Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
3 minuty temu, Patikujek napisał:

Nie tylko tobie. Już u mnie na wątku pytałam czy inni też mają problemy ze zmianą strony...

Obecnie robię to poprzez ręczną zmianę linku

Ja klikam prawym i wybieram otwórz w nowym oknie to czasami zadziała ehhh

1 minutę temu, Ania :) napisał:

Nie zakopal się w śniegu na polach? Bo u mnie było śniegu po kolana :p

A chyba nie :D ale mowil ze był pierwszy na polach od kiedy sypnelo sniegiem bo nie bylo w ogóle sladów na śniegu nigdzie :D

Posted

Jako że jestem łamAga to wczoraj jak dawałam psom jeść spadłam ze schodów , łokieć strzaskany , na dOpie usiąść nie mogę bo mnie kość ogonowa boli , nawet kaszlnąć nie mogę bo mnie całe wnętrzności bolą , głowy do tyłu nie mogę przechylić bo mnie kark boli , tak że .... Brawo Ja ! Jak bym się długo nie odzywała to znaczy że się zabilam ( tfu tfu ) :D 

Posted
2 godziny temu, łamAga napisał:

Jako że jestem łamAga to wczoraj jak dawałam psom jeść spadłam ze schodów , łokieć strzaskany , na dOpie usiąść nie mogę bo mnie kość ogonowa boli , nawet kaszlnąć nie mogę bo mnie całe wnętrzności bolą , głowy do tyłu nie mogę przechylić bo mnie kark boli , tak że .... Brawo Ja ! Jak bym się długo nie odzywała to znaczy że się zabilam ( tfu tfu ) :D 

Brawo Ty! 

Posted
10 godzin temu, łamAga napisał:

Jak Ty to zrobiłaś, to ja nie mam pojęcia :D

Posted
23 godziny temu, Patikujek napisał:

A były czasy gdy było tak pięknie, a skończyło się jak pierwszy raz serwery zmieniali

A to Ty juz wtedy byłaś na dogo ?

23 godziny temu, Ania :) napisał:

Brawo Ty! 

:D

15 godzin temu, jolkablaszczyk napisał:

biedna.. :( zdrowiej!

jest ok , troche tylko boli , na zewnatrz pomaga naproxen hasso żel a wnetrzności same musza przestac boleć , wczoraj sie kolezanka ze mnie smiała ze kaszlam jak po operacji bo sie za brzuch łapie hahahahahaha 

15 godzin temu, *Magda* napisał:

Jak Ty to zrobiłaś, to ja nie mam pojęcia :D

Szybko :D

Posted
Dnia 20.03.2018 o 10:12, łamAga napisał:

Hahahaha

Posted
9 godzin temu, łamAga napisał:

:D

jest ok , troche tylko boli , na zewnatrz pomaga naproxen hasso żel a wnetrzności same musza przestac boleć , wczoraj sie kolezanka ze mnie smiała ze kaszlam jak po operacji bo sie za brzuch łapie hahahahahaha 

Szybko :D

Patrycja jest większa stażem niż my ☺

Posted
11 godzin temu, łamAga napisał:

Ja na dogo jestem od 2006. Jak pierwsze zmiany były to byłam nawet modem. Ale po tych zmianach zrezygnowałam właśnie bo to się wszystko sypało

Posted
Dnia 21.03.2018 o 21:13, angineuuka napisał:

Patrycja jest większa stażem niż my ☺

Ups :D

Dnia 21.03.2018 o 23:36, Patikujek napisał:

Ja na dogo jestem od 2006. Jak pierwsze zmiany były to byłam nawet modem. Ale po tych zmianach zrezygnowałam właśnie bo to się wszystko sypało

O kurcze to nie widziałam nawet :D

Jutro psi spacerek , moze bedzie nawet nowa dla Nas koleżanka bo Ania już z nią spaceruje od dłuższego czasu :D 

Posted

Dzisiaj byłam poza domem ( Sebastian juz mi napisał sms-a "a Ty się wyprowadziłaś ?" hahahahaha ) i dostałam od Sebka sms-a " Qurwa zajebie tego psa" , wracam a na podwórku pod bramą rozjeba....ny worek z węglem , wytargała z garażu , ciężki worek ważący chyba z 30 kg , i zatargała go przez całe podwórko pod brame żeby go rozszarpać i ropieprzyć węgiel po całym wjeździe hahahahahahaha ten pies jest niemożliwy :D

Posted
8 minut temu, *Magda* napisał:

ŁamAga, a to na pewno był węgiel? Bo jak Ty patrząc na żabę widzisz kalarepę, to ch*j go wie czy to rzeczywiście był węgiel :P

Hahahaha

Posted
21 godzin temu, Aleksa. napisał:

Ona odwołuje już tę zimową pogodę po prostu :) 

Tak tak :D dokładnie ,a Pan sie nie zna :D

5 godzin temu, *Magda* napisał:

ŁamAga, a to na pewno był węgiel? Bo jak Ty patrząc na żabę widzisz kalarepę, to ch*j go wie czy to rzeczywiście był węgiel :P

Buahahahahaha, no faktycznie to mogło być coś innego :D ale sama powiedz , żaba , kalarepa , toż to jedno i to samo hahahaha

4 godziny temu, angineuuka napisał:

Hahahaha

To na prawde wyglądało jak kalarepa :D

Spacerek był mega udany :D zakochałam sie w tej małej błekitnookiej panience <3

Dam wam kilka fotek tylko dzisiaj bo juz nie mam czasu , ale obiecałam to chociaż coś wstawie ;)

Posted

Piękna merlaczka

Udało się jakoś wejść, ale przez historię, konkretnie w tę stronę i przejście gdziekolwiek indziej wiąże się z wylogowaniem ehhhhh