*Magda* Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 Wszystko ładnie, pięknie, ale ja bym kociaki pooglądał ;) Masz jakieś foty Pepsi i Ibri? :loveu: Quote
łamAga Posted May 22, 2012 Author Posted May 22, 2012 [quote name='magdabroy']Wszystko ładnie, pięknie, ale ja bym kociaki pooglądał ;) Masz jakieś foty Pepsi i Ibri? :loveu:[/QUOTE] Nie mam :roll: dopóki beda miały kare na spacerki zdjęc nie bedzie :roll: Quote
*Magda* Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 [quote name='dOgLoV']Nie mam :roll: dopóki beda miały kare na spacerki zdjęc nie bedzie :roll:[/QUOTE] To ile ta kara jeszcze będzie trwać :mad: Quote
łamAga Posted May 22, 2012 Author Posted May 22, 2012 [quote name='magdabroy']To ile ta kara jeszcze będzie trwać :mad:[/QUOTE] aż owy ptaszek nauczy sie latac i poleci sobie w bezpieczne miejsce ;) Quote
łamAga Posted May 23, 2012 Author Posted May 23, 2012 [quote name='unikatowydiament']witamy się cieplutko:)[/QUOTE] Hejka ;) [quote name='magdabroy']Dzień dobry ;)[/QUOTE] Dzien dobry ;) dzisiaj kupiłam Neronowi prezent :evil_lol: [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC04264.jpg[/IMG] Quote
*Magda* Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 To bardziej prezent dla Ciebie, żebyś nie musiała szukać robactwa po spacerze :evil_lol: Ja kupiłam zapas FrontLina na cały sezon ;) Quote
Ptysiak Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Dobry wieczór ;) [url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC04264.jpg[/url] dobry jest ten środek? Quote
*Magda* Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Ja jestem z Front Lina zadowolona :) Stosuję go zarówno na Torce jak i na Lumpku ;) Quote
Ptysiak Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Muszę właśnie coś kupić a nie pamiętam czym kropiłam Ptysia ostatnio :/ Skoro macie to sprawdzone to chyba też to kupię :) Quote
*Magda* Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 [quote name='Ptysiak']Muszę właśnie coś kupić a nie pamiętam czym kropiłam Ptysia ostatnio :/ Skoro macie to sprawdzone to chyba też to kupię :)[/QUOTE] Ludzie chwalą sobie również Advanitix ;) Ale ja jakoś od początku używam Front Line i tak już zostanie dopóki zwierzaki są bez kleszczy ;) Quote
Ptysiak Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 [quote name='magdabroy']Ludzie chwalą sobie również Advanitix ;) Ale ja jakoś od początku używam Front Line i tak już zostanie dopóki zwierzaki są bez kleszczy ;)[/QUOTE] Najpóźniej jutro lecę do wetki i mam nadzieję, że będą mieli Front Line to przetestuję :) Quote
*Magda* Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Dzień dobry ;) Jeszcze jeden dzień i weekend :multi: Quote
Milena9 Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Ja kiedyś miałam Frontline'a spray i też byłam zadowolona. Quote
łamAga Posted May 24, 2012 Author Posted May 24, 2012 Ja zawsze używałam advantixa i bylam bardzo zadowolona , 2 miesiace bez kleszczy murowane , ale wet wczoraj powiedzial mi ze on bardziej by mi polecal front line poniewaz advantix produkuja tylko do 40 kg a ja potrebuje 45 kg , dzialanie to samo wiec sie skusilam i zobaczymy czy bedzie 2 miesiace bez kleszczy :lol: Hejka ;) oj tak jeszcze tylko jutro i weekend :multi: ale juz nas strasza ze nocki zaczniemy w poniedzialek a skonczymy w niedziele rano :/ dobrze ze juz dzisiaj dalam kartke na urlop w ostatnia nocke :evil_lol: Quote
*Magda* Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Przeczytaj na opakowaniu ;) Bo ja mam na FrontLine napisane, że 6 tyg. zabezpiecza od kleszczy ;) Quote
łamAga Posted May 24, 2012 Author Posted May 24, 2012 [quote name='magdabroy']Przeczytaj na opakowaniu ;) Bo ja mam na FrontLine napisane, że 6 tyg. zabezpiecza od kleszczy ;)[/QUOTE] Tak tak ja wiem , ale ja nigdy nie zakrapialam czesciej niz co 2 miesiace i zawsze mialam spokój :lol: Quote
phase Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Dzień dobry. Jestem tu pierwszy raz i napiszę, że będę nawiedzać Was częściej, bo ładnie tu u Was. :grins: Z samego początku napiszę, że już zazdraszczam aparatu! A po drugie zazdraszczam tych dużych misiów. :loveu: No i jak to prawie zawsze, musi być po trzecie - łapka od mojej Żabci. :) Pozdrawiam. Quote
łamAga Posted May 24, 2012 Author Posted May 24, 2012 [quote name='phase']Dzień dobry. Jestem tu pierwszy raz i napiszę, że będę nawiedzać Was częściej, bo ładnie tu u Was. :grins: Z samego początku napiszę, że już zazdraszczam aparatu! A po drugie zazdraszczam tych dużych misiów. :loveu: No i jak to prawie zawsze, musi być po trzecie - łapka od mojej Żabci. :) Pozdrawiam.[/QUOTE] Witamy i pozdrawiamy nowych gosci :multi: zapraszamy czesciej :lol: aparat jest ale zdjec nie ma kiedy robic :oops: Żabcia ma tutaj galerie ?? :cool3: chetnie bysmy ja poznali :loveu: Quote
phase Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 A jak psiaki znoszą te upały? Ma, ma ten mój mały skrzat swoje miejsce na dogo. :D prosz.:) [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/223167-Moje-kudłate-szczęście/page9[/URL] Quote
Ada_Mirra Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 hej hej :D cudne zdjęcia ze spaceru! czekam na więcej! :evil_lol: Quote
kalyna Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 a ja na kleszcze siły nie mam... kupiłam jedną tubkę w opisie na dwa razy czyt. dwa koty na raz ;) no i jak Szary przyniósł 2 wbite kleszcze i 2 po dopadniętych to zakropiłyśmy...miało być na 4 tygodnie a tu po niespełna 2 koty znowu przychodzą zakleszczone... fakt, że po jednym i to wyschniętym ale opitym :roll: więc nie wiem już co robić.. obroże odpadają, bo nie nauczone do noszenia obroży sa... Quote
Ptysiak Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 Dzień dobry:) Jeszcze tylko parę godzin pracy i weekend :multi: Idę dziś do vetki to może przypomni mi nazwę poprzednich kropelek, były spoko bo Ptyś w lesie, w parku, na ogródku... tarzał się i biegał w krzakach i ani jednego kleszcza nawet wędrującego po futerku nie znalazłam. Kolka zakropiona innym i jak poszłyśmy na spacer to potem znalazłam u niej w futerku dwa :/ No i właśnie... aparat jest a zdjęcia? :mad: Pozdrawiamy i miłego piątku :) Quote
Recommended Posts