Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dawno mi sie nic tak dziwnego nie śniło :P w sumie ogolnie to fajnie , takie spotkanie na dogo ale w realu :D tylko te miski popsuły normalność snu :P

Guest TyŚka
Posted

Hahaha, kocham Twoje sny :)

A Brando muszę przyznać, że mi się podoba, a mnie żaden lab do tej pory się nie podobał :p

Posted

hej dziewczynki ;)

Tyśka bo Brando jest na prawde ładny , i nie pisze tego dlatego że to Ania Twój pies , ale mnie się podobają wlasnie takie duże labki , już teraz jak ma kilka miesiecy ma ładną dużą głowę więc jak będzie już dorosłym samcem to dopiero jego głowa będzie śliczna <3 i na prawde macie duże szanse na pierwsze miejsca i oceny doskonałe więc nie ma co się migać tylko zapitalać na wystawy tym bardziej że Kamil lubi jeździć ;)

Posted

Porobie fotki na pewno ;)

kurcze ale młody ostatnio sobie robi z nocy dzień i ledwo na oczy patrze , dzisiaj nawet na rolki nie pojechałam bo padam na pape i głowa mi pęka :/ a jeszcze jutro jade do pracy w sprawie umowy <boi sie> ;)

Posted

Ja się zawsze wszystkim stresuje ;)

Noo kurcze juz tak ładnie spał , szedł spac o 19stej budził się o 3-4 na mleko , później o 6-7 dmej i spał co najmniej do 9tej a teraz zasnąć nie chce , zasypia koło 22giej , budzi sie o 3-4rtej , dostanie mleko , pospi godzinke i od 5tej wojuje do 9-10 a poziej spi w najlepsze 3,5 godziny , jak ja musze sie obiadem zajac i dom ogarnąć a nie mam czasu odsypiać grrrr

ale nic , zaraz dam ciąg dalszy fotek z działki ;)

Posted

hej dziewczynki  ;)

Tyśka bo Brando jest na prawde ładny , i nie pisze tego dlatego że to Ania Twój pies , ale mnie się podobają wlasnie takie duże labki , już teraz jak ma kilka miesiecy ma ładną dużą głowę więc jak będzie już dorosłym samcem to dopiero jego głowa będzie śliczna <3 i na prawde macie duże szanse na pierwsze miejsca i oceny doskonałe więc nie ma co się migać tylko zapitalać na wystawy tym bardziej że Kamil lubi jeździć  ;)

Ja wiem, że Brando brzydki nie jest :P Ma swoje wady oczywiście, bo nie ma idealnych psów, ale generalnie jest ładny :D No i będzie dość potężnym psem, po tacie :P choć mama też jest śliczna :)  
Teraz już szczeniaki sobie odpuszczamy i zaczynamy w młodzieży, własnie jestem na etapie namawiania Kamila, żeby jechał z nim do Konopisk (Częstochowy), bo młody akurat wejdzie w młodzież. Ja niestety nie będę mogła jechać, bo będę w pracy, ale on tylko musi jechać, a resztą zajmie się Dominika (hodowczyni) :P
Choć Kamil bardzo sie wkręcił co mnie bardzo cieszy :) 

Neeeron jaki fajny <3

a Ty Fabianku przestań gwiazdorzyć w nocy i daj mamusi pospać ! :D