Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='phase']A jak psiaki znoszą te upały?
Ma, ma ten mój mały skrzat swoje miejsce na dogo. :D prosz.:) [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/223167-Moje-kudłate-szczęście/page9[/URL][/QUOTE]

Ogólnie to ciężko znosza upaly ale jak idziemy na spacer to nawet chwile sie pobawia ;)

ooo to zaraz was odwiedzimy :multi:

[quote name='Ada_Mirra']hej hej :D

cudne zdjęcia ze spaceru! czekam na więcej! :evil_lol:[/QUOTE]

dziekujemy :lol:

[quote name='dagaa111']witam się wieczornie :)[/QUOTE]

hejka :lol:

[quote name='kalyna']a ja na kleszcze siły nie mam... kupiłam jedną tubkę w opisie na dwa razy czyt. dwa koty na raz ;)
no i jak Szary przyniósł 2 wbite kleszcze i 2 po dopadniętych to zakropiłyśmy...miało być na 4 tygodnie a tu po niespełna 2 koty znowu przychodzą zakleszczone... fakt, że po jednym i to wyschniętym ale opitym :roll:

więc nie wiem już co robić.. obroże odpadają, bo nie nauczone do noszenia obroży sa...[/QUOTE]

a sprawdzalas juz na futrzakach advantixa albo frontline ??

[quote name='Ptysiak']Dzień dobry:)
Jeszcze tylko parę godzin pracy i weekend :multi:

Idę dziś do vetki to może przypomni mi nazwę poprzednich kropelek, były spoko bo Ptyś w lesie, w parku, na ogródku... tarzał się i biegał w krzakach i ani jednego kleszcza nawet wędrującego po futerku nie znalazłam. Kolka zakropiona innym i jak poszłyśmy na spacer to potem znalazłam u niej w futerku dwa :/

No i właśnie... aparat jest a zdjęcia? :mad:
Pozdrawiamy i miłego piątku :)[/QUOTE]

Mysle ze advantix i frontline sa najpopularniejsze ;)

mysle ze w ten weekend nic nie dodam bo jutro czasu nie bedzie a w niedziele komunia :roll:

taaaa wekend :multi:

[quote name='magdabroy']Dzień dobry :)
Jak będziesz to czytać, to już będziesz miała weekend :multi: Fajnie, co nie :)[/QUOTE]

Super :multi::multi::multi::multi:

chociaz wolala bym weekend wolny od imprez :lol:

Posted

[quote name='Aleksandra95']dawno mnie nie było.:oops: ale nadrobię.:)[/QUOTE]

Witamy i zapraszamy do nadrabiania :cool3::lol:

ostatnio jak bylam u weta po kropelki to bylo małżeństwo z małym puchatym okolo 2 miesiecznym alaskanem lub husky , wiec jak wyszli z pokoju weta spytalam czy to husky czy alaskan , pani na mnie spojrzala i biegiem do weta i pyta " przepraszam a to alaskan czy husky ?" :evil_lol: ja stwierdzilam ze wyglada bardziej na alaskana , wet też tak stwierdził :evil_lol: chyba go znależli lub dostali w prezencie ale byl mega przesłodki :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Aleksandra95']dawno mnie nie było.:oops: ale nadrobię.:)[/QUOTE]

Witamy i zapraszamy do nadrabiania :cool3::lol:

ostatnio jak bylam u weta po kropelki to bylo małżeństwo z małym puchatym okolo 2 miesiecznym alaskanem lub husky , wiec jak wyszli z pokoju weta spytalam czy to husky czy alaskan , pani na mnie spojrzala i biegiem do weta i pyta " przepraszam a to alaskan czy husky ?" :evil_lol: ja stwierdzilam ze wyglada bardziej na alaskana , wet też tak stwierdził :evil_lol: chyba go znależli lub dostali w prezencie ale byl mega przesłodki :loveu::loveu::loveu::loveu: mam nadzieje ze jeszcze go tam spotkam i bede miala okazje sprawdzic czy mialam racje co do rasy :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Ciężko Cię kobieto zadowolić :roll: Biedny Sebastian :evil_lol:[/QUOTE]

Oj co do tego to On wie ze ja imprez nienawidzę !!!! :shake: dla mnie szczytem szczescia jest jak mozemy wziac w weekend psy i sobie pospacerować :loveu:

Posted

[quote name='dOgLoV']Ogólnie to ciężko znosza upaly ale jak idziemy na spacer to nawet chwile sie pobawia ;)[/QUOTE]

Moja to dziwna, ciągle na słońcu mogłaby siedzieć, leżeć, byle słońce było! :-o Czasem już ją sama zabieram na cień.

[quote name='dOgLoV']a sprawdzalas juz na futrzakach advantixa albo frontline ?? [/QUOTE]
Mi dwie osoby z zoologicznego doradzały bardziej advantixa niż frontline.

Posted

[quote name='phase']Moja to dziwna, ciągle na słońcu mogłaby siedzieć, leżeć, byle słońce było! :-o Czasem już ją sama zabieram na cień.

Mi dwie osoby z zoologicznego doradzały bardziej advantixa niż frontline.[/QUOTE]

Neron czasami tez przegina z lezeniem na słońcu i brutalnie zwabiam go do domu bo ziaje cały gorący ale leży dalej :roll:

Ja Front line mam pierwszy raz , jezeli bedzie gorszy to wróce do advantixa z ktorego bylam bardzo zadowolona mimo iż miał przedział mniejszej wagi ;)

[quote name='Ptysiak']Dzień dobry :)

No to liczę na zdjęcia po weekendzie :)
Miłej soboty i niedzieli. Głaski dla futerek :)[/QUOTE]

Hejka ;)

zdjecia z komuni beda na pewno ale bez zwierzęce :evil_lol: chyba ze ktos da Gabi jej wyczekanego wypragnionego psiaczka w co wątpie ;)

Posted

[quote name='Ptysiak']Ale by się pewnie Gabi cieszyła gdyby tak jednak dostała Swojego wymarzonego futrzaka :)[/QUOTE]

no na pewno - ja swojego pierwszego psiaka (Miśka) dostałam w pierwszej klasie i doskonale pamiętam tę swoją euforię :)

Posted

[quote name='Obama']Bardzo ładne zdjęcia spacerowe.Fajnie,że możesz puszczać psiaki[/QUOTE]

Dziekuje ;) psiaki mogą pobiegac ale musimy niezle uwazac czy ktos lub cos sie nie zbliza ;)

[quote name='magdabroy']Dzień doberek :)[/QUOTE]

Hejka ;)

[quote name='Ptysiak']Ale by się pewnie Gabi cieszyła gdyby tak jednak dostała Swojego wymarzonego futrzaka :)[/QUOTE]

Oj chyba to by byl jej najfajniejszy prezent :loveu:

[quote name='biscuit']no na pewno - ja swojego pierwszego psiaka (Miśka) dostałam w pierwszej klasie i doskonale pamiętam tę swoją euforię :)[/QUOTE]

bo tego sie nie zapomina :loveu:

[B]Marysia karmi Nerona psimi ciasteczkami [/B]:evil_lol:

[IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC04266.jpg[/IMG]

[IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC04267-1.jpg[/IMG]

[B]komunijny bukiecik[/B] :loveu:

[IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC04268-1.jpg[/IMG]

[IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC04270-1.jpg[/IMG]

[IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC04274.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='dOgLoV']
[B]Marysia karmi Nerona psimi ciasteczkami [/B]:evil_lol:
[URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC04266.jpg[/URL] [/QUOTE]

I pokazuje wszystkim swój pępuszek :D

A jak Neron delikatnie bierze ciasteczko :)

Posted

[quote name='magdabroy']I pokazuje wszystkim swój pępuszek :D

A jak Neron delikatnie bierze ciasteczko :)[/QUOTE]

Hehehehe :lol:

fajnie wyglada na zywo jak podchodzi i przedniki zebami chce chwycic od niej ciacho :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']I pokazuje wszystkim swój pępuszek :D
[/QUOTE]

Ty wszystko dojrzysz :mdleje:

[URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC04267-1.jpg[/URL] ale kochany z niego pies :loveu:

Posted

Dzisiaj tylko przeszlam przez park i oto efekt

jak wyglada mój brzuch :/

[IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC04281.jpg[/IMG]

i na co ja biore te tabletki przeciwalergiczne :/

Posted

[quote name='magdabroy']Ja za to mam wielką plamę na brzuchu, bo poparzyłam się dziś wrzącą wodą :placz:[/QUOTE]
w Teosia?
a położyłaś w to miejsce coś baaardzo zimnego? żeby potem blizny nie było?

Posted

[quote name='Aleksandra95']czekaj, a na co Ty masz alergie ? :/[/QUOTE]

podobno na bylice ale ona jeszcze mało pyli wiec nie wiem :/

[quote name='magdabroy']To widocznie te tabletki są źle dla Ciebie dobrane :/

Ja za to mam wielką plamę na brzuchu, bo poparzyłam się dziś wrzącą wodą :placz:[/QUOTE]

tabletki mialam dobre rok temu ale one sa na recepte teraz ratuje sie tymi z apteki bez recepty i chyba sa za slabe :/

ooo kurde toi co Ty robilas ?? :crazyeye:

Posted

[quote name='kalyna']w Teosia?
a położyłaś w to miejsce coś baaardzo zimnego? żeby potem blizny nie było?[/QUOTE]

[quote name='dOgLoV']ooo kurde toi co Ty robilas ?? :crazyeye:[/QUOTE]

Tak w Teosia :( Pierwsza moja myśl "po" była czy nie zacznę zaraz ze stresu rodzić :roll:

Gotowałam ziemniaki na sałatkę, na dzisiejszego grilla. I jak po ugotowaniu miałam odlać z nich wodę, to jakoś zrobiłam to nieporadnie, że woda chlapnęła na mój brzuch :/ Odrazu zimne okłady przez prawie godzinę. Teraz mam małe pęcherze na brzuchu, ale już mnie tak nie boli ;) Teoś baryka normalnie w brzuchu, nic się nie dzieje, więc będzie dobrze :)
Czy blizny nie będzie, to się pewnie okaże dopiero jak się zagoi :/

Posted

[quote name='magdabroy']Tak w Teosia :( Pierwsza moja myśl "po" była czy nie zacznę zaraz ze stresu rodzić :roll:

Teoś baryka normalnie w brzuchu, nic się nie dzieje, więc będzie dobrze :)
Czy blizny nie będzie, to się pewnie okaże dopiero jak się zagoi :/[/QUOTE]

na szczęście nie urodziłaś, więc Teosiowi podoba sie w Twoim brzuszku ;)

no i żeby Teoś też blizny nie miał.. :kciuki: