Ania :) Posted June 11, 2015 Posted June 11, 2015 Dobra to jak ktoś wie i chce pomóc to juz u mnie w galerii, zeby tu Agnieszce bałaganu nie robic ;) Hej Aga :) Quote
łamAga Posted June 11, 2015 Author Posted June 11, 2015 Hejka laski ;) teraz nie mam czasu więc nie poodpisuje wam na wasze posty , weszłam tylko napisać że ............. MAM UMOWE !!!!<radocha> trzeba to dzisiaj opić :D będę wieczorkiem pewnie dopiero bo musze jeszcze raz isc do mamusi karme odebrac bo zamówilam na jej adres ;) a teraz musze obiad dokończyć ;) chyba że wieczorem padnę zanim wejde na dogo bo młody nie posłuchał cioci Ani i w nocy postanowił nie spac prawie w ogóle , moze z dwie godzinki pokimał hehehehe ;) Quote
Ania :) Posted June 11, 2015 Posted June 11, 2015 No to ekstra z tą umową ! :D:D a widzisz tak się balas :) Oj Fabianku może dzisiaj mnie posluchasz ? Quote
łamAga Posted June 11, 2015 Author Posted June 11, 2015 Dziękuję :* Ja zawsze wszystko tak przeżywam ale teraz już luzik , nie musze iść mieszkac pod most :D Dzisiaj młody jak pisałam w nocy spał może z 2 godzinki a w dzień może z 1,5 , jest szansa że w nocy bedzie odsypiał <oby> teraz już smacznie spi :D Ania super że założyłaś galerię :D ja kurcze wiem jak zrobić podpis ale nie wiem jak to wyłumaczyc ;( ale mi też Magda to tak wytłumaczyła że od razu pojęłam więc musimy zaczekać za nią :D Quote
łamAga Posted June 11, 2015 Author Posted June 11, 2015 Jako że tłumów dzisiaj nie ma to dodam ostatni 5 fotek jakie mam ;) ;) Quote
*Magda* Posted June 11, 2015 Posted June 11, 2015 Wszyscy czekają na mnie :) Dobry wieczór Aguś :D Śliczne foteczki ;) Quote
łamAga Posted June 11, 2015 Author Posted June 11, 2015 Dziekuję :* no wlasnie wszyscy czekaja a Ty sobie jaja robisz i wchodzisz na dogo dopiero o tej godzinie :P Quote
*Magda* Posted June 11, 2015 Posted June 11, 2015 Nie denerwuj mnie :P Po pracy tylko zmieniłam buty i do sklepu. Wróciłam, to była 17:30 i dopiero obiad jadłam :/ Potem trochę z młodym, trochę ogarnąć chatę itp.... Jutro też bez obiadu po pracy, bo zaraz jak skończę, to jadę po młodego, a z nim na lotnisko odebrać kolegę z kobitą i dzieckiem ;) I jak wrócę, to pewnie będzie koło 19 :/ Quote
kalyna Posted June 11, 2015 Posted June 11, 2015 Ale Marysia już duża jest :O hihihi ale do Nerona nadal jej daleko :lol: Quote
łamAga Posted June 11, 2015 Author Posted June 11, 2015 Nie wiem jak Ty tak dajesz rade :/ ja mam wrazenie ze jak wroce do pracy to nic poza nia nie bedzie ogarniete a wracam za 2 tygodnie .... Quote
łamAga Posted June 11, 2015 Author Posted June 11, 2015 Dziekuję :* :* :* :* ja własnie pije piwko :D Quote
łamAga Posted June 11, 2015 Author Posted June 11, 2015 Magda ale łykniesz se cole czy piwo ? :P Quote
łamAga Posted June 11, 2015 Author Posted June 11, 2015 Magda tak trzymać !!!! a te dwie niech żałują że wolą cole i lody :D :P w lipcu jade na wystawe tararararararra ;D ale sie ciesze :D :P Quote
łamAga Posted June 11, 2015 Author Posted June 11, 2015 Angi niestety nie ;( do Lubina koło Legnicy ;) Quote
Aleksa. Posted June 11, 2015 Posted June 11, 2015 Do wawy przyjeżdżajcie..:( Super z ta umowa ! Quote
Recommended Posts