Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj trochę marudzil wieczorem ale zrobiłam mu inhalacje i zasnął , ogólnie jest super , cały dzien opowiada i sie cieszy tylko katar go męczy ale mam nadzieje ze szybko minie ;) Staś też ma mega katar ale lekarka stwierdziła że ma tylko mega katar i maja mu tylko ściągać żadnych leków nie przepisała ale bratowa jeszcze pytala co ma zrobić bo Staś ma chorobe lokomocyjną i co gdzieś jadą to jest wrzask i wymiotowanie :/ to lekarka powiedziała że jedyny sposób jaki zna ale podkresla ze nie sprawdzla to przed jazdą zalepić dziecku pępek plastrem hmmm , zna któras z was kogoś co takie coś stosował ?

Posted

No własnie :/ ale maja z nim przeboje , ostatnio bratow pojechała z nim do centrum , kawałek drogi , 5 minutek jazdy , oczywiscie całą droge był ryk , a jak wysiadla na parkingu żeby wejśc do sklepu to ją Staś obrzygał :/ może jak by fotelik do przodu przepieli to by cos dalo , ja jak ade z tyłu to też mam mdłości a z przodu już tak nie mam ;)

Posted

Hej laki ;)

Marta co w lidlu było takiego ciekawego że aż stałaś w kolejce od samego rana ? :P

Ola ja chodzę do pracy od 7 do 15stej , i jednak chyba będę robiła cały czas na rano póki co :/ 

Posted

Dla mnie dobrze ale Sebek bedzie musiał mieć cały czas na popołudniu :P

w biedronce tez jakies takie ciuchy na rower są :)

i dzisiaj kupiłam w biedronce GUME TURBO :D

Posted

No ja jak dobiegłam to wzięłam na początek 6 sztuk sobie, 2 mamie i 2 tacie :lol:

Bo z każdego koloru po jednej (na szybko się zdecydować nie mogłam) i rozmiary S i M :) Potem przymierzyłam tą co mi najbardziej wpadła (niebieska) i rozmiar S, idealna :) Resztę oddałam ale jeszcze dobrze nie położyłam a mi wyrwali :p