*Magda* Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 Dzień dobry :) Jak będziesz to czytać, to już będziesz miała weekend :multi: Fajnie, co nie :) Quote
łamAga Posted May 25, 2012 Author Posted May 25, 2012 [quote name='phase']A jak psiaki znoszą te upały? Ma, ma ten mój mały skrzat swoje miejsce na dogo. :D prosz.:) [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/223167-Moje-kudłate-szczęście/page9[/URL][/QUOTE] Ogólnie to ciężko znosza upaly ale jak idziemy na spacer to nawet chwile sie pobawia ;) ooo to zaraz was odwiedzimy :multi: [quote name='Ada_Mirra']hej hej :D cudne zdjęcia ze spaceru! czekam na więcej! :evil_lol:[/QUOTE] dziekujemy :lol: [quote name='dagaa111']witam się wieczornie :)[/QUOTE] hejka :lol: [quote name='kalyna']a ja na kleszcze siły nie mam... kupiłam jedną tubkę w opisie na dwa razy czyt. dwa koty na raz ;) no i jak Szary przyniósł 2 wbite kleszcze i 2 po dopadniętych to zakropiłyśmy...miało być na 4 tygodnie a tu po niespełna 2 koty znowu przychodzą zakleszczone... fakt, że po jednym i to wyschniętym ale opitym :roll: więc nie wiem już co robić.. obroże odpadają, bo nie nauczone do noszenia obroży sa...[/QUOTE] a sprawdzalas juz na futrzakach advantixa albo frontline ?? [quote name='Ptysiak']Dzień dobry:) Jeszcze tylko parę godzin pracy i weekend :multi: Idę dziś do vetki to może przypomni mi nazwę poprzednich kropelek, były spoko bo Ptyś w lesie, w parku, na ogródku... tarzał się i biegał w krzakach i ani jednego kleszcza nawet wędrującego po futerku nie znalazłam. Kolka zakropiona innym i jak poszłyśmy na spacer to potem znalazłam u niej w futerku dwa :/ No i właśnie... aparat jest a zdjęcia? :mad: Pozdrawiamy i miłego piątku :)[/QUOTE] Mysle ze advantix i frontline sa najpopularniejsze ;) mysle ze w ten weekend nic nie dodam bo jutro czasu nie bedzie a w niedziele komunia :roll: taaaa wekend :multi: [quote name='magdabroy']Dzień dobry :) Jak będziesz to czytać, to już będziesz miała weekend :multi: Fajnie, co nie :)[/QUOTE] Super :multi::multi::multi::multi: chociaz wolala bym weekend wolny od imprez :lol: Quote
*Magda* Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 [quote name='dOgLoV']chociaz wolala bym weekend wolny od imprez :lol:[/QUOTE] Ciężko Cię kobieto zadowolić :roll: Biedny Sebastian :evil_lol: Quote
łamAga Posted May 25, 2012 Author Posted May 25, 2012 [quote name='Aleksandra95']dawno mnie nie było.:oops: ale nadrobię.:)[/QUOTE] Witamy i zapraszamy do nadrabiania :cool3::lol: ostatnio jak bylam u weta po kropelki to bylo małżeństwo z małym puchatym okolo 2 miesiecznym alaskanem lub husky , wiec jak wyszli z pokoju weta spytalam czy to husky czy alaskan , pani na mnie spojrzala i biegiem do weta i pyta " przepraszam a to alaskan czy husky ?" :evil_lol: ja stwierdzilam ze wyglada bardziej na alaskana , wet też tak stwierdził :evil_lol: chyba go znależli lub dostali w prezencie ale byl mega przesłodki :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
łamAga Posted May 25, 2012 Author Posted May 25, 2012 [quote name='Aleksandra95']dawno mnie nie było.:oops: ale nadrobię.:)[/QUOTE] Witamy i zapraszamy do nadrabiania :cool3::lol: ostatnio jak bylam u weta po kropelki to bylo małżeństwo z małym puchatym okolo 2 miesiecznym alaskanem lub husky , wiec jak wyszli z pokoju weta spytalam czy to husky czy alaskan , pani na mnie spojrzala i biegiem do weta i pyta " przepraszam a to alaskan czy husky ?" :evil_lol: ja stwierdzilam ze wyglada bardziej na alaskana , wet też tak stwierdził :evil_lol: chyba go znależli lub dostali w prezencie ale byl mega przesłodki :loveu::loveu::loveu::loveu: mam nadzieje ze jeszcze go tam spotkam i bede miala okazje sprawdzic czy mialam racje co do rasy :evil_lol: Quote
łamAga Posted May 25, 2012 Author Posted May 25, 2012 [quote name='magdabroy']Ciężko Cię kobieto zadowolić :roll: Biedny Sebastian :evil_lol:[/QUOTE] Oj co do tego to On wie ze ja imprez nienawidzę !!!! :shake: dla mnie szczytem szczescia jest jak mozemy wziac w weekend psy i sobie pospacerować :loveu: Quote
phase Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 [quote name='dOgLoV']Ogólnie to ciężko znosza upaly ale jak idziemy na spacer to nawet chwile sie pobawia ;)[/QUOTE] Moja to dziwna, ciągle na słońcu mogłaby siedzieć, leżeć, byle słońce było! :-o Czasem już ją sama zabieram na cień. [quote name='dOgLoV']a sprawdzalas juz na futrzakach advantixa albo frontline ?? [/QUOTE] Mi dwie osoby z zoologicznego doradzały bardziej advantixa niż frontline. Quote
Ptysiak Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 Dzień dobry :) No to liczę na zdjęcia po weekendzie :) Miłej soboty i niedzieli. Głaski dla futerek :) Quote
łamAga Posted May 26, 2012 Author Posted May 26, 2012 [quote name='phase']Moja to dziwna, ciągle na słońcu mogłaby siedzieć, leżeć, byle słońce było! :-o Czasem już ją sama zabieram na cień. Mi dwie osoby z zoologicznego doradzały bardziej advantixa niż frontline.[/QUOTE] Neron czasami tez przegina z lezeniem na słońcu i brutalnie zwabiam go do domu bo ziaje cały gorący ale leży dalej :roll: Ja Front line mam pierwszy raz , jezeli bedzie gorszy to wróce do advantixa z ktorego bylam bardzo zadowolona mimo iż miał przedział mniejszej wagi ;) [quote name='Ptysiak']Dzień dobry :) No to liczę na zdjęcia po weekendzie :) Miłej soboty i niedzieli. Głaski dla futerek :)[/QUOTE] Hejka ;) zdjecia z komuni beda na pewno ale bez zwierzęce :evil_lol: chyba ze ktos da Gabi jej wyczekanego wypragnionego psiaczka w co wątpie ;) Quote
Obama Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 Bardzo ładne zdjęcia spacerowe.Fajnie,że możesz puszczać psiaki Quote
Ptysiak Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 Ale by się pewnie Gabi cieszyła gdyby tak jednak dostała Swojego wymarzonego futrzaka :) Quote
xyzxyz Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 [quote name='Ptysiak']Ale by się pewnie Gabi cieszyła gdyby tak jednak dostała Swojego wymarzonego futrzaka :)[/QUOTE] no na pewno - ja swojego pierwszego psiaka (Miśka) dostałam w pierwszej klasie i doskonale pamiętam tę swoją euforię :) Quote
łamAga Posted May 26, 2012 Author Posted May 26, 2012 [quote name='Obama']Bardzo ładne zdjęcia spacerowe.Fajnie,że możesz puszczać psiaki[/QUOTE] Dziekuje ;) psiaki mogą pobiegac ale musimy niezle uwazac czy ktos lub cos sie nie zbliza ;) [quote name='magdabroy']Dzień doberek :)[/QUOTE] Hejka ;) [quote name='Ptysiak']Ale by się pewnie Gabi cieszyła gdyby tak jednak dostała Swojego wymarzonego futrzaka :)[/QUOTE] Oj chyba to by byl jej najfajniejszy prezent :loveu: [quote name='biscuit']no na pewno - ja swojego pierwszego psiaka (Miśka) dostałam w pierwszej klasie i doskonale pamiętam tę swoją euforię :)[/QUOTE] bo tego sie nie zapomina :loveu: [B]Marysia karmi Nerona psimi ciasteczkami [/B]:evil_lol: [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC04266.jpg[/IMG] [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC04267-1.jpg[/IMG] [B]komunijny bukiecik[/B] :loveu: [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC04268-1.jpg[/IMG] [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC04270-1.jpg[/IMG] [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC04274.jpg[/IMG] Quote
*Magda* Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 [quote name='dOgLoV'] [B]Marysia karmi Nerona psimi ciasteczkami [/B]:evil_lol: [URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC04266.jpg[/URL] [/QUOTE] I pokazuje wszystkim swój pępuszek :D A jak Neron delikatnie bierze ciasteczko :) Quote
łamAga Posted May 26, 2012 Author Posted May 26, 2012 [quote name='magdabroy']I pokazuje wszystkim swój pępuszek :D A jak Neron delikatnie bierze ciasteczko :)[/QUOTE] Hehehehe :lol: fajnie wyglada na zywo jak podchodzi i przedniki zebami chce chwycic od niej ciacho :evil_lol: Quote
kalyna Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 [quote name='magdabroy']I pokazuje wszystkim swój pępuszek :D [/QUOTE] Ty wszystko dojrzysz :mdleje: [URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC04267-1.jpg[/URL] ale kochany z niego pies :loveu: Quote
łamAga Posted May 26, 2012 Author Posted May 26, 2012 Dzisiaj tylko przeszlam przez park i oto efekt jak wyglada mój brzuch :/ [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC04281.jpg[/IMG] i na co ja biore te tabletki przeciwalergiczne :/ Quote
*Magda* Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 To widocznie te tabletki są źle dla Ciebie dobrane :/ Ja za to mam wielką plamę na brzuchu, bo poparzyłam się dziś wrzącą wodą :placz: Quote
kalyna Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 [quote name='magdabroy']Ja za to mam wielką plamę na brzuchu, bo poparzyłam się dziś wrzącą wodą :placz:[/QUOTE] w Teosia? a położyłaś w to miejsce coś baaardzo zimnego? żeby potem blizny nie było? Quote
łamAga Posted May 26, 2012 Author Posted May 26, 2012 [quote name='Aleksandra95']czekaj, a na co Ty masz alergie ? :/[/QUOTE] podobno na bylice ale ona jeszcze mało pyli wiec nie wiem :/ [quote name='magdabroy']To widocznie te tabletki są źle dla Ciebie dobrane :/ Ja za to mam wielką plamę na brzuchu, bo poparzyłam się dziś wrzącą wodą :placz:[/QUOTE] tabletki mialam dobre rok temu ale one sa na recepte teraz ratuje sie tymi z apteki bez recepty i chyba sa za slabe :/ ooo kurde toi co Ty robilas ?? :crazyeye: Quote
*Magda* Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 [quote name='kalyna']w Teosia? a położyłaś w to miejsce coś baaardzo zimnego? żeby potem blizny nie było?[/QUOTE] [quote name='dOgLoV']ooo kurde toi co Ty robilas ?? :crazyeye:[/QUOTE] Tak w Teosia :( Pierwsza moja myśl "po" była czy nie zacznę zaraz ze stresu rodzić :roll: Gotowałam ziemniaki na sałatkę, na dzisiejszego grilla. I jak po ugotowaniu miałam odlać z nich wodę, to jakoś zrobiłam to nieporadnie, że woda chlapnęła na mój brzuch :/ Odrazu zimne okłady przez prawie godzinę. Teraz mam małe pęcherze na brzuchu, ale już mnie tak nie boli ;) Teoś baryka normalnie w brzuchu, nic się nie dzieje, więc będzie dobrze :) Czy blizny nie będzie, to się pewnie okaże dopiero jak się zagoi :/ Quote
kalyna Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 [quote name='magdabroy']Tak w Teosia :( Pierwsza moja myśl "po" była czy nie zacznę zaraz ze stresu rodzić :roll: Teoś baryka normalnie w brzuchu, nic się nie dzieje, więc będzie dobrze :) Czy blizny nie będzie, to się pewnie okaże dopiero jak się zagoi :/[/QUOTE] na szczęście nie urodziłaś, więc Teosiowi podoba sie w Twoim brzuszku ;) no i żeby Teoś też blizny nie miał.. :kciuki: Quote
Recommended Posts