Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na pewno to zalezy tez od danego osobnika ale chciałam pokazac jakie Ony są spokojne :P

Dzięki Madziu :*

Ja myślałam ze tylko mi sie wydaje że Fabian jest bardzo ruchliwy i że nie moge sobie dac rady jak go przewijam i ubieram bo nie mam doswiadczenia a wczoraj jak bylismy na przejeździe rolkowym zawieźliśmy go do mojej mamy , rzadko tam zostaje bo nie ma takiej potrzeby jak na razie wiec dawno mama nie musiała go przewijać no ale wczoraj zdarzyło sie że musiała , jak wróciliśmy to jej pierwsze słowa brzmiały " jak Wy mu zmieniacie pieluche ? to jest niemożliwe ! " hahahahaha

Posted

Mnie tez to drażni bo on szczeka nawet na ludzi których zna , idzie sąsiad którego widzi 1000razy dziennie a ten drze ta jadaczkę , na Beti ( bernardynka ) za płotem też szczeka mimo że zna ją od roku jak nie dłużej . Jak sie idzie ulica i za płotem jest onek to nie ma bata żeby nie szczekał , każdy ujada ....

Posted

Ja też nie znam Onka który by nie szczekał :P Pamiętam jak w Kaliszu mieszkaliśmy w bloku, a nasz balkon wychodził na takie osiedle domków i w jednym z nich mieli jakiegoś Donka w kojcu non stop zamknięty, później zrobili mu "wybieg" z tego kojca taki długości może 10m, szeroki 2/3m i tak non stop biegał w tą i z powrotem ujadając, od rana do wieczora. 

Posted

Marta to masz wielkie szczescie ;)

Ania w takim przypadku bym chyba okna wyciszyła , kocham psy i nie przeszkadza mi szczekanie jak szczekaja w konkretnym celu a nie jak sie drą jak opętane nie wiadomo po co i na co ;)

Posted

Pewnie większość jeszcze nie wie że dogo działa więc pogadam sama ze sobą :P

Dzisiaj mnie Kinia powaliła na kolana , podeszła do mnie , podniosła mi koszulke do góry , poklepała mnie po brzuchu i mówi do mnie :

- masz jeszcze jedną dzidzię w brzuszku ???? !!!! 

załamka :P

ale co tam , dzisiaj kolejny dzien jak nie słodze kawy :D

Posted

Qurcze mysle sobie dzisiaj że tyle dni nie piłam kawy z cukrem , chyba trzy dni to wychodzi 24 łyzeczki cukru mniej w organiźmie to pozwole sobie dzisiaj na puste kalorie i wypije piwo , uwielbiam calsberga wiec kupiłam sobie calsberga ale Nox-a , ja pierd...le , zrobiłam łyka i myslałam że pawia puszcze , gorszego piwa jeszcze  nie piłam , nie polecam !!!! 3,50 popłynęło rurami :[