Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hejka laski ;)

teraz nie mam czasu więc nie poodpisuje wam na wasze posty , weszłam tylko napisać że .............

MAM UMOWE !!!!<radocha>

trzeba to dzisiaj opić :D

będę wieczorkiem pewnie dopiero bo musze jeszcze raz isc do mamusi karme odebrac bo zamówilam na jej adres ;) a teraz musze obiad dokończyć ;)

chyba że wieczorem padnę zanim wejde na dogo bo młody nie posłuchał cioci Ani i w nocy postanowił nie spac prawie w ogóle , moze z dwie godzinki pokimał hehehehe ;)

Posted

Dziękuję :* 

Ja zawsze wszystko tak przeżywam ale teraz już luzik , nie musze iść mieszkac pod most :D

Dzisiaj młody jak pisałam w nocy spał może z 2 godzinki a w dzień może z 1,5 , jest szansa że w nocy bedzie odsypiał <oby> teraz już smacznie spi :D 

Ania super że założyłaś galerię :D ja kurcze wiem jak zrobić podpis ale nie wiem jak to wyłumaczyc ;( ale mi też Magda to tak wytłumaczyła że od razu pojęłam więc musimy zaczekać za nią :D

Posted

Nie denerwuj mnie :P

Po pracy tylko zmieniłam buty i do sklepu. Wróciłam, to była 17:30 i dopiero obiad jadłam :/

Potem trochę z młodym, trochę ogarnąć chatę itp....

Jutro też bez obiadu po pracy, bo zaraz jak skończę, to jadę po młodego, a z nim na lotnisko odebrać kolegę z kobitą i dzieckiem ;)

I jak wrócę, to pewnie będzie koło 19 :/