*Magda* Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 To napiszę do Twoich rodziców, żeby Wam obojgu tyłki skopali :P Quote
łamAga Posted February 12, 2016 Author Posted February 12, 2016 Nie no , popracujemy nad tym ;) Quote
*Magda* Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 Musicie :P Ja wiem, że nie będzie łatwo, ale to będzie z korzyścią dla całej Waszej trójki ;) Ja zakładam, że Nathan od pierwszego dnia będzie spał z Theodorem w pokoju. Wiem, że to nie będzie łatwe ani dla mnie, ani dla Theodora, ani dla Nathana :/ Ale wierzę też, że damy sobie radę i jakoś podołamy ;) A jak będzie bardzo źle, to zabiorę Nathana do sypialni, a Bogdana wyeksmituję do Theodora albo do salonu :D Quote
*Magda* Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 Dlaczego biedny? Może zostać z nami w sypialni jakby co, ale musi się liczyć z nocnymi pobudkami :P Więc już wiem, że będzie wolał wynieść się na kilka tygodni na kanapę ;) Quote
łamAga Posted February 13, 2016 Author Posted February 13, 2016 Fakt , Bodzian jest w najlepszej sytuacji w tym wszystkim ;) Nie zazdroszcze nieprzespanych nocek :P Quote
*Magda* Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 Póki co, staram się pocieszać, że dziecko będzie grzecznie spało w nocy :D Quote
łamAga Posted February 13, 2016 Author Posted February 13, 2016 Taaaaaa co 2h pobudka na cycuszka :D Quote
*Magda* Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 6 minut temu, dOgLoV napisał: Taaaaaa co 2h pobudka na cycuszka :D Nie wszystkie dzieci tak się budzą :P Quote
łamAga Posted February 13, 2016 Author Posted February 13, 2016 Wiem wiem , ja młodego musiałam wybudzać :P Quote
łamAga Posted February 13, 2016 Author Posted February 13, 2016 11 minut temu, marta1624 napisał: Hejka :) hejka ;) Quote
*Magda* Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 20 minut temu, dOgLoV napisał: Wiem wiem , ja młodego musiałam wybudzać :P Mając już doświadczenie, to wolałabym pospać godzinę dłużej bez pobudki, niż budzić dziecko :P Quote
łamAga Posted February 13, 2016 Author Posted February 13, 2016 1 minutę temu, magdabroy napisał: Mając już doświadczenie, to wolałabym pospać godzinę dłużej bez pobudki, niż budzić dziecko :P Teraz też bym tak zrobiła :P wtedy myślałam że jest na pewno głodny :P Quote
*Magda* Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 Jakoś, znając Ciebie, nie wierzę w tę pierwszą część zdania :P Quote
łamAga Posted February 14, 2016 Author Posted February 14, 2016 23 godzin temu, magdabroy napisał: Jakoś, znając Ciebie, nie wierzę w tę pierwszą część zdania :P Oj tam , może troszke jestem nadopiekuncza :P Qurwa jaka siara , ale tak tylko ja mogłam zrobić , zajebałam dzisiaj ( oczywiście nieświadomie ) z biedronki kilogram mąki i margarynę kasie :P wsadziłam to w budkę od wózka , często tak robię a Sebek niósł w ręce reszte produktów , no i zapomniałam o tych w budce przy kasie , dopiero mi sie przypomniało jak wyciągalismy wózek z samochodu i zajrzałam do budki buahahahahaa Dzisiaj bylismy na takim mini spacerku z psami , za chwile coś wstawie ;) Tak mi sie nie chciało iść że masakra , mówię Sebkowi ze mam tylko niedziele wolną i duzo pracy i mi sie nie chce , to mi zaczal wjezdzac na psyche ze psy to chce a na spacer isc mi sie nie chce , i tak mi nadawał że musiałam iść hehe Quote
*Magda* Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 Aga, Aga! Ty się nie tłumacz, że to nieświadomie Co do Sebka i jego wjeżdżania na Twoją psychikę, to w 100% jestem po jego stronie Quote
łamAga Posted February 14, 2016 Author Posted February 14, 2016 Poważnie nieswiadomie :P Ja wiem że On miał w 100% racje , ale jak ja mam tylko niedziele wolna i pranie , sprzatanie , gotowanie , to na prawde nie mam ani czasu ani ochoty iść na spacer , niedziela nie jest gumowa :/ Quote
*Magda* Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 To może inaczej Aguś ;) Wiesz, że nie masz czasu, a chcesz kolejnego psa?? Quote
łamAga Posted February 14, 2016 Author Posted February 14, 2016 Wlasnie dzisiaj Sebkowi powiedziałam , zadal mi podobne pytanie , że na tą chwile nie chce kolejnego psa i jeżeli zawsze bede miała tak mało czasu to bedziemy musieli zrezygnować z kupna jakiegokolwiek kolejnego psa ;( a teraz fotki ;) Quote
*Magda* Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 Właśnie dlatego nie mam drugiego psa :/ Wiem, że Bogdan by tylko trochę postękał, jak bym go postawiła przed faktem dokonanym :D Ale ja widzę, że odkąd jest Theodor, to Tora poszła trochę "w odstawkę" :( Nie jest jej źle póki co, ale ja widzę różnicę w poświęcanym jej czasie. I gdzie tu brać kolejnego psa, jak dla tego pierwszego czasu za mało?! Moje ulubione Quote
Ania :) Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 Kamil mi ostatnio coś zaczął wspominać że może trzeciego psa kupimy ... Ale wybilam mu to z głowy. Zdjęcia piękne :) mieliśmy dzisiaj tam jechać ale Kamilowi się nie chciało i pojechałam sama do lasu :) Fabian to taki mały kierownik :D Quote
Recommended Posts