łamAga Posted June 18, 2015 Author Posted June 18, 2015 Na pewno to zalezy tez od danego osobnika ale chciałam pokazac jakie Ony są spokojne :P Dzięki Madziu :* Ja myślałam ze tylko mi sie wydaje że Fabian jest bardzo ruchliwy i że nie moge sobie dac rady jak go przewijam i ubieram bo nie mam doswiadczenia a wczoraj jak bylismy na przejeździe rolkowym zawieźliśmy go do mojej mamy , rzadko tam zostaje bo nie ma takiej potrzeby jak na razie wiec dawno mama nie musiała go przewijać no ale wczoraj zdarzyło sie że musiała , jak wróciliśmy to jej pierwsze słowa brzmiały " jak Wy mu zmieniacie pieluche ? to jest niemożliwe ! " hahahahaha Quote
Ania :) Posted June 18, 2015 Posted June 18, 2015 Dlatego bym nigdy nie chciała ONka :P Nie wytrzymałabym z tym ich szczekaniem na każdego przechodzacego człowieka za płotem :P Quote
łamAga Posted June 18, 2015 Author Posted June 18, 2015 Mnie tez to drażni bo on szczeka nawet na ludzi których zna , idzie sąsiad którego widzi 1000razy dziennie a ten drze ta jadaczkę , na Beti ( bernardynka ) za płotem też szczeka mimo że zna ją od roku jak nie dłużej . Jak sie idzie ulica i za płotem jest onek to nie ma bata żeby nie szczekał , każdy ujada .... Quote
Ania :) Posted June 18, 2015 Posted June 18, 2015 Ja też nie znam Onka który by nie szczekał :P Pamiętam jak w Kaliszu mieszkaliśmy w bloku, a nasz balkon wychodził na takie osiedle domków i w jednym z nich mieli jakiegoś Donka w kojcu non stop zamknięty, później zrobili mu "wybieg" z tego kojca taki długości może 10m, szeroki 2/3m i tak non stop biegał w tą i z powrotem ujadając, od rana do wieczora. Quote
łamAga Posted June 18, 2015 Author Posted June 18, 2015 Marta to masz wielkie szczescie ;) Ania w takim przypadku bym chyba okna wyciszyła , kocham psy i nie przeszkadza mi szczekanie jak szczekaja w konkretnym celu a nie jak sie drą jak opętane nie wiadomo po co i na co ;) Quote
marta1624 Posted June 18, 2015 Posted June 18, 2015 Eee tam szczęście, dobry opieprz zebrała :p Na początku darła się na wszystko, ale jej dobitnie przekazałam NIE i teraz drze się na psy (co też próbuję zwalczyć :D). Quote
łamAga Posted June 18, 2015 Author Posted June 18, 2015 Nerona chyba niczym nie da się przekonać żeby nie szczekać ;) Quote
łamAga Posted June 20, 2015 Author Posted June 20, 2015 Na strychu mam kaganiec "milczenie owiec" :D Quote
łamAga Posted June 20, 2015 Author Posted June 20, 2015 Pewnie większość jeszcze nie wie że dogo działa więc pogadam sama ze sobą :P Dzisiaj mnie Kinia powaliła na kolana , podeszła do mnie , podniosła mi koszulke do góry , poklepała mnie po brzuchu i mówi do mnie : - masz jeszcze jedną dzidzię w brzuszku ???? !!!! załamka :P ale co tam , dzisiaj kolejny dzien jak nie słodze kawy :D Quote
marta1624 Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 Ja wiem :p Hahaha już drugiego dzidziusia by chciała :p Quote
łamAga Posted June 20, 2015 Author Posted June 20, 2015 Niech poczeka może mama jej urodzi buahahahaha Quote
łamAga Posted June 20, 2015 Author Posted June 20, 2015 Qurcze mysle sobie dzisiaj że tyle dni nie piłam kawy z cukrem , chyba trzy dni to wychodzi 24 łyzeczki cukru mniej w organiźmie to pozwole sobie dzisiaj na puste kalorie i wypije piwo , uwielbiam calsberga wiec kupiłam sobie calsberga ale Nox-a , ja pierd...le , zrobiłam łyka i myslałam że pawia puszcze , gorszego piwa jeszcze nie piłam , nie polecam !!!! 3,50 popłynęło rurami :[ Quote
marta1624 Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 Może to i lepiej, kolejne kalorie zaoszczędzone :lol: Quote
łamAga Posted June 20, 2015 Author Posted June 20, 2015 dokładnie :D ale to przedostatni mój wolny weekend więc chciałam skorzystać :D Quote
marta1624 Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 Przedostatni? Już? Matko, jak szybko zleciało... Quote
Recommended Posts