Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Magda nie mam na razie fotki z boku ale jutro postaram się zrobić ;)

Sebek przyznał Ci racje i powiedział że zamontuje fotelik za sobą ale jak pojedziemy na wystawe to i tak musi jechac z przodu :/

Spoko, poczekam na fotę ;)

Wiesz, jakieś sporadyczne przypadki jazdy z przodu są ok ;)

Ja tego nie neguję. Myślę tylko o bezpieczeństwie Fabiana, bo on jest uzależniony od Was :P

A skoro mogę Wam coś podpowiedzieć, to nie widzę powodu, żeby tego nie zrobić ;)

och... morze i gory mam  obok siebie ale emigracja też ma swoja cenę. Minusów nie brak... zapewniam.

Minusów czasem więcej niż plusów ;)

Sama coś na ten temat wiem, niestety :/

Posted

Jola bardzo mądrze napisane i ja nie mówie że nigdy na pewno nie wyjadę ale gdyby przyszło mi wyjechac to było by mi mega ciężko ;(

Marta to masz podobnie do mnie ;)

Magda ja wiem że chcesz dobrze , dziękuję :*

ale dzisiaj bym dostała zawału , moja folia bąbelkowa jest na nic , jak cos ma sie stac to sie stanie ;(

Posted

Jola bardzo mądrze napisane i ja nie mówie że nigdy na pewno nie wyjadę ale gdyby przyszło mi wyjechac to było by mi mega ciężko ;(

Magda ja wiem że chcesz dobrze , dziękuję :*

Aguś, ja 15 lat temu, jak poznałam Bogdana, to powiedziałam, że NIGDY W ŻYCIU nie wyjadę do Niemiec icon_whistle.gif

Półtora roku później wyrobiłam paszport i pojechałam na Oktoberfest :D

A 2 lata później w Niemczech zamieszkała i tak jest do dziś :P

No ja myślę, że wiesz :P

Posted

Przyszlismy z miasta , teściowa zalegała w kuchni więc stwierdziłam że zanim zrobi obiad i zwolni kuchnie żebym ja mogła sie za obiad wziąć to wypiję kawę , Sebek mi zrobił kawę i postawił koło lapka , ale ja stwierdziłam że ma wziąć jeszcze na chwile Fabiana to pójde mu podgrzac obiadek ( robie więcej , porcjuje i zamrażam ) , poszłam wlac sobie wode do garnka gorącą i wzięłam go do pokoju wsadziłam pudełko z obiadkiem i mieszam żeby sie ugrzało a Sebek trzyma Fabiana i zamiast patrzec na niego to wgapia sie w tv , a że fabian tylko do lapka ciągnie to trzaskał sobie rączkami o lapka ale za chwile wyciągnął rączki i jedną z nich wsadził do szklanki z kawa ;( akurat na niego spojrzałam , szybko mu wyciągnęłam paluszki ale płacz był niesamowity , kawa nie była wrzątkiem ale gorąca była , tak sie pokłóciłam że Sebkiem że się fochnął , ja wiem ze nad dzieckiem czasami nie idzie zapanować ale tutaj mógł uważac ! ehhh ....

Posted

Spokojnie Aguś ;) Skoro kawa już nie była wrzątkiem, to młody tylko się wystraszył i tyle ;)

Jeszcze nie raz będziesz miała podobne sytuacje i to nawet w momentach, gdzie będziesz uważać :P

Posted

no wiesz poszłaś za miłością swojego życia :P

Niby tak :P

Ja też tęsknie za rodziną, chciałabym widzieć jak moje bratanice/bratanek dorastają...

Ale już przywykłam po tylu latach, że tak jest i już ;)

No i po śmierci mamy, ciągnie mnie mniej do Polski :/

Posted

Najbardziej się boje tego że jak mi sie obudzi o 5tej i wezme go na łóżko to mi się przyśnie , On już raczkuje i tylko sie kieruje na krawedz łożka , jak by mi sie tak usnęło to na bank by zlądował , w ogóle On ma adhd  :D kiedys nagram jak mu przewijam pieluche , to jest normalnie mision imposible :P

Posted

No własnie ;( 

ja do mamy codziennie ide na kawe , nie wyobrazam sobie zeby mogło być inaczej i ze nie widziała bym jak dorasta Marysia , Staś ..... pewnie bym przywykła bo gabi i Emi teraz rzadko widze i jakos przyjelam to za norme ale na dzien dzisiejszy nie chciała bym takiej sytuacji ;)

Posted

Ja się zastanawiam gdzie będziemy jeździć nad wode jak juz w Ostrowie zamieszkamy, bo niestety tak jak piszesz piaski odpadaja... chyba będziemy robić kilometry i do kobylki jeździć :p

A ja poznam małe adhd juz pojutrze :D

Posted

juz myslałąm nad materacem :D

To nie myśl tylko połóż :)

A ja poznam małe adhd juz pojutrze :D

A ja ADHD poznałam, jak jeszcze był małą fasolką w brzuszku :P

Posted

Ania można jeszcze na szale spróbować w kaliszu , może tam by było spoko ;)

Noooo to juz pojutrze <radocha>

tylko nie bedzie ani jednego Kanara ;(

Magda poznała fasolke jak była bardzo malutka :D 

Posted

Marta mam nadzieje ze i TY Adhd poznasz ;)

młody tak kocha zwierzeta że nie wiedzi poza nimi nic , jak w pokoju jest Edek ( Neron) to ja sobie moge wyjśc na godzine nawet i nie zauwazy że mnie nie było tak będzie sie w Edzia wpatrywał :D 

Posted

Młody już dogomaniak :D

Theodor też :P

Jak idziemy na spacer, to on prowadzi Torę :)

Robi mi awantury, jak sama dam psu jeść, bo on chce dać...

I ostatnio ciągle chce oglądać bajką "Psi patrol" :D

A jak widzi gdzieś owczarka niemieckiego, to mówi "Mama patrz, inna Tora!" :D :D :D