Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
1 minutę temu, *Magda* napisał:

Mój prosiaczku serduszka.gifzakochany.gif

Ja jedynie mogę dac takie serduszko <3  :P nie mam emotek ;( 

Kurde cwiczyłam kilka dni na orbitreku i mnie brzuch boli , kośc ogonowa i kręgosłup :P ja to jestem na prawde do wymiany cała :P

Posted
Teraz, *Magda* napisał:

Ja wklejam emoty z neta :P

To znak, że nie masz ćwiczyć :D

Ja nie umiem :P

obawiam się że to może być prawda :P ale nie pociesza mnie to bo w przyszłym roku chciałam być fit :P 

Posted
23 godzin temu, *Magda* napisał:

Niestety nie mam zbędnych grubo ponad 100tyś. zł. :(

Nie masz ? takich groszy ? :P

4 godziny temu, Aleksa. napisał:

Ja cierpie na brak czasu. Dzisiaj wstałam po 4, właśnie wpadłam do domu na obiad i na 18 jadę do Tadzia do 24 :/

Jeju , współczuję ;( taka młoda a tak zabiegana :/

Ja dzisiaj standardowo jak na rano zaspałam :/ tzn tak nie całkiem , wstałam o 6:05 ale zawsze wstaje o 5 więc ani o kawie ani o śniadaniu nie było mowy :/ pierwszą kawę parzoną wypiłam około 18 :/ dla mnie to masakra .... no ale ta to jest jak sie zaciska budzik i się mysli " jeszcze chwilę poleżę " :P 

Posted
21 minut temu, dOgLoV napisał:

Nie masz ? takich groszy ? :P

A Ty masz? To kup mi auto :)

Aga, Ty weź kup sobie jakiś budzik, co będzie Cię walił po łbie albo lał wodą po twarzy :D

Posted
3 minuty temu, *Magda* napisał:

:P

Niby tak :P

Ale ja nie wiem jak to możliwe że młody w dzien już nie ma drzemek , nie chce spać i już , idzie spać około 20stej , a wczoraj o 24 był już wyspany i do 3:30 "wariował" , później poszedł spac i wstał o 8 :/ 

Posted

A co on robi wieczorem?

Byliśmy w wtorek u dentysty i zwróciłam mu uwagę, że Theodor w nocy zgrzyta zębami. Pierwsze jego pytanie po sprawdzeniu jego uzębienia było: co robi na 1-2h przed snem? Powiedział, że jak dziecko ma zbyt intensywny czas przed snem, to musi to potem w nocy odreagować. Jedno dziecko będzie zgrzytać zębami jak nasz Theodor, inne będzie nadpobudliwe... Może Fabian musi coś odreagować i dlatego tak "wariuje"?

Posted
1 minutę temu, *Magda* napisał:

A co on robi wieczorem?

Byliśmy w wtorek u dentysty i zwróciłam mu uwagę, że Theodor w nocy zgrzyta zębami. Pierwsze jego pytanie po sprawdzeniu jego uzębienia było: co robi na 1-2h przed snem? Powiedział, że jak dziecko ma zbyt intensywny czas przed snem, to musi to potem w nocy odreagować. Jedno dziecko będzie zgrzytać zębami jak nasz Theodor, inne będzie nadpobudliwe... Może Fabian musi coś odreagować i dlatego tak "wariuje"?

Hmmmm bawi się , On jest taki że nie potrafi tak jak Staś usiąść i oglądac np bajke , żeby odpocząć , wyluzować się , On ciagle biega , spiewa , bawi się , często mówi przez sen , dzisiaj jak go usypiałam i już spał to mówił " autko , autko " , może faktycznie przez to że jest tak ruchliwy , ale nie idzie go "wyciszyć" ....

Posted
2 minuty temu, *Magda* napisał:

To może spróbujcie przez kilka dni bawić się z nim przed snem, ale w jakieś spokojne zabawy: układanie klocków, puzzle itp. Zobaczysz czy się troszkę "wyciszy" ;)

tylko że tak się nie da :/ On nie usiedzi w miejscu , ja na prawde zaczynam sie bac że On ma adhd , ostatnio chciałam z nim oglądac książeczkę , wytrzymał 5 min 

1 minutę temu, Angi napisał:

kup mu kennel klatkę :D 

* sorry, musiałam haha

Klatka ? super zabawa :P Ania może coś na ten temat napisac :P