Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']I Marysia się załapała na fotę :loveu:

No i widzę, że Neronek ma anielską cierpliwość do dzieci :)[/QUOTE]

Marysia byla bardzo nie w sosie , miała dzien predzej robiona cystografie i z tego wszystkiego dostala goraczki i nie odlepiala sie od mamy w ogole wiec nie była zbyt towarzyska :roll:

Ja sie boje jak dzieci podchodza do Nerona on jest rózny ale z rególy jak mu cos nie pasuje to zaczyna warczec i wtedy juz dzieci do niego maja zabronione podchodzić ;)

[quote name='kalyna']też widzę tą miłość Nerona do dzieci :loveu:
hmm to mogłaś lepiej nagrać film :) wtedy wszystko byłoby uchwycone :D

ja ostatnio częściej coś nagrywam jak akcja jest niż robić fotki :)

ale mimo tych paru niedociągnięć to i tak jest fajny :) ostatnio oglądałam jakiś film, bo były wśród bohaterów psy itp i taki gniot, że ohohoh... ale, że psy były to oglądałam. Niestety to nie ONy/DONy..[/QUOTE]

Wlasnie , moglam lepiej film nagrac nie pomyslalam :roll:

Ja np komisarza Alexa ogladam tylko ze wzgledu na Alexa :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='dOgLoV'][B]Kalyna [/B]- mam pytanie odnosnie wystawy w Lesznie , jak były wystawiane Donki ?? ;)[/QUOTE]
nie wiem czy chcesz wiedzieć :D :D :D

tzn. jak biegły tyłem to wyjścia to cicho było, ale jak przodem to w rzędzie się poustawiali z zabawkami i hałasowali. tuz za mną jak fotki robiłam, więc widać jak psy reagowały i nie chciały za bardzo skręcać....ale zabawki podrzucali, krzyczeli itp, więc standard. trochę nie pasowało jak na końcu do lokat były ustawiane, bo wtedy pies miał skręconą głowę do wyjścia, mimo że stał tyłem do niego... mam nadzieję, ze dobrze to opisałam

**
muszę to napisać...jak był wystawiane jakieś psy, które też nastawiało się tak jak ONy.. chyba rotki..to babki gadały za mną z czego z Wiki się śmiałyśmy...
"patrz co oni robią z tymi psami, pies chwilę na ringu jest i już zdyszany przez ten stres, przecież to szkoda psa" chwila civszy i tekst "tutaj będą Owczarki niemieckie wystawiane? to oni chyba po tych płotkach będą fruwać..." padłam :D

Posted

[quote name='kalyna']nie wiem czy chcesz wiedzieć :D :D :D

tzn. jak biegły tyłem to wyjścia to cicho było, ale jak przodem to w rzędzie się poustawiali z zabawkami i hałasowali. tuz za mną jak fotki robiłam, więc widać jak psy reagowały i nie chciały za bardzo skręcać....ale zabawki podrzucali, krzyczeli itp, więc standard. trochę nie pasowało jak na końcu do lokat były ustawiane, bo wtedy pies miał skręconą głowę do wyjścia, mimo że stał tyłem do niego... mam nadzieję, ze dobrze to opisałam

**
muszę to napisać...jak był wystawiane jakieś psy, które też nastawiało się tak jak ONy.. chyba rotki..to babki gadały za mną z czego z Wiki się śmiałyśmy...
"patrz co oni robią z tymi psami, pies chwilę na ringu jest i już zdyszany przez ten stres, przecież to szkoda psa" chwila civszy i tekst "tutaj będą Owczarki niemieckie wystawiane? to oni chyba po tych płotkach będą fruwać..." padłam :D[/QUOTE]

hahahahahaha dobre :evil_lol:

Ja sie wlasnie zastanawaialm jak oni to zrobia w tak malej hali , tak sie zastanawiam bo jak by co to zdecydowalam ze nastepny pies ( w odległej przyszłości ) to bedzie jednak Don wiec bedzie musial byc wykastrowany ze wzgledu na Qwende i z tego co widze to nie bede miala czego żałować ze nie ejst wystawiany bo myslalam ze z Donami to juz normalnie bedzie a tu surprise :roll:

Posted

a jednak DON :multi: :multi :multi:

ale na dodatek żeby zrobić uprawnienia DONowi do bycia repem to trzeba mieć IPO 1, a żeby mieć IPO1 to trzeba mieć PT. Nie wiem czy bez zdanego PT można przystąpić do egzaminu do IPO, ale chyba nie. A jak u nas nie ma gdzie szkolić, bo jedni z lepszych to w Kaliszu, więc lipa jak dla mnie :(

DONy tak jak ONy... i czasem ogromna konkurencja...

Posted

[quote name='kalyna']a jednak DON :multi: :multi :multi:

ale na dodatek żeby zrobić uprawnienia DONowi do bycia repem to trzeba mieć IPO 1, a żeby mieć IPO1 to trzeba mieć PT. Nie wiem czy bez zdanego PT można przystąpić do egzaminu do IPO, ale chyba nie. A jak u nas nie ma gdzie szkolić, bo jedni z lepszych to w Kaliszu, więc lipa jak dla mnie :(

DONy tak jak ONy... i czasem ogromna konkurencja...[/QUOTE]

Dokładnie , szkoda zachodu ;)

Posted

[quote name='deer_1987']Nie mam polskiej telewizji to nie moge, a w necie wiekszosc jest zablokowana dla tych spoza polski :mad:[/QUOTE]

Ooo to ja bym tak nie mogła , musze mieć polska tv a zwłaszcza program TLC :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']Ja też sie ciesze :multi:[/QUOTE]

Napewno będzie Ci się podobał ;) A tak swoją drogą, to to zdjęcie Pepsika co podałaś do banerka, nie widziałam w galerii :mad:

Nie zapomnij o powtórce "Przepisu na życie". Odcinek był fajny ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Napewno będzie Ci się podobał ;) A tak swoją drogą, to to zdjęcie Pepsika co podałaś do banerka, nie widziałam w galerii :mad:

Nie zapomnij o powtórce "Przepisu na życie". Odcinek był fajny ;)[/QUOTE]

Hmmmm nie ??:D na miaukunowie na pewno było :eviltong:

O dzieki za przypomnienie ,a Ty pamietaj o Alexie , pieknie wygladał w tym odcinku w biegu :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='dOgLoV']Hmmmm nie ??:D na miaukunowie na pewno było :eviltong:

O dzieki za przypomnienie ,a Ty pamietaj o Alexie , pieknie wygladał w tym odcinku w biegu :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

A co mnie miaukunowo obchodzi :eviltong::eviltong:

Pamiętam o Alex'ie, ale chyba nie obejżę :shake: Jadę do znajomych odebrać ciuszki dla Teosia, bo przywiezli mi 2 reklamówki od moich bratowych :loveu:

Posted

widzę,że tutaj przegląd telewizji jest co najlepiej oglądać :D
ehh ale oni jakoś dziwnie nagrali Alexa w biegu :( dla mnie idealnie byłoby gdyby scena w której biegnie na kamerę była w zwolnionym tempie :loveu:
ehhh marzenia :(

bo nie mówię, aby wcale psa nie szklić, bo to jak najbardziej na tak, ale jak szykować do zawodów to trzeba pracować nad precyzją itp....

Posted

[quote name='kalyna']widzę,że tutaj przegląd telewizji jest co najlepiej oglądać :D
[/QUOTE]

Jak będziesz chciała obejżeć jakiś fajny serial, to zgłoś się do mnie albo Agnieszki ;) A my albo polecimy albo odradzimy :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']A co mnie miaukunowo obchodzi :eviltong::eviltong:

Pamiętam o Alex'ie, ale chyba nie obejżę :shake: Jadę do znajomych odebrać ciuszki dla Teosia, bo przywiezli mi 2 reklamówki od moich bratowych :loveu:[/QUOTE]

Dzieciece ciuszki :loveu::loveu::loveu::loveu:

[quote name='understandme']Gratuluję wygranej, piękne zakupki za taką sumę! :multi:

Chciałąbym zobaczyć jak wygląda podnoszenie Nerona, szkoda, że nie nagrałaś ;)[/QUOTE]

Dziekuje :lol:

nastepnym razem to nagram :evil_lol:

[quote name='Aleksandra95']pozdrawiamy :):):):))[/QUOTE]

Hello :lol:

[quote name='kalyna']widzę,że tutaj przegląd telewizji jest co najlepiej oglądać :D
ehh ale oni jakoś dziwnie nagrali Alexa w biegu :( dla mnie idealnie byłoby gdyby scena w której biegnie na kamerę była w zwolnionym tempie :loveu:
ehhh marzenia :(

bo nie mówię, aby wcale psa nie szklić, bo to jak najbardziej na tak, ale jak szykować do zawodów to trzeba pracować nad precyzją itp....[/QUOTE]

a mi sie wlasnie podobalo chociaz fakt mogli jedno z ujec dac w zwolnieniu :loveu::loveu::loveu::loveu:

[quote name='magdabroy']Jak będziesz chciała obejżeć jakiś fajny serial, to zgłoś się do mnie albo Agnieszki ;) A my albo polecimy albo odradzimy :evil_lol:[/QUOTE]

Dokładnie :evil_lol:

Niestety nie zdazylam na powtorkę przpisu :angryy: ale wiekszosc widzialam a reszte mi mama stresciła :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']Dzieciece ciuszki :loveu::loveu::loveu::loveu:

Niestety nie zdazylam na powtorkę przpisu :angryy: ale wiekszosc widzialam a reszte mi mama stresciła :evil_lol:[/QUOTE]

Pewnie będzie coś różowego, bo jak robili te paczki, to jeszcze nie znali płci ;)
Tak się cieszę, że znajomi mieszkają całkiem niedaleko nas w PL, bo tak musiałabym to wszystko kupić :( Na tą chwilę tylko sprawdzę jakie rozmiary mi będą brakować i te dokupię :)

A gdzie byłaś, że nie zdążyłaś? :mad:

Posted

[quote name='magdabroy']Pewnie będzie coś różowego, bo jak robili te paczki, to jeszcze nie znali płci ;)
Tak się cieszę, że znajomi mieszkają całkiem niedaleko nas w PL, bo tak musiałabym to wszystko kupić :( Na tą chwilę tylko sprawdzę jakie rozmiary mi będą brakować i te dokupię :)

A gdzie byłaś, że nie zdążyłaś? :mad:[/QUOTE]

Chlopcy tez moga w rózowym chodzić :loveu:

na spacerku bylismy , niestety nie zbyt dlugo bo Qwendi nas miala w doopie i trzeba bylo ja na smycz wziac i juz nie bylo fajnego spacerku :angryy:

Posted

[quote name='dOgLoV']Chlopcy tez moga w rózowym chodzić :loveu:

na spacerku bylismy , niestety nie zbyt dlugo bo Qwendi nas miala w doopie i trzeba bylo ja na smycz wziac i juz nie bylo fajnego spacerku :angryy:[/QUOTE]

A jak to będą sukienki :razz: Ja wiem, że mieszkam blisko Holandii, ale bez przesady :evil_lol:

A to nie dobra Qwenducha :mad:

Posted

[quote name='magdabroy']A jak to będą sukienki :razz: Ja wiem, że mieszkam blisko Holandii, ale bez przesady :evil_lol:

A to nie dobra Qwenducha :mad:[/QUOTE]

hihihihihihihihi :evil_lol:

no niedobra a jak mowie Sebastianowi ze moze bysmy kupili jej kaganiec wtedy bedzie bezpieczniej i bedziemy mogli je puścić nawet jak ktos pojdzie to sie na mnie obraża :roll:

Posted

[quote name='dOgLoV']hihihihihihihihi :evil_lol:

no niedobra a jak mowie Sebastianowi ze moze bysmy kupili jej kaganiec wtedy bedzie bezpieczniej i bedziemy mogli je puścić nawet jak ktos pojdzie to sie na mnie obraża :roll:[/QUOTE]

Mam sąsiada, który nosi damskie ciuszki :evil_lol:

A to ona taka bojowa, że potrzebuje kaganiec? Ja tam nie widzę niczego złego w kagańcu jeśli jest on niezbędny ;)
Moja Tora potrafi podlecieć do obcych, żeby się przywitać ;)

Posted

[quote name='magdabroy']A jak to będą sukienki :razz: Ja wiem, że mieszkam blisko Holandii, ale bez przesady :evil_lol:
[/QUOTE]
hahahahahahahah leżę i kwiczę :D
hahahahah :D
Boska jesteś Magda :)

dlatego ja nie chce ŻADNYCH niezależnych psów...... bo te o wiele trudniej nauczyć przywołania.