Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hahahaha no szczeka i przychodzi do nogi :P ale nie sobie go kupiłam tylko dziecku :P chociaż Sebek jest innego zdania :P

To już nie potrzebny Ci kanar :P już  masz pieska :D i to jakiego posłusznego :P

Posted

To już nie potrzebny Ci kanar :P już  masz pieska :D i to jakiego posłusznego :P

I nie trzeba chodzić na szkolenie :P

Jedynie co jakiś czas, zmieniać baterię :D

Posted

Już nie bo sie na niego obraziłam , w ogóle mnie nie słucha nie chce siadac i robić fikołków :P za kare stoi na szafie i zbiera kurz :P 

W ogóle mam doła , przed chwilą wyniosłam na strych dwa pełne wory moich spodni , wszystkie za małe ;( miałam z 50 par a zostały mi w szafce 3 pary ;(

Posted

Już trace na to nadzieję ;(

w czwartek musze podjechac do firmy pobrac wieksze ciuchy bo w tamte sie nie mieszcze ;(

Magda chipsów już nie jadłam od miesiaca jak nie dalej , jedynie co mnie gubi to bita śmietana bo teraz sezon na truskawki jest a ja bez smietany nie zjem :/ no i piwo to tez puste kalorie :/

Posted

Niestety moja kaw to też bomba kaloryczna bo 2 łyzeczki cukru i dwie śmietanki :/

Odstaw ten cukier, poważnie!

Przez pierwszy tydzień, kawa będzie Ci nie smakować, ale potem się przyzwyczaisz ;)

Kilkanaście tygodni bez cukru w kawie i będziesz widziała różnicę :)

Posted

Ja pije 4 kawy dziennie :/ właśnie skonczyłam czwartą , jutro spróbuje wypić czarną bez niczego ale chyba w łazience :P w razie co wypluje :D

4 kawy x 2 łyżeczki cukru = ... szok.gif

Jak chcesz, to spróbuj najpierw, przez kilka dni słodzić po łyżeczce,a dopiero potem odstaw całkowicie ;)

Posted

Ale się nie poddawaj po jednej kawie ;)

Zapewniam Cię, że kilka pierwszych dni będzie tragiczna :/

Ale później już będzie dobrze :)

Ja już teraz kawy z cukrem nie wypiję :/ Chyba bym pawia puściła po słodzonej kawie :D

Posted

Pierwsza czarna gorzka kwa zamną :D nie było tak zle jak myślalam :D

Sebastian pytał się mnie 4 razy czy na prwde chce czarną i gorzką i czy mi miske do pokoju przynieść :D

Dzisiaj ide do alergologa :D jak ten czas zapitala , dopiero sie rejestrowałam i miałam czekac 3 miesiące a to juz dzisiaj <wow>