Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ptysiak']
Tylko jak będziecie kiedyś się wybierali do mnie to nie zapomnij o Sobie :evil_lol:[/QUOTE]

[quote name='magdabroy']Po Agnieszcze wszystkiego się można spodziewać :evil_lol:[/QUOTE]

Zapisze sobie w przypomnieniach :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']Zapisze sobie w przypomnieniach :evil_lol:[/QUOTE]

gorzej jeśli zapomniesz zapisać. :D Albo zapomnisz, gdzie zapisałaś :loveu:

Posted (edited)

[quote name='biscuit']gorzej jeśli zapomniesz zapisać. :D Albo zapomnisz, gdzie zapisałaś :loveu:[/QUOTE]

To tez jest mozliwe :P

od wczoraj wysylam sms-a dezaktywującego internet w komórce i cos nie moge wyslac :P

teraz to zrobie za pamięci :P

do sklepu tez poszlam po ryż dla Nerona , kupilam wątróbke i wrocilam bez ryżu :P

Edited by dOgLoV
Posted

To hasła, kody itp. zapisuj na karteczkach samoprzylepnych i przyklejaj gdzieś przy monitorze, idąc na zakupy, zapisuj na ręce, co masz kupić, a żeby już nigdy nie zapomnieć Neronka, napisz markerem na smyczy: "PAMIĘTAJ O NERONIE!!!" :D :D :D

Posted

[quote name='biscuit']To hasła, kody itp. zapisuj na karteczkach samoprzylepnych i przyklejaj gdzieś przy monitorze, idąc na zakupy, zapisuj na ręce, co masz kupić, a żeby już nigdy nie zapomnieć Neronka, napisz markerem na smyczy: "PAMIĘTAJ O NERONIE!!!" :D :D :D[/QUOTE]

hehehehe

Hasła mam zapisane w kalendarzu poza tym wszedzie staram sie miec to samo zeby pamietac jedno a nie 50-ąt :eviltong:

Jak ide do sklepu to zazwyczaj czegos zapomne kupic , to juz standard wiec przyzwyczailam sie ze czasami musze isc do sklepu 2-3 razy :eviltong:

Nerona tylko raz zapomnialam , jak na razie wiecej sie to nie powtórzyło :eviltong:

Posted

[quote name='biscuit']Narazie, hehe :D
Ale gorzej, jeśli pewnego dnia będziesz już na spacerze i zorientujesz się, że na drugim końcu smyczy nie ma psiaka :evil_lol:[/QUOTE]

Hahahahaha to mi nie grozi bo jak biore smycz do reki to Neron tak swiruje ze najchetniej wskoczyl by mi do kieszeni :evil_lol: wtedy nie da sie go zapomnieć :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']Hahahahaha to mi nie grozi bo jak biore smycz do reki to Neron tak swiruje ze najchetniej wskoczyl by mi do kieszeni :evil_lol: wtedy nie da sie go zapomnieć :evil_lol:[/QUOTE]

No to jest powód do radości - z Waszej dwójki chociaż jedno trzyma rękę (a raczej łapę :)) na pulsie :diabloti: żart :eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']Po Agnieszcze wszystkiego się można spodziewać :evil_lol:[/QUOTE]
:evil_lol:
[quote name='dOgLoV']Zapisze sobie w przypomnieniach [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/evil_lol.gif[/IMG][/QUOTE]
tylko nie zapomnij :evil_lol:

Posted

[URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/Zdjcie0175-1.jpg[/URL] na początku jak się dobrze nie przyjrzałam to myślałam, ze to małe to Marysia :lol:

chyba muszę odpocząć od dogo, bo na głowę mi się rzuca :D
wczoraj pomyliłam ONa z wiejskim burkiem :roll: aż wstyd :(

Posted

[quote name='Ptysiak']:evil_lol:

tylko nie zapomnij :evil_lol:[/QUOTE]

Postaram sie :evil_lol:

spokojnej nocy zycze i uciekam do pracy :roll: strasznie mi sie nie chce ale musze :roll:

Posted

[quote name='kalyna'][URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/Zdjcie0175-1.jpg[/URL] na początku jak się dobrze nie przyjrzałam to myślałam, ze to małe to Marysia :lol:

chyba muszę odpocząć od dogo, bo na głowę mi się rzuca :D
wczoraj pomyliłam ONa z wiejskim burkiem :roll: aż wstyd :([/QUOTE]

hehehehe niektóre wiejskie burki sa ladniejsze od wystawowych Onków tak że nie ma sie co przejmowac :P

Posted

[quote name='dOgLoV']Postaram sie :evil_lol:

spokojnej nocy zycze i uciekam do pracy :roll: strasznie mi sie nie chce ale musze :roll:[/QUOTE]
Miłej pracy :) o ile praca może być miła :roll:
Dobrej nocy :)

Posted

[quote name='Ptysiak']Miłej pracy :) o ile praca może być miła :roll:
Dobrej nocy :)[/QUOTE]

Dziekuje ;)

mimo iż lubie swoją prace to praca w nocy nigdy nie jest mila ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']hehehehe niektóre wiejskie burki sa ladniejsze od wystawowych Onków tak że nie ma sie co przejmowac :P[/QUOTE]

tylko to była piękna suczka z rodowodem :D
ale wyszła mokra z wody, trzepała się to uszy latały i na dodatek zdjęcie z góry było robione, więc dałabym sobie rękę obciąć, że to nie ta suczka.. a jednak :D

(nie, to nie była Tora, bo ją akurat rozpoznaję :lol:)

Posted

[quote name='dOgLoV']mimo iż lubie swoją prace to praca w nocy nigdy nie jest mila ;)[/QUOTE]

Są zawody gdzie praca w nocy jest "miła" :evil_lol:

[quote name='kalyna'](nie, to nie była Tora, bo ją akurat rozpoznaję :lol:)[/QUOTE]

No ja mam nadzieję :mad::eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']Są zawody gdzie praca w nocy jest "miła" :evil_lol:[/QUOTE]
Ciekawe jakie? :roll:
Miałaś na myśli pewnie polowanie na nietoperze? :eviltong: :evil_lol:

Posted

[quote name='kalyna']tylko to była piękna suczka z rodowodem :D
ale wyszła mokra z wody, trzepała się to uszy latały i na dodatek zdjęcie z góry było robione, więc dałabym sobie rękę obciąć, że to nie ta suczka.. a jednak :D

(nie, to nie była Tora, bo ją akurat rozpoznaję :lol:)[/QUOTE]

Kazdy pies wyglada jak wyplosz zaraz po wyjsciu z wody :eviltong:

Qwendi fajnie wyglada , ma takie chudziutkie patyczki z tylnich łap a u gury taka wielka kula :evil_lol:

[quote name='magdabroy']Są zawody gdzie praca w nocy jest "miła" :evil_lol:
[/QUOTE]

[quote name='Ptysiak']Ciekawe jakie? :roll:
Miałaś na myśli pewnie polowanie na nietoperze? :eviltong: :evil_lol:[/QUOTE]

Ciekawe co Magda miala na mysli , ciekawe :siara::evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Dzień doberek :) Jeszcze tylko jedna nocka i masz weekend ;)[/QUOTE]

Juz mam weekend :multi: na dzisiaj bralam urlop bo mialam duzo zalatwiania i stwierdzilam ze juz mi sie pozniej nie bedzie chcialo isc do pracy :evil_lol:

[quote name='phase']Witamy się z Żabunią cieplutko w deszczowy dzień. :)[/QUOTE]

[quote name='unikatowydiament']dzieńdoberek:)[/QUOTE]

[quote name='understandme']miłego weekendu ! :)[/QUOTE]

Hejka ;)

dziekujemy :lol: