Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Skoro Ci obiad ugotował, to trzeba się cieszyć :)

W taki razie widać, że potrafi się zorganizować i zająć dzieckiem i domem ;)

Myślę, że możesz spać spokojnie i nie martwić się o swoich mężczyzn :D

Posted

Tak zaczal sie przebojami i zakonczy sie chyba też niezle bo wlasnie młody dał mi koncert krzyku , tak mu katar przeszkadza ze prawie nim wymiotuje , odciagnac sobie nie dał , na siłe mu wkropiłam wody morskiej i troche odciągnęłam mu tej wody posmarowałam mu pod noskie mascia majerankową i dałam syropek Hederasal , niby sie uspokoił ale pewnie jak mu flegma najdzie to znowu sie zacznie ehhh 

Posted

No to niech da sobie pomóc a nie drze sie  jak bym go ze skóry chciała obedrzeć , ja chciałam mu tylko inhalacje zrobić żeby mu sie lepiej oddychało ;)

Posted

Taaaa , Sebastian jutro skoczy do lekarza zeby go osłuchali , nie chce znowu wyladowac na oddziale , zwlaszcza teraz jak dopiero co poszłam do pracy :/ a jak to mówią sen jest dla słabych więc pojde spac koło północy pewnie a o 5tej pobudka , i to też pewnie z przerwami ....

Posted

Hejka ;)

Nie doczytałam już wczoraj tego co Magda napisała bo młody zaczął krzyczeć no i tak krzyczał do rana ;( Sebastian był z nim dzisiaj u lekarza i okazało sie że ma zapalenie górnych dróg oddechowych , tak krzyczał bo pewnie go gardełko bolało ;( dostal leki i w poniedzialek do kontroli , mam nadzieje ze dzisiaj w nocy nie bedzie sie tak męczył ;(

Ja w pracy powoli zaczynam czuć sie normalnie , jak na razie jestem tam gdzie byłam więc jest ok :)

Dzisiaj mój mąż nawet napalił w piecu , narąbał drewna i obiad ugotował :D

Posted

Pogoda jest zdradliwa , raz ciepło za chwilę zimno i człowiek nie wie jak dziecko ubrać , może go przewiało :/

A co do pogody to dzisiaj np słoneczko świeciło , cieplutko , a jak jechałam do domu to zaczęło tak lac że zanim do mamy dojechałam rowerem to byłam mokrutenka  , ciekło ze mnie ;( 

Posted

No ja ubolewam nad tym faktem bo ja nie umiem napalić w piecu <wstydniś> 

Dzisiejsza noc była super , tylko raz się młody obudził , popłakał od 1wszej do 2giej a pozniej juz spał , jak wychodziłam do pracy to jeszcze spiochał sobie ;)katarek ma mega ale jest już odpukac radosny ;)