Guest TyŚka Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 Wystawy są ciekawe widzę :p Jaaak super się bawi kierownicą mały rajdowiec :) Quote
angineuuka Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 No busikiem, bo ja chce jechać a nie mam z kim Quote
łamAga Posted June 8, 2015 Author Posted June 8, 2015 Mam jeszcze foty tybetanów i innych labków ;) Ta kobieta niech sie cieszy ze na zdjeciu tych rozstępów nie widać :P Magda a co , czujesz sie pizdnieta ? :P bo ja mialam chęć dzisiaj Sebka trzasnąć w łeb ale trzymał młodego więc mu darowałam :P zjadłam wlasnie pol kg czeresni ciekawe ile w tym glizd pochłonełam :D pewnie tyle ile było sztuk czereśni :D Quote
*Magda* Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 Magda a co , czujesz sie pizdnieta ? :P Czuję się niewyraźnie :/ Quote
łamAga Posted June 8, 2015 Author Posted June 8, 2015 Ja się tak czułam przedwczoraj , wczoraj tak se a dzisiaj już jest całkiem ok , więc u Ciebie też będzie chyba że ............ Quote
*Magda* Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 Ja się tak czułam przedwczoraj , wczoraj tak se a dzisiaj już jest całkiem ok , więc u Ciebie też będzie chyba że ............ Niestety nie :( Quote
łamAga Posted June 8, 2015 Author Posted June 8, 2015 ueee a ja juz chciałam wyprawkę szykować ;( Quote
łamAga Posted June 8, 2015 Author Posted June 8, 2015 się doczekac nie mogę :D ;) się wqurzyłam , chciałam kupić Fabianowi smoczek od 6-12 miesiecy i mi bratowa powiedziała ze Fabian ma krztałt taki jak z firmy lovi , poszłam kupiłam a On go dydac nie chce i co sie okazało ? to okrągły krztałt a Fabian ma symetryczny taki jak produkuje avent , campol i baby ono , i musze isc po nowego grrrr Quote
angineuuka Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 Boże ze tobie chciało się zmniejszać jednakowe foty :p Quote
łamAga Posted June 8, 2015 Author Posted June 8, 2015 mam głównie foty Brando <3 jest przesłodkim całuśnikiem <3 zaraz wezme sie za fotki tybetanów ale nie ma ciekawych ujęć bo ujowo się ustawiali do sędziny .... Quote
marta1624 Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 No busikiem, bo ja chce jechać a nie mam z kim Nie no jakiś wolę Częstochowę, Kraków mi nie po drodze ;) Cho do Czewy :D Madzia szkoda :( Ale kciukuję że niebawem będzie :) Brando jest świetny <3 No i Qwendi :) Quote
łamAga Posted June 8, 2015 Author Posted June 8, 2015 Qwendi całą wystawe przeleżała z Brando-na :P ręcznikiem na głowie , połowa ta gdzie dooopa była w namiocie a głowa poza namiotem :D Quote
marta1624 Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 Hahaha zakochała się :lol: Widziałaś ostatnie posty na wątku Freda (i Prodziaka) od 3 x? Zaczęła śledzić tamten wątek... Quote
angineuuka Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 Nie ma mnie wtedy w domu, jeszcze jestem na wyjeździe ;) Quote
łamAga Posted June 8, 2015 Author Posted June 8, 2015 Od razu tam poleciałam , dziwne .... a dzisiaj Sebek mnie pytał co tam u Prodziaków słychać .... Quote
marta1624 Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 No właśnie ja też się zdziwiłam... Angina przemyślę sprawę, ale do Krakowa to trochę gorzej (najpierw pociąg, potem bus...) ;) Quote
Recommended Posts