Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']Wszystko ładnie, pięknie, ale ja bym kociaki pooglądał ;) Masz jakieś foty Pepsi i Ibri? :loveu:[/QUOTE]

Nie mam :roll: dopóki beda miały kare na spacerki zdjęc nie bedzie :roll:

Posted

[quote name='unikatowydiament']witamy się cieplutko:)[/QUOTE]

Hejka ;)

[quote name='magdabroy']Dzień dobry ;)[/QUOTE]

Dzien dobry ;)

dzisiaj kupiłam Neronowi prezent :evil_lol:

[IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC04264.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Ptysiak']Muszę właśnie coś kupić a nie pamiętam czym kropiłam Ptysia ostatnio :/
Skoro macie to sprawdzone to chyba też to kupię :)[/QUOTE]

Ludzie chwalą sobie również Advanitix ;) Ale ja jakoś od początku używam Front Line i tak już zostanie dopóki zwierzaki są bez kleszczy ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Ludzie chwalą sobie również Advanitix ;) Ale ja jakoś od początku używam Front Line i tak już zostanie dopóki zwierzaki są bez kleszczy ;)[/QUOTE]
Najpóźniej jutro lecę do wetki i mam nadzieję, że będą mieli Front Line to przetestuję :)

Posted

Ja zawsze używałam advantixa i bylam bardzo zadowolona , 2 miesiace bez kleszczy murowane , ale wet wczoraj powiedzial mi ze on bardziej by mi polecal front line poniewaz advantix produkuja tylko do 40 kg a ja potrebuje 45 kg , dzialanie to samo wiec sie skusilam i zobaczymy czy bedzie 2 miesiace bez kleszczy :lol:

Hejka ;)

oj tak jeszcze tylko jutro i weekend :multi: ale juz nas strasza ze nocki zaczniemy w poniedzialek a skonczymy w niedziele rano :/ dobrze ze juz dzisiaj dalam kartke na urlop w ostatnia nocke :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Przeczytaj na opakowaniu ;) Bo ja mam na FrontLine napisane, że 6 tyg. zabezpiecza od kleszczy ;)[/QUOTE]

Tak tak ja wiem , ale ja nigdy nie zakrapialam czesciej niz co 2 miesiace i zawsze mialam spokój :lol:

Posted

Dzień dobry. Jestem tu pierwszy raz i napiszę, że będę nawiedzać Was częściej, bo ładnie tu u Was. :grins:
Z samego początku napiszę, że już zazdraszczam aparatu!
A po drugie zazdraszczam tych dużych misiów. :loveu:
No i jak to prawie zawsze, musi być po trzecie - łapka od mojej Żabci. :)

Pozdrawiam.

Posted

[quote name='phase']Dzień dobry. Jestem tu pierwszy raz i napiszę, że będę nawiedzać Was częściej, bo ładnie tu u Was. :grins:
Z samego początku napiszę, że już zazdraszczam aparatu!
A po drugie zazdraszczam tych dużych misiów. :loveu:
No i jak to prawie zawsze, musi być po trzecie - łapka od mojej Żabci. :)

Pozdrawiam.[/QUOTE]
Witamy i pozdrawiamy nowych gosci :multi:

zapraszamy czesciej :lol:

aparat jest ale zdjec nie ma kiedy robic :oops:

Żabcia ma tutaj galerie ?? :cool3:

chetnie bysmy ja poznali :loveu:

Posted

A jak psiaki znoszą te upały?
Ma, ma ten mój mały skrzat swoje miejsce na dogo. :D prosz.:) [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/223167-Moje-kudłate-szczęście/page9[/URL]

Posted

a ja na kleszcze siły nie mam... kupiłam jedną tubkę w opisie na dwa razy czyt. dwa koty na raz ;)
no i jak Szary przyniósł 2 wbite kleszcze i 2 po dopadniętych to zakropiłyśmy...miało być na 4 tygodnie a tu po niespełna 2 koty znowu przychodzą zakleszczone... fakt, że po jednym i to wyschniętym ale opitym :roll:

więc nie wiem już co robić.. obroże odpadają, bo nie nauczone do noszenia obroży sa...

Posted

Dzień dobry:)
Jeszcze tylko parę godzin pracy i weekend :multi:

Idę dziś do vetki to może przypomni mi nazwę poprzednich kropelek, były spoko bo Ptyś w lesie, w parku, na ogródku... tarzał się i biegał w krzakach i ani jednego kleszcza nawet wędrującego po futerku nie znalazłam. Kolka zakropiona innym i jak poszłyśmy na spacer to potem znalazłam u niej w futerku dwa :/

No i właśnie... aparat jest a zdjęcia? :mad:
Pozdrawiamy i miłego piątku :)