Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Musi próbować bo inaczej bede miała big problem ;)

zazdroszcze , i masz pewnie noce przespane ;) ja dzisiaj od 3ciej walcze , młody staje w łóżeczku i śpiewa , ja go kłade a On wstaje i tak w kółko hahahaha

dobra ale ide wstawić obiad bo głodna jestem jak nie wiem ....

Posted

Hejka laski ;)

wcięło mnie bo pojechałam do mamusi :D

Sebek pojechał na policje i okazalo sie że chodziło o spisanie stanu majątkowego , teraz wojsko wymaga takie dane i czy jakies wezwania policji mielismy do domu czy Sebek był karany , ocipieli chyba ....

W ogóle to po dzisiejszym dniu stwierdzam ze jestem na prawde zdolna , otwierałam kleik nożyczkami i odcięłam sobie kawał skóry na ręce :D

Posted

Hahahaha za daleko mi się nożyczki wysunęły :D ale już zatamowałam krwotok :D Sebek tylko popatrzył pokręcił głową i mówi :

Najpierw sobie kawał palca odcięła , teraz kawał skóry a kiedy odetniesz sobie ręke ? 

buhahahahha 

Posted

Nie no mam nadzieje ze już dzisiaj nic nie wywinę :P

w sumie to mam zamiar najpozniej o 22 isc spac bo koło 3ciej znowu bedzie pobudka  dzisiaj jak nacpana łaże a co to bedzie jak do pracy wrócę :P

Posted

Oby ;)

Kurcze ale nie idzie dospać ,dzisiaj stwierdziłam że popołudniu troche pośpie ale tutaj wyprasowałam tutaj znowu wyprałam placek uryrałam i się wieczor zrobił wiec i tak zaraz pójde spac ....

Posted

Oooo Ptysie <3 hejka ;) buziole :* mam nadzieje że zawitacie na dłużej ;)

Tez mam taka nadzieje ;)

Tylko ciezko mi sie w tym wszystkim teraz tu polapac, udalo mi sie znalezc Ciebie i Madzie. Zapomnialam juz co i jak sie robilo i szukalo :D

No i mam sporo do czytania i ogladania jak widze :P