marta1624 Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 Aga mnie nie musisz tłumaczyć, ja też bym nie umiała ;) Jestem typowym domatorem, który musi mieć blisko rodzinę i znajomych ;) Quote
*Magda* Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 Magda nie mam na razie fotki z boku ale jutro postaram się zrobić ;) Sebek przyznał Ci racje i powiedział że zamontuje fotelik za sobą ale jak pojedziemy na wystawe to i tak musi jechac z przodu :/ Spoko, poczekam na fotę ;) Wiesz, jakieś sporadyczne przypadki jazdy z przodu są ok ;) Ja tego nie neguję. Myślę tylko o bezpieczeństwie Fabiana, bo on jest uzależniony od Was :P A skoro mogę Wam coś podpowiedzieć, to nie widzę powodu, żeby tego nie zrobić ;) och... morze i gory mam obok siebie ale emigracja też ma swoja cenę. Minusów nie brak... zapewniam. Minusów czasem więcej niż plusów ;) Sama coś na ten temat wiem, niestety :/ Quote
łamAga Posted June 5, 2015 Author Posted June 5, 2015 Jola bardzo mądrze napisane i ja nie mówie że nigdy na pewno nie wyjadę ale gdyby przyszło mi wyjechac to było by mi mega ciężko ;( Marta to masz podobnie do mnie ;) Magda ja wiem że chcesz dobrze , dziękuję :* ale dzisiaj bym dostała zawału , moja folia bąbelkowa jest na nic , jak cos ma sie stac to sie stanie ;( Quote
*Magda* Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 Jola bardzo mądrze napisane i ja nie mówie że nigdy na pewno nie wyjadę ale gdyby przyszło mi wyjechac to było by mi mega ciężko ;( Magda ja wiem że chcesz dobrze , dziękuję :* Aguś, ja 15 lat temu, jak poznałam Bogdana, to powiedziałam, że NIGDY W ŻYCIU nie wyjadę do Niemiec Półtora roku później wyrobiłam paszport i pojechałam na Oktoberfest :D A 2 lata później w Niemczech zamieszkała i tak jest do dziś :P No ja myślę, że wiesz :P Quote
łamAga Posted June 5, 2015 Author Posted June 5, 2015 Przyszlismy z miasta , teściowa zalegała w kuchni więc stwierdziłam że zanim zrobi obiad i zwolni kuchnie żebym ja mogła sie za obiad wziąć to wypiję kawę , Sebek mi zrobił kawę i postawił koło lapka , ale ja stwierdziłam że ma wziąć jeszcze na chwile Fabiana to pójde mu podgrzac obiadek ( robie więcej , porcjuje i zamrażam ) , poszłam wlac sobie wode do garnka gorącą i wzięłam go do pokoju wsadziłam pudełko z obiadkiem i mieszam żeby sie ugrzało a Sebek trzyma Fabiana i zamiast patrzec na niego to wgapia sie w tv , a że fabian tylko do lapka ciągnie to trzaskał sobie rączkami o lapka ale za chwile wyciągnął rączki i jedną z nich wsadził do szklanki z kawa ;( akurat na niego spojrzałam , szybko mu wyciągnęłam paluszki ale płacz był niesamowity , kawa nie była wrzątkiem ale gorąca była , tak sie pokłóciłam że Sebkiem że się fochnął , ja wiem ze nad dzieckiem czasami nie idzie zapanować ale tutaj mógł uważac ! ehhh .... Quote
łamAga Posted June 5, 2015 Author Posted June 5, 2015 no wiesz poszłaś za miłością swojego życia :P Quote
*Magda* Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 Spokojnie Aguś ;) Skoro kawa już nie była wrzątkiem, to młody tylko się wystraszył i tyle ;) Jeszcze nie raz będziesz miała podobne sytuacje i to nawet w momentach, gdzie będziesz uważać :P Quote
*Magda* Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 no wiesz poszłaś za miłością swojego życia :P Niby tak :P Ja też tęsknie za rodziną, chciałabym widzieć jak moje bratanice/bratanek dorastają... Ale już przywykłam po tylu latach, że tak jest i już ;) No i po śmierci mamy, ciągnie mnie mniej do Polski :/ Quote
łamAga Posted June 5, 2015 Author Posted June 5, 2015 Najbardziej się boje tego że jak mi sie obudzi o 5tej i wezme go na łóżko to mi się przyśnie , On już raczkuje i tylko sie kieruje na krawedz łożka , jak by mi sie tak usnęło to na bank by zlądował , w ogóle On ma adhd :D kiedys nagram jak mu przewijam pieluche , to jest normalnie mision imposible :P Quote
*Magda* Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 Możesz dać jakieś koce koło łóżka ;) Jak spadnie, to będzie miał miękko :D Quote
łamAga Posted June 5, 2015 Author Posted June 5, 2015 No własnie ;( ja do mamy codziennie ide na kawe , nie wyobrazam sobie zeby mogło być inaczej i ze nie widziała bym jak dorasta Marysia , Staś ..... pewnie bym przywykła bo gabi i Emi teraz rzadko widze i jakos przyjelam to za norme ale na dzien dzisiejszy nie chciała bym takiej sytuacji ;) Quote
Ania :) Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 Ja się zastanawiam gdzie będziemy jeździć nad wode jak juz w Ostrowie zamieszkamy, bo niestety tak jak piszesz piaski odpadaja... chyba będziemy robić kilometry i do kobylki jeździć :p A ja poznam małe adhd juz pojutrze :D Quote
*Magda* Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 juz myslałąm nad materacem :D To nie myśl tylko połóż :) A ja poznam małe adhd juz pojutrze :D A ja ADHD poznałam, jak jeszcze był małą fasolką w brzuszku :P Quote
*Magda* Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 To się nie liczy Magda :P Był już żywą istotą? Był! Więc się liczy :P Quote
łamAga Posted June 5, 2015 Author Posted June 5, 2015 Ania można jeszcze na szale spróbować w kaliszu , może tam by było spoko ;) Noooo to juz pojutrze <radocha> tylko nie bedzie ani jednego Kanara ;( Magda poznała fasolke jak była bardzo malutka :D Quote
łamAga Posted June 5, 2015 Author Posted June 5, 2015 Marta mam nadzieje ze i TY Adhd poznasz ;) młody tak kocha zwierzeta że nie wiedzi poza nimi nic , jak w pokoju jest Edek ( Neron) to ja sobie moge wyjśc na godzine nawet i nie zauwazy że mnie nie było tak będzie sie w Edzia wpatrywał :D Quote
Ania :) Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 Tam z psami nigdy nie byłam ale może warto kiedyś spróbować :) Quote
*Magda* Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 Magda poznała fasolke jak była bardzo malutka :D Za to Ty poznałaś DUŻEGO Theodora :D Quote
*Magda* Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 Młody już dogomaniak :D Theodor też :P Jak idziemy na spacer, to on prowadzi Torę :) Robi mi awantury, jak sama dam psu jeść, bo on chce dać... I ostatnio ciągle chce oglądać bajką "Psi patrol" :D A jak widzi gdzieś owczarka niemieckiego, to mówi "Mama patrz, inna Tora!" :D :D :D Quote
Recommended Posts