Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dOgLoV']Nio Hihihihih mała ciapa :lol: teraz ide do lasu z Neronem i Qwendzią , jak wrócę to dodam jeszcze parę filmików małej ciapy :evil_lol:[/QUOTE]

Tak, tak filmiki :multi:

Posted

Jaki słodziaczek :loveu::loveu::loveu:
[URL]http://img690.imageshack.us/img690/1640/34008919.jpg[/URL]
[URL]http://img189.imageshack.us/img189/7977/56677975.jpg[/URL]

Posted

[quote name='NATKA']Jaki słodziaczek :loveu::loveu::loveu:
[U][/U][/QUOTE]

Podobno była najbardziej nieznośnym ze szczeniaczków a teraz taki leniuszek z niej wyrósł :lol:

Posted

[quote name='wiki4']Jakie słodziutkie klopsiki :loveu:[/QUOTE]

Niooo aż się wierzyć nie chce że ona kiedyś była taka malutka :evil_lol:

Teraz muszę uciekać bo chrześniaczka chce opanować komputer w celu pogrania sobie w ubieranki :evil_lol: a niech ma :eviltong:

miłego oglądania :cool1:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Podobno była najbardziej nieznośnym ze szczeniaczków a teraz taki leniuszek z niej wyrósł :lol:

"Cicha woda brzegi rwie" a tak serio to czytałam, że tybetany tak mają, że sprawiają wrażenie takich leniuszków nieruchawych a tak na prawdę są niesamowicie sprawnymi i zwinnymi psami ;)

Cuś mi się nie chcą filmiki otwierać :shake:

Posted

NATKA napisał(a):
"Cicha woda brzegi rwie" a tak serio to czytałam, że tybetany tak mają, że sprawiają wrażenie takich leniuszków nieruchawych a tak na prawdę są niesamowicie sprawnymi i zwinnymi psami ;)

Cuś mi się nie chcą filmiki otwierać :shake:

Ona czasami ma takie przebłyski że zaczyna biegać jak szalona ale ostatnio jest bardzo apatyczna , może to wina cieczki ;)

buuuu a u mnie wszystkie filmiki są dostępne hmmm :roll:

Posted

U nas napadało bardzoooooo dużo śniegu :multi::multi::multi::multi::multi: więc mamy mnóstwo fotek :multi::multi::multi::multi: za chwilkę trochę z nich tu wkleję :lol:

C D N ....