*Magda* Posted June 16, 2015 Posted June 16, 2015 Tak Magdo ? :P O to mi chodzi: Nie pluszowego :D plastikowego , ale rozmawia do mnie i nawet przychodzi :D Quote
łamAga Posted June 16, 2015 Author Posted June 16, 2015 Hahahaha no szczeka i przychodzi do nogi :P ale nie sobie go kupiłam tylko dziecku :P chociaż Sebek jest innego zdania :P Quote
*Magda* Posted June 16, 2015 Posted June 16, 2015 Hahahaha no szczeka i przychodzi do nogi :P ale nie sobie go kupiłam tylko dziecku :P chociaż Sebek jest innego zdania :P Mam to samo zdanie co on! :D Quote
Ania :) Posted June 16, 2015 Posted June 16, 2015 Hahahaha no szczeka i przychodzi do nogi :P ale nie sobie go kupiłam tylko dziecku :P chociaż Sebek jest innego zdania :P To już nie potrzebny Ci kanar :P już masz pieska :D i to jakiego posłusznego :P Quote
*Magda* Posted June 16, 2015 Posted June 16, 2015 To już nie potrzebny Ci kanar :P już masz pieska :D i to jakiego posłusznego :P I nie trzeba chodzić na szkolenie :P Jedynie co jakiś czas, zmieniać baterię :D Quote
łamAga Posted June 16, 2015 Author Posted June 16, 2015 Już nie bo sie na niego obraziłam , w ogóle mnie nie słucha nie chce siadac i robić fikołków :P za kare stoi na szafie i zbiera kurz :P W ogóle mam doła , przed chwilą wyniosłam na strych dwa pełne wory moich spodni , wszystkie za małe ;( miałam z 50 par a zostały mi w szafce 3 pary ;( Quote
*Magda* Posted June 16, 2015 Posted June 16, 2015 Aguś, odstaw przede wszystkim chipsy i cukier. Pij dużo soków warzywno-owocowych zamiast przekąsek między posiłkami i będzie ok ;) Quote
łamAga Posted June 16, 2015 Author Posted June 16, 2015 Już trace na to nadzieję ;( w czwartek musze podjechac do firmy pobrac wieksze ciuchy bo w tamte sie nie mieszcze ;( Magda chipsów już nie jadłam od miesiaca jak nie dalej , jedynie co mnie gubi to bita śmietana bo teraz sezon na truskawki jest a ja bez smietany nie zjem :/ no i piwo to tez puste kalorie :/ Quote
angineuuka Posted June 16, 2015 Posted June 16, 2015 Zachoruj tak jak ja, stracisz z 10 kilo :D (ostatnio było 6, wiec może dobijamm do 10?) Quote
łamAga Posted June 16, 2015 Author Posted June 16, 2015 Niestety moja kaw to też bomba kaloryczna bo 2 łyzeczki cukru i dwie śmietanki :/ Angi ja mam juz za dużo chorub więc podziekuje :P Quote
*Magda* Posted June 16, 2015 Posted June 16, 2015 Niestety moja kaw to też bomba kaloryczna bo 2 łyzeczki cukru i dwie śmietanki :/ Odstaw ten cukier, poważnie! Przez pierwszy tydzień, kawa będzie Ci nie smakować, ale potem się przyzwyczaisz ;) Kilkanaście tygodni bez cukru w kawie i będziesz widziała różnicę :) Quote
łamAga Posted June 16, 2015 Author Posted June 16, 2015 Brzmi strasznie , wypić czarna kawe bez cukru :/ Quote
Ania :) Posted June 16, 2015 Posted June 16, 2015 Ja nie rozumiem jak można pić kawę :P Dla mnie ma okropny smak :P nie ważne czy słodzona, czy nie. Quote
*Magda* Posted June 16, 2015 Posted June 16, 2015 Brzmi strasznie , wypić czarna kawe bez cukru :/ Aguś, albo rezygnujesz z cukru i chudniesz ;) Albo nadal słodzisz i płaczesz :P Quote
łamAga Posted June 16, 2015 Author Posted June 16, 2015 Ja pije 4 kawy dziennie :/ właśnie skonczyłam czwartą , jutro spróbuje wypić czarną bez niczego ale chyba w łazience :P w razie co wypluje :D Quote
*Magda* Posted June 16, 2015 Posted June 16, 2015 Ja pije 4 kawy dziennie :/ właśnie skonczyłam czwartą , jutro spróbuje wypić czarną bez niczego ale chyba w łazience :P w razie co wypluje :D 4 kawy x 2 łyżeczki cukru = ... Jak chcesz, to spróbuj najpierw, przez kilka dni słodzić po łyżeczce,a dopiero potem odstaw całkowicie ;) Quote
łamAga Posted June 16, 2015 Author Posted June 16, 2015 plus dwie łyżeczki śmietanki w proszku ;( myślę że wole od razu bez , całkowicie .... Quote
*Magda* Posted June 16, 2015 Posted June 16, 2015 Ale się nie poddawaj po jednej kawie ;) Zapewniam Cię, że kilka pierwszych dni będzie tragiczna :/ Ale później już będzie dobrze :) Ja już teraz kawy z cukrem nie wypiję :/ Chyba bym pawia puściła po słodzonej kawie :D Quote
łamAga Posted June 16, 2015 Author Posted June 16, 2015 najwyzej zrezygnuje z niej całkiem ;) bo jak tak pomysle to za duzo cukru pochłaniam ;) Quote
marta1624 Posted June 17, 2015 Posted June 17, 2015 Hejka :) Aga jest inne wyjście- odstaw kawę :p Quote
łamAga Posted June 17, 2015 Author Posted June 17, 2015 Pierwsza czarna gorzka kwa zamną :D nie było tak zle jak myślalam :D Sebastian pytał się mnie 4 razy czy na prwde chce czarną i gorzką i czy mi miske do pokoju przynieść :D Dzisiaj ide do alergologa :D jak ten czas zapitala , dopiero sie rejestrowałam i miałam czekac 3 miesiące a to juz dzisiaj <wow> Quote
marta1624 Posted June 17, 2015 Posted June 17, 2015 No to Aga początek za tobą :D Oj leci czas, leci... Quote
łamAga Posted June 17, 2015 Author Posted June 17, 2015 Moje dziecko cierpi na bezsennosc w dalszym ciagu wiec na szybko dam jedną fotkę i pozagladam do was jak mi na to pozwoli ;) Quote
Recommended Posts