*Magda* Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 Tez mam coś 153-154 Magda, przytyłam teraz i ważę 40 ;) No to normalnie szalejesz :P Doberek Aguś :) Jeszcze nie raz Cię Fabian załatwi :D Quote
łamAga Posted June 6, 2015 Author Posted June 6, 2015 Ale i tak to wszystko przez Sebka ! :P qulwa w tym momencie jest u nas 36 stopni ! jak wyszłam na balkon pranie powiesić to myslalam ze spłone , lepiej na dwór nie wyłazić .... Quote
Ania :) Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 Aga ale Ty niedawno urodzilas , wiec nie ma co porównywać:) Oj tak. Upał jest ogromny. Psy w ogóle na dworze nie chca siedzieć. Wieczorkiem wyjdziemy jak sie troche ochlodzi. I sobie wyobraz ze jutro na tym upale kilka godz będziemy... Quote
łamAga Posted June 6, 2015 Author Posted June 6, 2015 Mama mi tez powtarza " dziewczyno ty pół roku temu urodziłaś dziecko nie porównuj sie z dziewczynami które nie rodziły " hahahaha jakos mnie to nie pociesza bo sie boje że juz nigdy nie wróce do swojej wagi ;( My juz dzisiaj nigdzie sie nie ruszamy , a jutro to chyba padne na tej wystawie , mam nadzieje ze bedzie chociaż ciut chłodniej bo mi Fabian nie wytrzyma , już nie mówiąc o naszych psach , już im współczuje , żeby Qwendi znowu udaru nie dostała z tym futrem :/ Angi a prawe ramie to co ???? :P Quote
Ania :) Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 No i mama ma racje ;) Właśnie spojrzałam na pogodę i według pogody google ma byc 24 stopnie :) oby się sprawdziło! Quote
łamAga Posted June 6, 2015 Author Posted June 6, 2015 24 stopnie mogly by być , ale pewnie im sie znowu nie sprawdzi .... Angi to jutro czas na prawe , ale uważaj z tym słoncem w taki upał ;) Marta ja sama sobie zazdroszczę :D ale Ty i tak jeździsz częściej ;) Quote
marta1624 Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 Oj częściej, ale dopiero w lipcu jadę, i to pod koniec :( Ale za to z psem :D Quote
angineuuka Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 A ja już chyba nigdzie nie jadę na wystawę w tym roku Quote
Ania :) Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 Ja miałam jechać do Częstochowy, ale niestety laby są w sobote a musze być wtedy w pracy . Quote
łamAga Posted June 6, 2015 Author Posted June 6, 2015 My w tym roku odwiedzimy chyba jeszcze tylko Poznań ;( Quote
łamAga Posted June 6, 2015 Author Posted June 6, 2015 Macie kilka fotek z dzisiaj ;) Lubie różowy kolor :D gołodupiec :P wiem że mamy porządek na podwórku :P tyle ;) Quote
angineuuka Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 Czekaj aż Magda(?) ci napisze o pedofilii :lol: Qwa tak poza tym widzę tam serce ^_^ Quote
łamAga Posted June 6, 2015 Author Posted June 6, 2015 Oj tam z fifolkiem nie wkleiłam :P ale że z pupy ma serce ? :D :P Quote
marta1624 Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 Ja miałam jechać do Częstochowy, ale niestety laby są w sobote a musze być wtedy w pracy . A szkoda :( Hahaha ale fajne fotki :D Quote
łamAga Posted June 6, 2015 Author Posted June 6, 2015 Angi jak sie przyjrzeć to faktycznie :D dzięki Marta ;) jutro na wystawie nie bedzie ani jednego kanara ;( Quote
Ania :) Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 Jaki golas Fabian :D W Poznaniu jak bedziecie to bedzie pewnie dużo kanarów :P No własnie ! Brando i Qwendi to będa gwiazdy jutro :P Branda na wszelki wypadek nie będe z klatki wypuszczać, żeby go Qwendi nie pozarła :D :P Quote
angineuuka Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 Ja nie mam gdzie pojechać, mógłby być Krk ale nie ma z kim. :p Quote
Recommended Posts