Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny do Poznania przyjedzcie :P

Ola Fabian popitala po łóżku jak maly samochodzik , juz nie mam tak dobrze ze rano wezmę go sobie do łóżka i kimam dalej , musze mieć oczy szeroko otwarte bo chwila moment i był by na podłodze ;)

Posted

Ciesze się, że kierownica tak przypadła do gustu Fabianowi :)

Booziuu jak Patrze na te foty to stwierdzam ze obydwone jak takie nieogarniete sieroty bylismy na tym ringu xd

A z tybciow najładniejsza była Qwendi :)

kurde od kilku dni zabieram sie zeby zalozyc galerie , ale czasu nie ma ciagle..

Posted

Marta a ile km masz do Poznania ? ;)

Kierownica bardzo przypadła do gustu :*

wczoraj jechał na spacerek z zabawką od cioci Magdy i z zabawką od cioci Ani <3

IMG_20150608_113547.jpg

Bardzo ładnie wyglądaliscie na ringu , Brando jest bardzo ładnym psem i na pewno będziecie zdobywać same wysokie oceny !

Dziękuję :* 

zobaczysz ze jak zalozysz galerię to sie od niej nie oderwiesz :D 

Posted

Od razu tam poleciałam , dziwne ....

a dzisiaj Sebek mnie pytał co tam u Prodziaków słychać ....

A najdziwniejsze, że Gosia zniknęła też z dogo :/

Tzn. w tym miesiącu się nie logowała :(

Wszystko to trochę dziwne...

Edit:

Ok, widzę, że Gosia zawitała do wątku ;)

Posted

Angi a ile masz ?

No ja się przejęłam bo kurcze w ogóle mi to do niech nie pasowało , są zakochani w swoich futrach a tu taka informacja , no ale na szczescie już sie wszystko wyjaśniło ;)

Posted

Ona sie tylko ożywia jak wuczuje listonosza , wtedy sie napusza jak paw , musieli bysmy brac na wystawe listonosza i jej go pokazywać jak by wchodziła na ring :D :P

Posted

Niech się nauczy najpierw zachowywać :P 

przypomniał mi się mój dzisiejszy sen , jaką ja mam porytą głowe hahahaha

Byłysmy wszystkie w odwiedzinach u Angi , miała chyba 4 psy ale pamietam tylko że była Coma i Misia a tamte dwa to nie wiem co to za psy były , miała tez jedną kotkę starsza która już prawie schodziła ze swiata ale miała pełno małych kotków , chyba z 8siem takich słodziaków i jeszcze miała 4 króliki , jeden był ubrany w takiego pluszowego misia hahahahahhahaha słodko wygladał i miał takie fajne klaczaste uszy , siedziałysmy w takim wielkim pokoju z tymi wszystkimi zwierzakami , w pewnym momencie weszła jej mama , zaczęła z nami rozmawiać a Angi sie bardzo zdenerwowała i mówiła mamie że ma wyjśc że nie chcemy jej słuchac że po co tu w ogóle przyszła itd hahahahaha w pewnym momencie stwierdziłam ze musze już iść na autobus i teraz najlepsze ( pewnie to wina tego że wczoraj sie czereśniami obżarłam :P ) zakładam buty a moimi butami były .... dwie miski a w nich czereśnie zalane wodą , wkladałam w taką miske noge i z tyłu zapinałam na takie zapinki jak są w rolkach buhahahahahahahhahahahahahahaha no i poszłyśmy sobie ale jak byłysmy w drodze na autobus to sie obudziłam hahahaha nie pamietam dokładnie które z was tam były ale wiem że troche nas tam było :D