Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
12 godzin temu, *Magda* napisał:

Zrób se dziecko, to nie będziesz chodzić do pracy :P

Choć jedna po mojej stronie :*

Jeszcze dawcy nie znalazłam :P

Koleżanka mnie tylko poprawiła że nie chcą mnie bić a kopać :P a nie że stoi za Tobą :P

12 godzin temu, Ania :) napisał:

Hejka zapracowana kobieto :)

Hello ;) właśnie wróciłam z pracy a za kilka godzin znowu tam wrócę bo ide jutro na rano :/

10 godzin temu, Aleksa. napisał:

Z prezentów trzeba się cieszyć :D 

a nie wnikać, kto za tym stał :D

Dokładnie ! 

9 godzin temu, Angi napisał:

Trzeba było mówić, ze prezenty robicie. Dolozylabym się :p

Ja tylko o tym wiedziałam , nie dokładałam się :P

Godzinę temu, *Magda* napisał:

Aga, coś dla Ciebie :P

1473927737_jhlxtg_600.jpg

Tylko u mnie musiała by być wersja o godzine wcześniej :P

Poza tym ja jestem tak jebnięta że ide na 7 a wstaje o 5 żeby sie wyrobić po czym o 5:30 już się nudzę i jestem zła że za wcześnie wstałam :P

Posted
O 16.09.2016 o 23:04, dOgLoV napisał:

Jeszcze dawcy nie znalazłam :P

Koleżanka mnie tylko poprawiła że nie chcą mnie bić a kopać :P a nie że stoi za Tobą :P

Kiedy masz dni płodne? Wyślę Ci Bogdana :D

Ale to już bardziej po mojej niż po Twojej :P

Posted
3 godziny temu, *Magda* napisał:

Kiedy masz dni płodne? Wyślę Ci Bogdana :D

Ale to już bardziej po mojej niż po Twojej :P

A nawet nie wiem , nie licze , nie mam czasu na bzykanie to nie musze liczyć :P

Ale Bodziana możesz przysłać , jakoś znajde czas :P

2 godziny temu, Ania :) napisał:

:o

Coo tu się wyprawia :o 

Magda normalnieje i zaczyna świntuszyć :P

Qurwa wczoraj nikt mi na dogo nie towarzyszył to wielki czarny obleśny pająk postanowił mi dotrzymać towarzystwa , siedzę sobie , patrze w bok a koło mnie na ścianie siedzi to bydle , jak wyjeb....ałam z pokoju to pół piwa wylądowało na kocu , lecę do Sebka , budzę go bo spał , żeby przyszedł go zabic , ten idzie zaspany z laczkiem w ręce i godo pod nosem " qurwa budzi człowieka bo się pajączka boi " wchodzi do pokoju , patrzy na ściane i .... " qurwa ale bydle " buhahahahaha sam się wystraszył :D

• Upvote 1
Posted
4 minuty temu, dOgLoV napisał:

Qurwa wczoraj nikt mi na dogo nie towarzyszył to wielki czarny obleśny pająk postanowił mi dotrzymać towarzystwa , siedzę sobie , patrze w bok a koło mnie na ścianie siedzi to bydle , jak wyjeb....ałam z pokoju to pół piwa wylądowało na kocu , lecę do Sebka , budzę go bo spał , żeby przyszedł go zabic , ten idzie zaspany z laczkiem w ręce i godo pod nosem " qurwa budzi człowieka bo się pajączka boi " wchodzi do pokoju , patrzy na ściane i .... " qurwa ale bydle " buhahahahaha sam się wystraszył :D

Ciesz sie , ze Sebek wstal i go zabil :p Kamila jakbym tak obudzila to by powiedzial , zebym poszla sie leczyc i odwrocilby sie na drugi bok :p 

Posted
1 minutę temu, Ania :) napisał:

Ciesz sie , ze Sebek wstal i go zabil :p Kamila jakbym tak obudzila to by powiedzial , zebym poszla sie leczyc i odwrocilby sie na drugi bok :p 

Sebek wie że jak by go nie poszedł zabić to bym już do tamtego pokoju nie weszła więc wolał to zrobić bo czasami ja tam śpie jak ide na rano żeby młodego budzikiem nie budzić dla Sebka wygody bo nie musi wczesnie do niego wstawać :P

Posted
6 godzin temu, dOgLoV napisał:

A nawet nie wiem , nie licze , nie mam czasu na bzykanie to nie musze liczyć :P

Ale Bodziana możesz przysłać , jakoś znajde czas :P

Magda normalnieje i zaczyna świntuszyć :P

Dobra, kiedy masz okres, to sama policzę :P

Bo na długo Ci go nie mogę wysłać, bo mi potrzebny :P:D

Ja zawsze byłam normalna, więc nie wiem o co Ci chodzi :P

Kuźwa, Theodor to chyba Twój syn, a nie mój, bo ten ma świra jak widzi pająka :/

3 minuty temu, dOgLoV napisał:

Kolejny Dogo psiak odszedl za tęczowy most ;( za szybko ;( dużo za szybko ;(

Toro [*] zawsze będziesz w naszej pamięci i w naszych sercach <3

To przez Toro jestem zakochana też w niufkach ;) Szkoda, że odszedł i zostawił Kasię :(

Posted
3 minuty temu, *Magda* napisał:

Dobra, kiedy masz okres, to sama policzę :P

Bo na długo Ci go nie mogę wysłać, bo mi potrzebny :P:D

Ja zawsze byłam normalna, więc nie wiem o co Ci chodzi :P

Kuźwa, Theodor to chyba Twój syn, a nie mój, bo ten ma świra jak widzi pająka :/

To przez Toro jestem zakochana też w niufkach ;) Szkoda, że odszedł i zostawił Kasię :(

w piatek miałam ostatni dzień :P

oj ta potrzebny , już się go napotrzebowałaś :P

hahahaha bo pająki są zueeeeeeeeeeeeeeeee ! :P

Wolę sobie nawet nie wyobrażać co Kasia teraz czuje ;( tak jak już Ci pisałam , odechciało mi się szczyla ;( Tora znałam tylko z neta a ciągle mam łzy w oczach ;( 

Posted
1 minutę temu, dOgLoV napisał:

w piatek miałam ostatni dzień :P

oj ta potrzebny , już się go napotrzebowałaś :P

hahahaha bo pająki są zueeeeeeeeeeeeeeeee ! :P

Wolę sobie nawet nie wyobrażać co Kasia teraz czuje ;( tak jak już Ci pisałam , odechciało mi się szczyla ;( Tora znałam tylko z neta a ciągle mam łzy w oczach ;( 

Dobra, wysyłam Ci go po następnym weekendzie. Masz tydzień na "załatwienie" sprawy :P A on mi jest potrzebny, bo musi skończyć robić płot  w ogrodzie, więc bez skojarzeń :P

Theodor nawet pajęczyny się boi/brzydzi :/

Ja też tylko z  neta, ale był psem idealnym....

Posted
5 minut temu, *Magda* napisał:

Dobra, wysyłam Ci go po następnym weekendzie. Masz tydzień na "załatwienie" sprawy :P A on mi jest potrzebny, bo musi skończyć robić płot  w ogrodzie, więc bez skojarzeń :P

Theodor nawet pajęczyny się boi/brzydzi :/

Ja też tylko z  neta, ale był psem idealnym....

Buahahahaha nie no jak płot ma dokonczyć to Ci go oddam hahahahaha

ja też jak widze pajęczyne to panikuje ;( Sebek musiał mi dzisiaj iść do tamtego pokoju po zasilacz do lapka bo się bałam tam wejść :P

dlatego "był" tak bardzo boli :/ Life is brutal ....

Posted
3 minuty temu, *Magda* napisał:

Oby tak zostało ;)

P.S. Ciekawe ile razy ją pier*olnął zanim zatrybiła?! :D

Pierwszy raz jak się w ogóle nie spodziewała i ją jeb....o to aż mi jej szkoda było bo ją obróciło o 180 stopni i biedna walnęła głową o płot betonowy , nie wiedziała co się stało :/ ale cwaniara wie kiedy może podejść a kiedy nie , jak ma zwykłą obroże to idzie do płota a jak tylko jej załozymy obroże od pastucha to nawet do połowy domu nie dojdzie , zatrzyma się i skomli , ale dalej się nie ruszy ;)

Posted

Dzisiaj jest smutny dzień .. psy odchodzą i ludzie :( pamiętacie jak pisałam o mojej cioci co ma glejaka ? dzisiaj zmarła :( 

Dobrze , ze Qwendi boi się pastucha , przynajmniej jest spokojna :)

Posted
Teraz, Ania :) napisał:

Dzisiaj jest smutny dzień .. psy odchodzą i ludzie :( pamiętacie jak pisałam o mojej cioci co ma glejaka ? dzisiaj zmarła :( 

Dobrze , ze Qwendi boi się pastucha , przynajmniej jest spokojna :)

Jeju strasznie mi przykro ;(