łamAga Posted June 9, 2015 Author Posted June 9, 2015 Hahahaha Kamil zmieni zdanie jak zobaczy gabaryty Nerona na żywo ;) Angi widzisz nawet mi sie Twoja mama śni a nigdy jej nie widziałam :P Quote
łamAga Posted June 9, 2015 Author Posted June 9, 2015 dawno mi sie nic tak dziwnego nie śniło :P w sumie ogolnie to fajnie , takie spotkanie na dogo ale w realu :D tylko te miski popsuły normalność snu :P Quote
Guest TyŚka Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 Hahaha, kocham Twoje sny :) A Brando muszę przyznać, że mi się podoba, a mnie żaden lab do tej pory się nie podobał :p Quote
Ania :) Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 Ahh Tyska dziekujemy za to wyróżnienie :D :D Hej Aga ;) Quote
łamAga Posted June 10, 2015 Author Posted June 10, 2015 hej dziewczynki ;) Tyśka bo Brando jest na prawde ładny , i nie pisze tego dlatego że to Ania Twój pies , ale mnie się podobają wlasnie takie duże labki , już teraz jak ma kilka miesiecy ma ładną dużą głowę więc jak będzie już dorosłym samcem to dopiero jego głowa będzie śliczna <3 i na prawde macie duże szanse na pierwsze miejsca i oceny doskonałe więc nie ma co się migać tylko zapitalać na wystawy tym bardziej że Kamil lubi jeździć ;) Quote
marta1624 Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 Hejka :) I mnie się Brando baaaardzo podoba :) Quote
łamAga Posted June 10, 2015 Author Posted June 10, 2015 Niedługo ide na czeresnie do Abbe , ciekawe czy sie coś zmieniła :D Quote
łamAga Posted June 10, 2015 Author Posted June 10, 2015 Porobie fotki na pewno ;) kurcze ale młody ostatnio sobie robi z nocy dzień i ledwo na oczy patrze , dzisiaj nawet na rolki nie pojechałam bo padam na pape i głowa mi pęka :/ a jeszcze jutro jade do pracy w sprawie umowy <boi sie> ;) Quote
marta1624 Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 Nie martw się, dobrze będzie ;) Ale młody "niespodzianki" robi mamusi... Quote
łamAga Posted June 10, 2015 Author Posted June 10, 2015 Ja się zawsze wszystkim stresuje ;) Noo kurcze juz tak ładnie spał , szedł spac o 19stej budził się o 3-4 na mleko , później o 6-7 dmej i spał co najmniej do 9tej a teraz zasnąć nie chce , zasypia koło 22giej , budzi sie o 3-4rtej , dostanie mleko , pospi godzinke i od 5tej wojuje do 9-10 a poziej spi w najlepsze 3,5 godziny , jak ja musze sie obiadem zajac i dom ogarnąć a nie mam czasu odsypiać grrrr ale nic , zaraz dam ciąg dalszy fotek z działki ;) Quote
łamAga Posted June 10, 2015 Author Posted June 10, 2015 Teraz będzie troszkę Marysiowo - Neronowych zdjęć :D cdn ..... Quote
Ania :) Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 hej dziewczynki ;) Tyśka bo Brando jest na prawde ładny , i nie pisze tego dlatego że to Ania Twój pies , ale mnie się podobają wlasnie takie duże labki , już teraz jak ma kilka miesiecy ma ładną dużą głowę więc jak będzie już dorosłym samcem to dopiero jego głowa będzie śliczna <3 i na prawde macie duże szanse na pierwsze miejsca i oceny doskonałe więc nie ma co się migać tylko zapitalać na wystawy tym bardziej że Kamil lubi jeździć ;) Ja wiem, że Brando brzydki nie jest :P Ma swoje wady oczywiście, bo nie ma idealnych psów, ale generalnie jest ładny :D No i będzie dość potężnym psem, po tacie :P choć mama też jest śliczna :) Teraz już szczeniaki sobie odpuszczamy i zaczynamy w młodzieży, własnie jestem na etapie namawiania Kamila, żeby jechał z nim do Konopisk (Częstochowy), bo młody akurat wejdzie w młodzież. Ja niestety nie będę mogła jechać, bo będę w pracy, ale on tylko musi jechać, a resztą zajmie się Dominika (hodowczyni) :P Choć Kamil bardzo sie wkręcił co mnie bardzo cieszy :) Neeeron jaki fajny <3 a Ty Fabianku przestań gwiazdorzyć w nocy i daj mamusi pospać ! :D Quote
marta1624 Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 Jest! Jak pojedzie to poznam Brando! Hurra!!! :lol: Quote
Ania :) Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 Jest! Jak pojedzie to poznam Brando! Hurra!!! :lol: Szkoda, że mnie nie będzie :( OK. Mam w planach jutro wieczorem po pracy założyć galerie :P Quote
Ania :) Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 Dobra :P założyłam galerie :P http://www.dogomania.com/forum/topic/147337-brando-i-leon-labrador-i-prawie-buldog/ Tylko powiedzcie mi, jak zrobić taki link w podpisie, że mam tekst, w który sie wejdzie i jest galeria :P bo ja nie mam pojęcia :P Quote
marta1624 Posted June 11, 2015 Posted June 11, 2015 No szkoda że nie jedziesz :( Z bannerkiem to mi Magda pomagała, bo ja to anty-komputerowa jestem :lol: I hejka Aga :) Quote
Recommended Posts