Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Musicie :P Ja wiem, że nie będzie łatwo, ale to będzie z korzyścią dla całej Waszej trójki ;)

Ja zakładam, że Nathan od pierwszego dnia będzie spał z Theodorem w pokoju. Wiem, że to nie będzie łatwe ani dla mnie, ani dla Theodora, ani dla Nathana :/ Ale wierzę też, że damy sobie radę i jakoś podołamy ;) A jak będzie bardzo źle, to zabiorę Nathana do sypialni, a Bogdana wyeksmituję do Theodora albo do salonu :D

Posted

Dlaczego biedny? Może zostać z nami w sypialni jakby co, ale musi się liczyć z nocnymi pobudkami :P Więc już wiem, że będzie wolał wynieść się na kilka tygodni na kanapę ;)

Posted
20 minut temu, dOgLoV napisał:

Wiem wiem , ja młodego musiałam wybudzać :P

Mając już doświadczenie, to wolałabym pospać godzinę dłużej bez pobudki, niż budzić dziecko :P

Posted
1 minutę temu, magdabroy napisał:

Mając już doświadczenie, to wolałabym pospać godzinę dłużej bez pobudki, niż budzić dziecko :P

Teraz też bym tak zrobiła :P wtedy myślałam że jest na pewno głodny :P

Posted
23 godzin temu, magdabroy napisał:

Jakoś, znając Ciebie, nie wierzę w tę pierwszą część zdania :P

Oj tam , może troszke jestem nadopiekuncza :P

Qurwa jaka siara , ale tak tylko ja mogłam zrobić , zajebałam dzisiaj ( oczywiście nieświadomie ) z biedronki kilogram mąki i margarynę kasie :P wsadziłam to w budkę od wózka , często tak robię a Sebek niósł w ręce reszte produktów , no i zapomniałam o tych w budce przy kasie , dopiero mi sie przypomniało jak wyciągalismy wózek z samochodu i zajrzałam do budki buahahahahaa

Dzisiaj bylismy na takim mini spacerku z psami , za chwile coś wstawie ;) 

Tak mi sie nie chciało iść że masakra , mówię Sebkowi ze mam tylko niedziele wolną i duzo pracy i mi sie nie chce , to mi zaczal wjezdzac na psyche ze psy to chce a na spacer isc mi sie nie chce , i tak mi nadawał że musiałam iść hehe

Posted

Poważnie nieswiadomie :P

Ja wiem że On miał w 100% racje , ale jak ja mam tylko niedziele wolna i pranie , sprzatanie , gotowanie , to na prawde nie mam ani czasu ani ochoty iść na spacer , niedziela nie jest gumowa :/

Posted

Wlasnie dzisiaj Sebkowi powiedziałam , zadal mi podobne pytanie , że na tą chwile nie chce kolejnego psa i jeżeli zawsze bede miała tak mało czasu to bedziemy musieli zrezygnować z kupna jakiegokolwiek kolejnego psa ;(

a teraz fotki ;)

DSC06307.JPG

DSC06317.JPG

DSC06318.JPG

DSC06321.JPG

DSC06323.JPG

Posted

Właśnie dlatego nie mam drugiego psa :/ Wiem, że Bogdan by tylko trochę postękał, jak bym go postawiła przed faktem dokonanym :D Ale ja widzę, że odkąd jest Theodor, to Tora poszła trochę "w odstawkę" :( Nie jest jej źle póki co, ale ja widzę różnicę w poświęcanym jej czasie. I gdzie tu brać kolejnego psa, jak dla tego pierwszego czasu za mało?!

DSC06373.JPG.a6c888c6d16da7070bdf7f5d2eb

Moje ulubione zakochany.gif

Posted

Kamil mi ostatnio coś zaczął wspominać że może trzeciego psa kupimy ... Ale wybilam mu to z głowy. 

Zdjęcia piękne :) mieliśmy dzisiaj tam jechać ale Kamilowi się nie chciało i pojechałam sama do lasu :) 

Fabian to taki mały kierownik :D