Ptysiak Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 [quote name='magdabroy']Za tydzień ;)[/QUOTE] Jesoooo jak to zleciało :crazyeye: Ale będzie pite na dogo :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 Sorry za spam :D [url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC05285.jpg[/url] :loveu: Quote
*Magda* Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 [quote name='Ptysiak']Ale będzie pite na dogo :evil_lol:[/QUOTE] Znowu wirtualnie :evil_lol: Quote
łamAga Posted June 15, 2012 Author Posted June 15, 2012 a spamujcie sobie :lol: u mnie mozna do woli :evil_lol: a opic trzeba zeby sie trzymało :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 Ja tam już opijam :cool1: właśnie otworzyłam Tatrę :diabloti: Quote
łamAga Posted June 15, 2012 Author Posted June 15, 2012 [quote name='Ptysiak']Ja tam już opijam :cool1: właśnie otworzyłam Tatrę :diabloti:[/QUOTE] Magda nas zabije ale ja wlasnie koncze redsika :evil_lol: Quote
*Magda* Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 [quote name='dOgLoV']Magda nas zabije ale ja wlasnie koncze redsika :evil_lol:[/QUOTE] Nic nie chiałam pisać ja Iza wspomniała o piwie :shake: Ale teraz to już przegięłyście :mad: Quote
Ptysiak Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 [quote name='magdabroy']Nic nie chiałam pisać ja Iza wspomniała o piwie :shake: Ale teraz to już przegięłyście :mad:[/QUOTE] Ajjj.... Magda jest zła... :( To ja napiję się soku i wyleję Tatrę:roll: :evil_lol: Quote
*Magda* Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 [quote name='Ptysiak']Ajjj.... Magda jest zła... :( To ja napiję się soku i wyleję Tatrę:roll: :evil_lol:[/QUOTE] Nie uwierzę :shake::evil_lol: Ja zjadłam resztę racuchów i wypiłam pół litra koktajlu z truskawek :eviltong: Quote
Ptysiak Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 [quote name='magdabroy']Nie uwierzę :shake::evil_lol: Ja zjadłam resztę racuchów i wypiłam pół litra koktajlu z truskawek :eviltong:[/QUOTE] O to teraz był cios po niżej pasa... :evil_lol: Quote
*Magda* Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 [quote name='Ptysiak']O to teraz był cios po niżej pasa... :evil_lol:[/QUOTE] Jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie :diabloti: Quote
Ptysiak Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 [quote name='magdabroy']Jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie :diabloti:[/QUOTE] :eviltong: Jak Kuba Bóg tak bóg Kubańczykom:evil_lol: Quote
WATACHA Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 A mi się ostatnio płowe corsiaki podobają :) [url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC05214.jpg[/url] Jejku ale zleciało jeszcze niedawno mówiłaś, że ślub w przyszłym roku Quote
Ada_Mirra Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 oo ile zdjęć z wystaw ale się naoglądałam :D ale jeszcze jeszcze jeszcze :loveu: A Twoje psiaki jak super się bawią :loveu: i znów żałuję że na razie nie ma opcji drugiego psa :( Quote
łamAga Posted June 16, 2012 Author Posted June 16, 2012 Oj tam Magda nie fochaj sie , niedlugo bedziesz pila z nami :evil_lol: Ja wierce dziure w brzuchu Sebastianowi o trzeciego psiaka :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 [quote name='dOgLoV']Oj tam Magda nie fochaj sie , niedlugo bedziesz pila z nami :evil_lol: Ja wierce dziure w brzuchu Sebastianowi o trzeciego psiaka :evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol: O żyjesz :multi::D Ty wiercisz o trzeciego ja kiedyś marudziłam, że chcę 2 psy w przyszłości. Teraz już nie muszę marudzić bo Sebastianowi na pokazywałam psiaki i rasy i On teraz mi wierci :evil_lol: Quote
łamAga Posted June 16, 2012 Author Posted June 16, 2012 oooo :evil_lol: a jakie rasy On wybrał ?? :cool3: Quote
Ptysiak Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 Chciał Husky ale mu wyperswadowałam i teraz chce albo Berneński pies pasterski, Bernardyn, Owczarek kaukaski a ja chcę samoyeda:evil_lol: Quote
łamAga Posted June 16, 2012 Author Posted June 16, 2012 [quote name='Ptysiak']Chciał Husky ale mu wyperswadowałam i teraz chce albo Berneński pies pasterski, Bernardyn, Owczarek kaukaski a ja chcę samoyeda:evil_lol: [/QUOTE] Wiec napisze tak , Huskygo zamienila bym na malamuta , owczark kaukaski odpada , bardzo agresywna i dominujaca rasa nie polecam , a berbebczyka sama kiedys chcialam miec , samoyed jest przepiekny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Ada_Mirra Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 [quote name='dOgLoV']Wiec napisze tak , Huskygo zamienila bym na malamuta , owczark kaukaski odpada , bardzo agresywna i dominujaca rasa nie polecam , a berbebczyka sama kiedys chcialam miec , samoyed jest przepiekny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE] no to mamy podobne zdanie! :) a bernenczyka ma znajomy więc często go widuję ;) Quote
Ptysiak Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 Husky i Malamut odpadają bo wymagają odpowiedniego szkolenia i ruchu by były normalne a ja się na to nie nadaję :D Kaukaskiego to od zawsze chciałam :loveu: Są agresywne i dominujące jak pozwoli się im wejść na głowę. Osobiście znałam jednego dobrze ułożonego i idealnego misia :) Ten psiak to wyzwanie. A na Samoyeda zachorowałam przez Ozy-ego :loveu: Już mam namiar na hodowlę itd :evil_lol: Ale i tak na razie muszę poczekać aż Ptysiek podrośnie i może skończymy wieczny remont :roll: Quote
Ada_Mirra Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 mnie to się jescze cocker, seter albo wyżeł marzy..:oops: Quote
Ptysiak Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 [quote name='Ada_Mirra']no to mamy podobne zdanie! :) a bernenczyka ma znajomy więc często go widuję ;)[/QUOTE] Jaki te psiaki mają charakter ? Raczej chyba są łagodne dobrze myślę? Quote
Ada_Mirra Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 tak łagodne, z tego co ja się interesuję, to raczej nie nauczysz tego psa do PO ;) lubią poszczekać ale w celach odstraszenia - wejdziesz na ich teren - nie żyjesz bo.. jesteś zalizana hihi :evil_lol: a znajomy ma tego psa do dogoterapii co mówi samo za siebie ;) Quote
Ptysiak Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 [quote name='Ada_Mirra']tak łagodne, z tego co ja się interesuję, to raczej nie nauczysz tego psa do PO ;) lubią poszczekać ale w celach odstraszenia - wejdziesz na ich teren - nie żyjesz bo.. jesteś zalizana hihi :evil_lol: a znajomy ma tego psa do dogoterapii co mówi samo za siebie ;)[/QUOTE] No to wiem już wsio ;) Dziękuję :) Quote
Recommended Posts