*Magda* Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 Skoro Ci obiad ugotował, to trzeba się cieszyć :) W taki razie widać, że potrafi się zorganizować i zająć dzieckiem i domem ;) Myślę, że możesz spać spokojnie i nie martwić się o swoich mężczyzn :D Quote
łamAga Posted June 29, 2015 Author Posted June 29, 2015 Ja jakos nie umie się nie denerwować :/ w ogole , sniadanie dzisiaj jadłam o 16stej bo predzej czasu nie miałam :P Quote
łamAga Posted June 29, 2015 Author Posted June 29, 2015 Oby ;) Fabian coś dzisiaj ma katarek mam nadziee ze w nocy nie bedzie sie przez to budził .... dałam mu wit C ale od razu to też nie pomoże .... Quote
Ania :) Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 No to dzień zaczął się z przygodami, ale Sebek dał sobie rade, to najwazniejsze :D Quote
łamAga Posted June 29, 2015 Author Posted June 29, 2015 Tak zaczal sie przebojami i zakonczy sie chyba też niezle bo wlasnie młody dał mi koncert krzyku , tak mu katar przeszkadza ze prawie nim wymiotuje , odciagnac sobie nie dał , na siłe mu wkropiłam wody morskiej i troche odciągnęłam mu tej wody posmarowałam mu pod noskie mascia majerankową i dałam syropek Hederasal , niby sie uspokoił ale pewnie jak mu flegma najdzie to znowu sie zacznie ehhh Quote
angineuuka Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 Wcale mu się nie dziwię ze flegma mu przeszkadza :P Quote
łamAga Posted June 29, 2015 Author Posted June 29, 2015 No to niech da sobie pomóc a nie drze sie jak bym go ze skóry chciała obedrzeć , ja chciałam mu tylko inhalacje zrobić żeby mu sie lepiej oddychało ;) Quote
łamAga Posted June 29, 2015 Author Posted June 29, 2015 Taaaa , Sebastian jutro skoczy do lekarza zeby go osłuchali , nie chce znowu wyladowac na oddziale , zwlaszcza teraz jak dopiero co poszłam do pracy :/ a jak to mówią sen jest dla słabych więc pojde spac koło północy pewnie a o 5tej pobudka , i to też pewnie z przerwami .... Quote
*Magda* Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 Aguś, zawsze możesz mu dać czopek paracetamolu albo syrop na gorączkę/przeziębienie ;) Jeśli coś go bierze, to mu to pomoże przespać noc. I Tobie też ;) Quote
marta1624 Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 Ale miałaś przeżycia :) Ale super że faceci sobie radzą :) Quote
łamAga Posted June 30, 2015 Author Posted June 30, 2015 Hejka ;) Nie doczytałam już wczoraj tego co Magda napisała bo młody zaczął krzyczeć no i tak krzyczał do rana ;( Sebastian był z nim dzisiaj u lekarza i okazało sie że ma zapalenie górnych dróg oddechowych , tak krzyczał bo pewnie go gardełko bolało ;( dostal leki i w poniedzialek do kontroli , mam nadzieje ze dzisiaj w nocy nie bedzie sie tak męczył ;( Ja w pracy powoli zaczynam czuć sie normalnie , jak na razie jestem tam gdzie byłam więc jest ok :) Dzisiaj mój mąż nawet napalił w piecu , narąbał drewna i obiad ugotował :D Quote
łamAga Posted June 30, 2015 Author Posted June 30, 2015 Pogoda jest zdradliwa , raz ciepło za chwilę zimno i człowiek nie wie jak dziecko ubrać , może go przewiało :/ A co do pogody to dzisiaj np słoneczko świeciło , cieplutko , a jak jechałam do domu to zaczęło tak lac że zanim do mamy dojechałam rowerem to byłam mokrutenka , ciekło ze mnie ;( Quote
angineuuka Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 U mnie pochmurnie się zrobiło ale nie padało :D Quote
łamAga Posted June 30, 2015 Author Posted June 30, 2015 U nas też nie padało u nas lało :P Marta na ciepłą wode palimy :P nie chcą nam dociągnąć ciepłociągu ;( Quote
Ania :) Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 My też musimy palić na wodę, czego bardzo nie lubię :/ Quote
łamAga Posted July 1, 2015 Author Posted July 1, 2015 No ja ubolewam nad tym faktem bo ja nie umiem napalić w piecu <wstydniś> Dzisiejsza noc była super , tylko raz się młody obudził , popłakał od 1wszej do 2giej a pozniej juz spał , jak wychodziłam do pracy to jeszcze spiochał sobie ;)katarek ma mega ale jest już odpukac radosny ;) Quote
Recommended Posts