angineuuka Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 Możesz od razu pociągiem Do Krk a ja busem i się spotkamy i pojedziemy razem na awf Quote
Aleksa. Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 hej hej :) mnie też gardło znowu boli.. :( Widzę, że Twój maluch do raczkowania się już szykuje :D Quote
łamAga Posted June 8, 2015 Author Posted June 8, 2015 Dziewczyny do Poznania przyjedzcie :P Ola Fabian popitala po łóżku jak maly samochodzik , juz nie mam tak dobrze ze rano wezmę go sobie do łóżka i kimam dalej , musze mieć oczy szeroko otwarte bo chwila moment i był by na podłodze ;) Quote
Ania :) Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 Ciesze się, że kierownica tak przypadła do gustu Fabianowi :) Booziuu jak Patrze na te foty to stwierdzam ze obydwone jak takie nieogarniete sieroty bylismy na tym ringu xd A z tybciow najładniejsza była Qwendi :) kurde od kilku dni zabieram sie zeby zalozyc galerie , ale czasu nie ma ciagle.. Quote
łamAga Posted June 9, 2015 Author Posted June 9, 2015 Marta a ile km masz do Poznania ? ;) Kierownica bardzo przypadła do gustu :* wczoraj jechał na spacerek z zabawką od cioci Magdy i z zabawką od cioci Ani <3 Bardzo ładnie wyglądaliscie na ringu , Brando jest bardzo ładnym psem i na pewno będziecie zdobywać same wysokie oceny ! Dziękuję :* zobaczysz ze jak zalozysz galerię to sie od niej nie oderwiesz :D Quote
*Magda* Posted June 9, 2015 Posted June 9, 2015 Od razu tam poleciałam , dziwne .... a dzisiaj Sebek mnie pytał co tam u Prodziaków słychać .... A najdziwniejsze, że Gosia zniknęła też z dogo :/ Tzn. w tym miesiącu się nie logowała :( Wszystko to trochę dziwne... Edit: Ok, widzę, że Gosia zawitała do wątku ;) Quote
łamAga Posted June 9, 2015 Author Posted June 9, 2015 Angi a ile masz ? No ja się przejęłam bo kurcze w ogóle mi to do niech nie pasowało , są zakochani w swoich futrach a tu taka informacja , no ale na szczescie już sie wszystko wyjaśniło ;) Quote
łamAga Posted June 9, 2015 Author Posted June 9, 2015 Jakieś tam zdjęcia dodam ;) trochę monotonne ale co tam ;) Maninia <3 cdn ..... Quote
łamAga Posted June 9, 2015 Author Posted June 9, 2015 Ona sie tylko ożywia jak wuczuje listonosza , wtedy sie napusza jak paw , musieli bysmy brac na wystawe listonosza i jej go pokazywać jak by wchodziła na ring :D :P Quote
łamAga Posted June 9, 2015 Author Posted June 9, 2015 Tak to działeczka rodziców ;) poszlismy tam po wystawie żeby Neronowi wynagrodzić jakoś to że rano z nami tylko Qwendi pojechała ;) Quote
łamAga Posted June 9, 2015 Author Posted June 9, 2015 Tooo by się działo :D lepiej niech siedzi na podwórku w tym czasie :P Quote
łamAga Posted June 9, 2015 Author Posted June 9, 2015 Niech się nauczy najpierw zachowywać :P przypomniał mi się mój dzisiejszy sen , jaką ja mam porytą głowe hahahaha Byłysmy wszystkie w odwiedzinach u Angi , miała chyba 4 psy ale pamietam tylko że była Coma i Misia a tamte dwa to nie wiem co to za psy były , miała tez jedną kotkę starsza która już prawie schodziła ze swiata ale miała pełno małych kotków , chyba z 8siem takich słodziaków i jeszcze miała 4 króliki , jeden był ubrany w takiego pluszowego misia hahahahahhahaha słodko wygladał i miał takie fajne klaczaste uszy , siedziałysmy w takim wielkim pokoju z tymi wszystkimi zwierzakami , w pewnym momencie weszła jej mama , zaczęła z nami rozmawiać a Angi sie bardzo zdenerwowała i mówiła mamie że ma wyjśc że nie chcemy jej słuchac że po co tu w ogóle przyszła itd hahahahaha w pewnym momencie stwierdziłam ze musze już iść na autobus i teraz najlepsze ( pewnie to wina tego że wczoraj sie czereśniami obżarłam :P ) zakładam buty a moimi butami były .... dwie miski a w nich czereśnie zalane wodą , wkladałam w taką miske noge i z tyłu zapinałam na takie zapinki jak są w rolkach buhahahahahahahhahahahahahahaha no i poszłyśmy sobie ale jak byłysmy w drodze na autobus to sie obudziłam hahahaha nie pamietam dokładnie które z was tam były ale wiem że troche nas tam było :D Quote
Ania :) Posted June 9, 2015 Posted June 9, 2015 Kamil oglądał ze mną te zdjęcia i mówi "no! tak powinien wyglądać owczarek, a nie z dupą przy ziemi" :D Quote
Recommended Posts