*Magda* Posted October 20, 2016 Posted October 20, 2016 Teraz, dOgLoV napisał: zboczek :P Kto tu jest zboczony? Napisałaś, że nie ma ruchu, to Ci odpisałam :P Quote
łamAga Posted October 20, 2016 Author Posted October 20, 2016 4 minuty temu, *Magda* napisał: Kto tu jest zboczony? Napisałaś, że nie ma ruchu, to Ci odpisałam :P dobra dobra :P ja już wiem o co Ci chodziło :P Quote
*Magda* Posted October 20, 2016 Posted October 20, 2016 Jak myślisz o tym samym co ja, to jesteś świnia :P Quote
łamAga Posted October 20, 2016 Author Posted October 20, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: Jak myślisz o tym samym co ja, to jesteś świnia :P Hahahahahaa chrum chrum :P Quote
łamAga Posted October 20, 2016 Author Posted October 20, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: Mój prosiaczku Ja jedynie mogę dac takie serduszko <3 :P nie mam emotek ;( Kurde cwiczyłam kilka dni na orbitreku i mnie brzuch boli , kośc ogonowa i kręgosłup :P ja to jestem na prawde do wymiany cała :P Quote
*Magda* Posted October 20, 2016 Posted October 20, 2016 Ja wklejam emoty z neta :P To znak, że nie masz ćwiczyć :D Quote
łamAga Posted October 20, 2016 Author Posted October 20, 2016 Teraz, *Magda* napisał: Ja wklejam emoty z neta :P To znak, że nie masz ćwiczyć :D Ja nie umiem :P obawiam się że to może być prawda :P ale nie pociesza mnie to bo w przyszłym roku chciałam być fit :P Quote
*Magda* Posted October 20, 2016 Posted October 20, 2016 A ja w przyszłym roku chciałabym sobie kupić nowego pickup'a :P Quote
łamAga Posted October 20, 2016 Author Posted October 20, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: A ja w przyszłym roku chciałabym sobie kupić nowego pickup'a :P czyli podobne szanse :P Quote
łamAga Posted October 20, 2016 Author Posted October 20, 2016 3 minuty temu, *Magda* napisał: Mniej więcej ;) Ty masz pewnie większe szanse niż ja ;) Quote
*Magda* Posted October 20, 2016 Posted October 20, 2016 3 minuty temu, dOgLoV napisał: Ty masz pewnie większe szanse niż ja ;) Niestety nie mam zbędnych grubo ponad 100tyś. zł. :( Quote
Aleksa. Posted October 21, 2016 Posted October 21, 2016 Ja cierpie na brak czasu. Dzisiaj wstałam po 4, właśnie wpadłam do domu na obiad i na 18 jadę do Tadzia do 24 :/ Quote
łamAga Posted October 21, 2016 Author Posted October 21, 2016 23 godzin temu, *Magda* napisał: Niestety nie mam zbędnych grubo ponad 100tyś. zł. :( Nie masz ? takich groszy ? :P 4 godziny temu, Aleksa. napisał: Ja cierpie na brak czasu. Dzisiaj wstałam po 4, właśnie wpadłam do domu na obiad i na 18 jadę do Tadzia do 24 :/ Jeju , współczuję ;( taka młoda a tak zabiegana :/ Ja dzisiaj standardowo jak na rano zaspałam :/ tzn tak nie całkiem , wstałam o 6:05 ale zawsze wstaje o 5 więc ani o kawie ani o śniadaniu nie było mowy :/ pierwszą kawę parzoną wypiłam około 18 :/ dla mnie to masakra .... no ale ta to jest jak sie zaciska budzik i się mysli " jeszcze chwilę poleżę " :P Quote
*Magda* Posted October 21, 2016 Posted October 21, 2016 21 minut temu, dOgLoV napisał: Nie masz ? takich groszy ? :P A Ty masz? To kup mi auto :) Aga, Ty weź kup sobie jakiś budzik, co będzie Cię walił po łbie albo lał wodą po twarzy :D Quote
łamAga Posted October 21, 2016 Author Posted October 21, 2016 Jak bym miała tyle pieniędzy to bym już miała szczylka :P Przydał by sie taki budzik :P albo chociaż cała noc przespana :P Quote
*Magda* Posted October 21, 2016 Posted October 21, 2016 1 minutę temu, dOgLoV napisał: albo chociaż cała noc przespana :P O 19.10.2016 o 21:09, *Magda* napisał: "Jak się pościelisz, tak się wyśpisz" :P Quote
łamAga Posted October 21, 2016 Author Posted October 21, 2016 3 minuty temu, *Magda* napisał: :P Niby tak :P Ale ja nie wiem jak to możliwe że młody w dzien już nie ma drzemek , nie chce spać i już , idzie spać około 20stej , a wczoraj o 24 był już wyspany i do 3:30 "wariował" , później poszedł spac i wstał o 8 :/ Quote
*Magda* Posted October 21, 2016 Posted October 21, 2016 A co on robi wieczorem? Byliśmy w wtorek u dentysty i zwróciłam mu uwagę, że Theodor w nocy zgrzyta zębami. Pierwsze jego pytanie po sprawdzeniu jego uzębienia było: co robi na 1-2h przed snem? Powiedział, że jak dziecko ma zbyt intensywny czas przed snem, to musi to potem w nocy odreagować. Jedno dziecko będzie zgrzytać zębami jak nasz Theodor, inne będzie nadpobudliwe... Może Fabian musi coś odreagować i dlatego tak "wariuje"? Quote
łamAga Posted October 21, 2016 Author Posted October 21, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: A co on robi wieczorem? Byliśmy w wtorek u dentysty i zwróciłam mu uwagę, że Theodor w nocy zgrzyta zębami. Pierwsze jego pytanie po sprawdzeniu jego uzębienia było: co robi na 1-2h przed snem? Powiedział, że jak dziecko ma zbyt intensywny czas przed snem, to musi to potem w nocy odreagować. Jedno dziecko będzie zgrzytać zębami jak nasz Theodor, inne będzie nadpobudliwe... Może Fabian musi coś odreagować i dlatego tak "wariuje"? Hmmmm bawi się , On jest taki że nie potrafi tak jak Staś usiąść i oglądac np bajke , żeby odpocząć , wyluzować się , On ciagle biega , spiewa , bawi się , często mówi przez sen , dzisiaj jak go usypiałam i już spał to mówił " autko , autko " , może faktycznie przez to że jest tak ruchliwy , ale nie idzie go "wyciszyć" .... Quote
*Magda* Posted October 21, 2016 Posted October 21, 2016 To może spróbujcie przez kilka dni bawić się z nim przed snem, ale w jakieś spokojne zabawy: układanie klocków, puzzle itp. Zobaczysz czy się troszkę "wyciszy" ;) Quote
angineuuka Posted October 21, 2016 Posted October 21, 2016 kup mu kennel klatkę :D * sorry, musiałam haha 1 Quote
łamAga Posted October 21, 2016 Author Posted October 21, 2016 2 minuty temu, *Magda* napisał: To może spróbujcie przez kilka dni bawić się z nim przed snem, ale w jakieś spokojne zabawy: układanie klocków, puzzle itp. Zobaczysz czy się troszkę "wyciszy" ;) tylko że tak się nie da :/ On nie usiedzi w miejscu , ja na prawde zaczynam sie bac że On ma adhd , ostatnio chciałam z nim oglądac książeczkę , wytrzymał 5 min 1 minutę temu, Angi napisał: kup mu kennel klatkę :D * sorry, musiałam haha Klatka ? super zabawa :P Ania może coś na ten temat napisac :P Quote
angineuuka Posted October 21, 2016 Posted October 21, 2016 to klatka na łancuch/kłódkę. Możesz kocem zakryć, zeby go nic nie rozpraszało :D Quote
Recommended Posts