łamAga Posted July 3, 2015 Author Posted July 3, 2015 Ale czasami warto się pobić o fajną rzecz za pół darmo :D Quote
łamAga Posted July 3, 2015 Author Posted July 3, 2015 Trochę przejeb...ne że ak powiem , czlowiek ciągle w biegu jest , wstaje o 5tej i dopiero teraz usiadłam , pewnie sie do tego przyzwyczaje ale to troche potrwa na pewno ;) Quote
łamAga Posted July 3, 2015 Author Posted July 3, 2015 Albo dam rade albo padne na pape :P ale Sebek i tak ma gorzej bo ciagle na popoludniu musi chodzic do pracy :P jeszcze teraz takie upały są :/ Quote
łamAga Posted July 3, 2015 Author Posted July 3, 2015 Najwyżej jak padnę to mnie gdzieś tam kopna pod linie i będę leżeć :P ogólnie nie było by źle ale dzisiaj już bylo na hali 35 stopni , na szczescie jutro mam wolne bo zapowiadają w słoncu 37 stopni :/ Quote
Ania :) Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 Hej ;) upały ogromne. Dobrze, że w pracy mam dość chłodno ;) a Tobie współczuję, ale wiem jak to jest. W Anglii jak pracowałam to na hali ponad 40 stopni było i raz prawie zemdlalam. Quote
łamAga Posted July 4, 2015 Author Posted July 4, 2015 Hejka ;) No u nas jak już jest te 32 stopnie to dają nam 5 minut przerwy wiecej , ale mi też łaska hehe jak by było 40 to bym na pewno zemdlała , juz przy tych 32 po po tyłku leci .... jak dobrze że dzisiaj mam wolne , i piwk mi sie chłodzi w lodówce :D Byłam dzisiaj na targu staroci , ile było zabawek <olaboga> ale byłam twarda , nic nie kupiłam :D ale świetne były :D Quote
łamAga Posted July 4, 2015 Author Posted July 4, 2015 Ale to tylko dlatego że przed wypłata jestem i mi szkoda było tracić kase na "pierdoły " :P Jeden koles teraz ma tam stoisko i ma wszystko z fisherprice , kurcze nawet nie drogo ale jak mam kupić coś za 70zł np ( a nowe kosztuje powiedzmy koło 200zł) a nie mam pewnosci ze bedzie sie tym bawił to też mi szkoda ehhhh Quote
marta1624 Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 Hahaha ty skąpcu :lol: Jeszcze zdążysz zabawek nakupywać :) Quote
łamAga Posted July 4, 2015 Author Posted July 4, 2015 Nooo teraz troche żałuję że nie wzięłam bo był taki skoczek rodeo zieony kolor i chyba inne zwierzatko jak tutaj http://allegro.pl/fisher-price-zebra-rodeo-skoczek-rozowy-i5502111793.htmli kosztował tylko 70 zł , moze jeszcze będzie ;) Quote
łamAga Posted July 4, 2015 Author Posted July 4, 2015 No fajne ale to dla takiego dziecka jest co juz same potrafi chodzić raczej ;) Quote
marta1624 Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 Poczekaj, Fabian niedługo na studia pojedzie tak ci zleci :p Quote
łamAga Posted July 4, 2015 Author Posted July 4, 2015 Jak tego dożyje :P jak dalej beda takie gorączki to mnie w pracy chyba zajadą i w ogole dzisiaj alergia mi sie pogłębiła , ciekawe .... Quote
marta1624 Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 Ja też kicham ostatnio bardziej, coś chyba pyli... Quote
łamAga Posted July 4, 2015 Author Posted July 4, 2015 Jestem twarda :D tylko kurde bylica dopiero zacznie pylić w sierpniu .... Quote
łamAga Posted July 4, 2015 Author Posted July 4, 2015 pocieszam sie tylko tym że mam naszykowane tabletki w szufladzie :D Quote
Recommended Posts