*Magda* Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 Mama mi tez powtarza " dziewczyno ty pół roku temu urodziłaś dziecko nie porównuj sie z dziewczynami które nie rodziły " hahahaha jakos mnie to nie pociesza bo sie boje że juz nigdy nie wróce do swojej wagi ;( Aga, jak Cię pizdnę, to tylko raz! Ja do wagi sprzed ciąży wracałam 2 lata :P Z tym, że ja nie robiłam nic na siłę. Jadłam normalnie, nie głodziłam się, ani nic z tych rzeczy. Pozwoliłam naturze samej działać. Więc, Ty mi tu po pół roku nie płacz, bo jak wpadnę do Ciebie, to uduszę :P Poza tym, Ty wcale nie musisz wyglądać tak jak przed ciążą :) Co wcale nie oznacza, że będziesz wyglądać źle ;) Czekaj aż Magda(?) ci napisze o pedofilii :lol: A czemu ja? https://lh4.googleusercontent.com/-NVbY5u8c2-E/VXNLv9CgLjI/AAAAAAAAFaM/WdVmzbKopFA/w640-h426-no/DSC02492.JPG słodki jest :loveu: Quote
angineuuka Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 Bo pamiętam, że ktoś kiedyś pisał na ten temat ; p Quote
*Magda* Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 Bo pamiętam, że ktoś kiedyś pisał na ten temat ; p Ale to nie byłam ja :P Pamiętam taką wymianę zdań i owszem, ona była prowadzona ze mną ;) Ale to tyle :P Quote
łamAga Posted June 7, 2015 Author Posted June 7, 2015 Magda pizgnij mi raz a dobrze :P Ja zawsze miałam obsesje na punkcie swojego brzucha i teraz patrzec na niego nie mogę :P My juz po wystawie :D Qwendi otrzymała ocene Bdb jak każdy z tybetanów jakie przyjechały ;) Ale za to poznaliśmy Anię , Kamila i Brando <3 i jeszcze kilka osób będących z nimi ale ja mam za dużą sklerozę do imion <wstydniś> w każdym bądz razie bardzoooo fajni i pozytywni ludzie , tacy normalni , żartujący sobie i w ogóle , na prawde suuuuuper ;) Fabian dostał piękną zabaweczkę :D :P jeszcze raz dziekujemy :* ;) Aha Brando dostał ocene wybitnie obiecującą <3 Quote
Ania :) Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 Aguś, Wy tez jesteście super i już bym chciała następne spotkanie :D Fabianek jest przeuroczy! Cieszę się, że zabawka się podoba :) Teraz czekam na zdjęcia, bo jestem ciekawa jak ta moja sierotka stała :P W ogóle sedzina troche dziwny opis nam dała, z którym się nie zgadzam do końca :P np, napisała, że ma spionowane przednie łapy, co nie jest prawdą :P i ponoć ma jasne oko, co też jest bzdurą :P no, ale kij jej w oko xd A Wasza sędzina to już w ogóle kompletna porażka... Quote
Guest TyŚka Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 Jakie fotki golasa <3 :) Cudne :) Neron faktycznie się smaży ;p Aga, będziecie mieć jakieś fotki z wystawy? Quote
marta1624 Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 O Magda przyjedzie do Polski :D Aga, Ania- gratki! Właściwie to Qwendi i Brando :D Czekam na fotorelacje :) Quote
*Magda* Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 O Magda przyjedzie do Polski :D Ja jej pizdnę stąd, a ona i tak to poczuje :D Quote
łamAga Posted June 7, 2015 Author Posted June 7, 2015 Ania super że się nie zniechęciliście do nas .... chociaż wiesz , My niesmaili jestesmy ale jak sie oswoimy to możecie czasami udawac że nas nie znacie :D chociaż wyglądacie na ludzi znających sie na żartach więc może nie będzie tak źle :D Nie ma co sie przejmowac tymi wpisami bo dzisiaj ta sędzina wpisze że Brando ma za jasne oko a za chwle na innej napisza że ma za ciemne , ile sędziów tyle opini .... Sebastian mówił że każdy sedzia ma prawo twierdzić co uważa za słuszne , i On nie ma pretensji za to że dostalismy ocenę bdb i że w opisie mamy wpisane że Qwendi źle stawia tylne łapy w biegu ale ma pretesje o to że była tak niemiła i że w jego oczach to ją dyskwalifikuje jako sędzine , więc na naszej liście jak już powiedziałam jest skreślona .... Kurcze ale Twojego Kamila tak jak bym gdzieś już widziała , nie wiem gdzie i kiedy ale tak mi sie wydaje jak bym miała kiedyś gdzieś z nim "styczność" ... :P i równiez czekamy na kolejne spotkanie .... Neron na pewno się wybawi z Brando a Qwendi jak to Qwendi , sama widziałaś , była ale jak by jej nie było :P A Fabian reszte dnia bawił sie kierownicą :D nawet do babci ją wziął i bawił się z babcią :D Fotki zaraz postaram sie ogarnąć ale rewelacji nie ma bo posłuchałam Sebka i wzięłam krótki obiektyw ;( Tyśka dziekujemy :* Fotki mamy ale głównie labków ;) Dzięki Marta :* Magda a nie pizdłas mi już czasami ? bo taka jakas pizdnięta sie czuje :P Quote
łamAga Posted June 7, 2015 Author Posted June 7, 2015 hahahahahahahahahhahaha oglądam własnie " ile waży koń trojanski" nie wiem czy widziałyście juz to ale świetny film , babka przeniosła sie w czasie ale mniejsze z tym "babki" są w kawiarni i piją kawe a ta jedna mówi " kawa w szklankach?" buhahahahahaha a tam takie fajne szklanki bo to komuna była hahahaha Quote
Ania :) Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 My tez nieśmiali, a może bardziej Kamil :P Ale spokojnie, wszystko wyszło super i mam nadzieję, że jak już zamieszkamy w Ostrowie to będziemy się często spotykać :) Ja wiem, że każdy sędzia patrzy inaczej na psa, ale Sebastian ma racje, wasza sędzina była okropnie nie miła i też z tego wzgledu bym do niej nie pojechała. I baaardzo sie cieszę, że Fabianek zadowolony :D Kamil stwierdził, że jest to mały kierownik :D :D To czekam na zdjęcia jakie by one nie były :P a filmu nigdy nie widziałam... jakoś zawsze mnie ten tytuł zniechęcał :P Quote
łamAga Posted June 7, 2015 Author Posted June 7, 2015 Będziemy się spotykać na pewno bardzooo często ;) ja jestem na pewno bardziej nieśmiała niż Kamil ale się nad tym popracuje ;) Kierownik z niego jak ta lala :D A film rewelacyjny , widziałam go juz też z 10 razy a zawsze na nim śmieje się jak bym go pierwszy raz widziała :D zaraz prześle Ci fotki na fb , pewnie w kilku wiadomościach bede musiała przesłac ;) Quote
Ania :) Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 Ty nieśmiała ? W ogóle tego nie zauważyłam :) Okk, to czekam z niecierpliwością :D Hmmm... a gdzie wywiało reszte dziewczyn dzisiaj? ;> Quote
łamAga Posted June 7, 2015 Author Posted June 7, 2015 Już poszło :D miłego oglądania i nie odpowiadam za jakość zdjęć , wszystko zwalam na Sebka ktory kazal mi wziac krótki obiektyw :P dziewczyny pewnie ogladaja konia trojanskiego :D :P a niesmiala jestem , Magda moze to potwierdzić :P Quote
Ania :) Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 Ja też jestem nieśmiała i małomówna przy pierwszych spotkaniach :P Jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI za super fotki :* :* Quote
łamAga Posted June 7, 2015 Author Posted June 7, 2015 Jestesmy kwita bo nawet tego nie zauważyłam :D ależ proszę bardzo :* Ja dodam fotki dopiero jutro bo dzisiaj dopije kawe i spadam spać ;) ale Marta bedzie na pewno wniebowzięta ilością zdjęć labków :D w sumie to mam tylko labki i tybetany no i kilka Onków ;) Quote
Aleksa. Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 Tez kiedyś byłam mega nieśmiała,ale przyszedł taki okres w moim życiu, że musiałam sobie poradzić..iść na rozmowę o pracę i teraz już jest duuuuzo lepiej. A jakbym miała się z wami spotkać, to na luzie, bo z wami spotkanie, to jakbym was znała od dawna. :D Ja fot nie widzę :( Quote
łamAga Posted June 7, 2015 Author Posted June 7, 2015 szkoda że nie udało mi się zrobić takiej fotki z Brando <3 Quote
łamAga Posted June 7, 2015 Author Posted June 7, 2015 Olcia fot nie widzisz bo ich nie ma :D wysłałam Ani na fb ;) Ty niesmiala ? ja bym w zyciu nie poszla do ludzi zajmowac sie ich dzieckiem , ja musze pracowac w tłumie bo sam na nas z pracodawcą to już dla mnie za dużo :P Quote
Aleksa. Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 Dla mnie kiedyś też to było nie do przyjęcia :/ mam stresa przed opieka w hotelu.. no ale człowiek się zmienia :) FABIAN! Do Warszawy chodźcie :) Quote
Ania :) Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 Ja kiedyś byłam bardziej nie śmiała, ale nadal z tym walczę i staram się być śmiała :P Jakie kochane to zdjęcie z Tigrą <3 A ja pracuje sama z szefową :D Ale prace mam mega super tylko godzinowo nie fajną, ale szefowa jest mega! Lepszej bym nie mogła mieć :D Quote
Guest TyŚka Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 Ja nie lubię ludzi. Jestem introwertykiem. Jeśli z kimś rozmawiam i to otwarcie, to jest to wieeelkim wyróżnieniem ;) Za to jestem idealnym słuchaczem ;) Quote
Recommended Posts