łamAga Posted May 30, 2012 Author Posted May 30, 2012 [quote name='Ptysiak'] Tylko jak będziecie kiedyś się wybierali do mnie to nie zapomnij o Sobie :evil_lol:[/QUOTE] [quote name='magdabroy']Po Agnieszcze wszystkiego się można spodziewać :evil_lol:[/QUOTE] Zapisze sobie w przypomnieniach :evil_lol: Quote
xyzxyz Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 [quote name='dOgLoV']Zapisze sobie w przypomnieniach :evil_lol:[/QUOTE] gorzej jeśli zapomniesz zapisać. :D Albo zapomnisz, gdzie zapisałaś :loveu: Quote
łamAga Posted May 30, 2012 Author Posted May 30, 2012 (edited) [quote name='biscuit']gorzej jeśli zapomniesz zapisać. :D Albo zapomnisz, gdzie zapisałaś :loveu:[/QUOTE] To tez jest mozliwe :P od wczoraj wysylam sms-a dezaktywującego internet w komórce i cos nie moge wyslac :P teraz to zrobie za pamięci :P do sklepu tez poszlam po ryż dla Nerona , kupilam wątróbke i wrocilam bez ryżu :P Edited May 30, 2012 by dOgLoV Quote
xyzxyz Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 To hasła, kody itp. zapisuj na karteczkach samoprzylepnych i przyklejaj gdzieś przy monitorze, idąc na zakupy, zapisuj na ręce, co masz kupić, a żeby już nigdy nie zapomnieć Neronka, napisz markerem na smyczy: "PAMIĘTAJ O NERONIE!!!" :D :D :D Quote
łamAga Posted May 30, 2012 Author Posted May 30, 2012 [quote name='biscuit']To hasła, kody itp. zapisuj na karteczkach samoprzylepnych i przyklejaj gdzieś przy monitorze, idąc na zakupy, zapisuj na ręce, co masz kupić, a żeby już nigdy nie zapomnieć Neronka, napisz markerem na smyczy: "PAMIĘTAJ O NERONIE!!!" :D :D :D[/QUOTE] hehehehe Hasła mam zapisane w kalendarzu poza tym wszedzie staram sie miec to samo zeby pamietac jedno a nie 50-ąt :eviltong: Jak ide do sklepu to zazwyczaj czegos zapomne kupic , to juz standard wiec przyzwyczailam sie ze czasami musze isc do sklepu 2-3 razy :eviltong: Nerona tylko raz zapomnialam , jak na razie wiecej sie to nie powtórzyło :eviltong: Quote
xyzxyz Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Narazie, hehe :D Ale gorzej, jeśli pewnego dnia będziesz już na spacerze i zorientujesz się, że na drugim końcu smyczy nie ma psiaka :evil_lol: Quote
łamAga Posted May 30, 2012 Author Posted May 30, 2012 [quote name='biscuit']Narazie, hehe :D Ale gorzej, jeśli pewnego dnia będziesz już na spacerze i zorientujesz się, że na drugim końcu smyczy nie ma psiaka :evil_lol:[/QUOTE] Hahahahaha to mi nie grozi bo jak biore smycz do reki to Neron tak swiruje ze najchetniej wskoczyl by mi do kieszeni :evil_lol: wtedy nie da sie go zapomnieć :evil_lol: Quote
xyzxyz Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 [quote name='dOgLoV']Hahahahaha to mi nie grozi bo jak biore smycz do reki to Neron tak swiruje ze najchetniej wskoczyl by mi do kieszeni :evil_lol: wtedy nie da sie go zapomnieć :evil_lol:[/QUOTE] No to jest powód do radości - z Waszej dwójki chociaż jedno trzyma rękę (a raczej łapę :)) na pulsie :diabloti: żart :eviltong: Quote
Ptysiak Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 [quote name='magdabroy']Po Agnieszcze wszystkiego się można spodziewać :evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol: [quote name='dOgLoV']Zapisze sobie w przypomnieniach [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/evil_lol.gif[/IMG][/QUOTE] tylko nie zapomnij :evil_lol: Quote
kalyna Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 [URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/Zdjcie0175-1.jpg[/URL] na początku jak się dobrze nie przyjrzałam to myślałam, ze to małe to Marysia :lol: chyba muszę odpocząć od dogo, bo na głowę mi się rzuca :D wczoraj pomyliłam ONa z wiejskim burkiem :roll: aż wstyd :( Quote
łamAga Posted May 30, 2012 Author Posted May 30, 2012 [quote name='Ptysiak']:evil_lol: tylko nie zapomnij :evil_lol:[/QUOTE] Postaram sie :evil_lol: spokojnej nocy zycze i uciekam do pracy :roll: strasznie mi sie nie chce ale musze :roll: Quote
łamAga Posted May 30, 2012 Author Posted May 30, 2012 [quote name='kalyna'][URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/Zdjcie0175-1.jpg[/URL] na początku jak się dobrze nie przyjrzałam to myślałam, ze to małe to Marysia :lol: chyba muszę odpocząć od dogo, bo na głowę mi się rzuca :D wczoraj pomyliłam ONa z wiejskim burkiem :roll: aż wstyd :([/QUOTE] hehehehe niektóre wiejskie burki sa ladniejsze od wystawowych Onków tak że nie ma sie co przejmowac :P Quote
Ptysiak Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 [quote name='dOgLoV']Postaram sie :evil_lol: spokojnej nocy zycze i uciekam do pracy :roll: strasznie mi sie nie chce ale musze :roll:[/QUOTE] Miłej pracy :) o ile praca może być miła :roll: Dobrej nocy :) Quote
łamAga Posted May 30, 2012 Author Posted May 30, 2012 [quote name='Ptysiak']Miłej pracy :) o ile praca może być miła :roll: Dobrej nocy :)[/QUOTE] Dziekuje ;) mimo iż lubie swoją prace to praca w nocy nigdy nie jest mila ;) Quote
kalyna Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 [quote name='dOgLoV']hehehehe niektóre wiejskie burki sa ladniejsze od wystawowych Onków tak że nie ma sie co przejmowac :P[/QUOTE] tylko to była piękna suczka z rodowodem :D ale wyszła mokra z wody, trzepała się to uszy latały i na dodatek zdjęcie z góry było robione, więc dałabym sobie rękę obciąć, że to nie ta suczka.. a jednak :D (nie, to nie była Tora, bo ją akurat rozpoznaję :lol:) Quote
*Magda* Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 [quote name='dOgLoV']mimo iż lubie swoją prace to praca w nocy nigdy nie jest mila ;)[/QUOTE] Są zawody gdzie praca w nocy jest "miła" :evil_lol: [quote name='kalyna'](nie, to nie była Tora, bo ją akurat rozpoznaję :lol:)[/QUOTE] No ja mam nadzieję :mad::eviltong: Quote
Ptysiak Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 [quote name='magdabroy']Są zawody gdzie praca w nocy jest "miła" :evil_lol:[/QUOTE] Ciekawe jakie? :roll: Miałaś na myśli pewnie polowanie na nietoperze? :eviltong: :evil_lol: Quote
łamAga Posted May 31, 2012 Author Posted May 31, 2012 [quote name='kalyna']tylko to była piękna suczka z rodowodem :D ale wyszła mokra z wody, trzepała się to uszy latały i na dodatek zdjęcie z góry było robione, więc dałabym sobie rękę obciąć, że to nie ta suczka.. a jednak :D (nie, to nie była Tora, bo ją akurat rozpoznaję :lol:)[/QUOTE] Kazdy pies wyglada jak wyplosz zaraz po wyjsciu z wody :eviltong: Qwendi fajnie wyglada , ma takie chudziutkie patyczki z tylnich łap a u gury taka wielka kula :evil_lol: [quote name='magdabroy']Są zawody gdzie praca w nocy jest "miła" :evil_lol: [/QUOTE] [quote name='Ptysiak']Ciekawe jakie? :roll: Miałaś na myśli pewnie polowanie na nietoperze? :eviltong: :evil_lol:[/QUOTE] Ciekawe co Magda miala na mysli , ciekawe :siara::evil_lol: Quote
*Magda* Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 [quote name='dOgLoV'] Ciekawe co Magda miala na mysli , ciekawe :siara::evil_lol:[/QUOTE] Panie do towarzystwa :eviltong: Quote
Ptysiak Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 [quote name='magdabroy']Panie do towarzystwa :eviltong:[/QUOTE] No ja na to nie wpadłam :oops::evil_lol::diabloti::evil_lol: Quote
*Magda* Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Dzień doberek :) Jeszcze tylko jedna nocka i masz weekend ;) Quote
phase Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Witamy się z Żabunią cieplutko w deszczowy dzień. :) Quote
łamAga Posted June 1, 2012 Author Posted June 1, 2012 [quote name='magdabroy']Dzień doberek :) Jeszcze tylko jedna nocka i masz weekend ;)[/QUOTE] Juz mam weekend :multi: na dzisiaj bralam urlop bo mialam duzo zalatwiania i stwierdzilam ze juz mi sie pozniej nie bedzie chcialo isc do pracy :evil_lol: [quote name='phase']Witamy się z Żabunią cieplutko w deszczowy dzień. :)[/QUOTE] [quote name='unikatowydiament']dzieńdoberek:)[/QUOTE] [quote name='understandme']miłego weekendu ! :)[/QUOTE] Hejka ;) dziekujemy :lol: Quote
Recommended Posts