łamAga Posted June 21, 2015 Author Posted June 21, 2015 Musi próbować bo inaczej bede miała big problem ;) zazdroszcze , i masz pewnie noce przespane ;) ja dzisiaj od 3ciej walcze , młody staje w łóżeczku i śpiewa , ja go kłade a On wstaje i tak w kółko hahahaha dobra ale ide wstawić obiad bo głodna jestem jak nie wiem .... Quote
*Magda* Posted June 21, 2015 Posted June 21, 2015 Noce mam przespane od ponad roku :P Smacznego ;) Ja już po obiedzie :P Quote
łamAga Posted June 21, 2015 Author Posted June 21, 2015 Hejka laski ;) wcięło mnie bo pojechałam do mamusi :D Sebek pojechał na policje i okazalo sie że chodziło o spisanie stanu majątkowego , teraz wojsko wymaga takie dane i czy jakies wezwania policji mielismy do domu czy Sebek był karany , ocipieli chyba .... W ogóle to po dzisiejszym dniu stwierdzam ze jestem na prawde zdolna , otwierałam kleik nożyczkami i odcięłam sobie kawał skóry na ręce :D Quote
łamAga Posted June 21, 2015 Author Posted June 21, 2015 Hahahaha za daleko mi się nożyczki wysunęły :D ale już zatamowałam krwotok :D Sebek tylko popatrzył pokręcił głową i mówi : Najpierw sobie kawał palca odcięła , teraz kawał skóry a kiedy odetniesz sobie ręke ? buhahahahha Quote
*Magda* Posted June 21, 2015 Posted June 21, 2015 Spoko, Bogdan wczoraj wycierał nóż i ciachnął tak palucha, że ma dziurę :D Quote
łamAga Posted June 21, 2015 Author Posted June 21, 2015 Ogólnie to nie ale jednak jest lepiej jak się nie jest samemu :P Quote
łamAga Posted June 22, 2015 Author Posted June 22, 2015 Oooo Ptysie <3 hejka ;) buziole :* mam nadzieje że zawitacie na dłużej ;) Quote
łamAga Posted June 22, 2015 Author Posted June 22, 2015 No hej :D dzisiaj nic nie nawywijałam , jeszcze :P Quote
łamAga Posted June 22, 2015 Author Posted June 22, 2015 Nie no mam nadzieje ze już dzisiaj nic nie wywinę :P w sumie to mam zamiar najpozniej o 22 isc spac bo koło 3ciej znowu bedzie pobudka dzisiaj jak nacpana łaże a co to bedzie jak do pracy wrócę :P Quote
*Magda* Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 Organizm się szybko przyzwyczaja do braku snu :D :P Quote
*Magda* Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 Ale chyba nie mój :P Się jeszcze nie raz zdziwisz ;) Quote
łamAga Posted June 22, 2015 Author Posted June 22, 2015 Oby ;) Kurcze ale nie idzie dospać ,dzisiaj stwierdziłam że popołudniu troche pośpie ale tutaj wyprasowałam tutaj znowu wyprałam placek uryrałam i się wieczor zrobił wiec i tak zaraz pójde spac .... Quote
Ptysiak Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 Oooo Ptysie <3 hejka ;) buziole :* mam nadzieje że zawitacie na dłużej ;) Tez mam taka nadzieje ;) Tylko ciezko mi sie w tym wszystkim teraz tu polapac, udalo mi sie znalezc Ciebie i Madzie. Zapomnialam juz co i jak sie robilo i szukalo :D No i mam sporo do czytania i ogladania jak widze :P Quote
Recommended Posts