiście znałam jednego dobrze ułożonego i idealnego misia :) Ten psiak to wyzwanie.
A na Samoyeda zachorowałam przez Ozy-ego :loveu: Już mam namiar na hodowlę itd :evil_lol: Ale i tak na razie muszę poczekać aż Ptysiek podrośnie i może skończymy wieczny remont :roll:

Posted

[quote name='Ada_Mirra']no to mamy podobne zdanie! :) a bernenczyka ma znajomy więc często go widuję ;)[/QUOTE]
Jaki te psiaki mają charakter ? Raczej chyba są łagodne dobrze myślę?

Posted

tak łagodne, z tego co ja się interesuję, to raczej nie nauczysz tego psa do PO ;) lubią poszczekać ale w celach odstraszenia - wejdziesz na ich teren - nie żyjesz bo.. jesteś zalizana hihi :evil_lol: a znajomy ma tego psa do dogoterapii co mówi samo za siebie ;)

Posted

[quote name='Ada_Mirra']tak łagodne, z tego co ja się interesuję, to raczej nie nauczysz tego psa do PO ;) lubią poszczekać ale w celach odstraszenia - wejdziesz na ich teren - nie żyjesz bo.. jesteś zalizana hihi :evil_lol: a znajomy ma tego psa do dogoterapii co mówi samo za siebie ;)[/QUOTE]
No to wiem już wsio ;)
Dziękuję :)