Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

do przed wczoraj ten program był super a teraz im sie ulepszac zachciało i nic nie idzie tam ogarnąć :/

hahahaha no mam 2 lata już nie całe żeby dobrze poznac rasę :P

Posted

rewelacja :P

nie chodze codziennie bo czasami nie mam czasu ale co drugi dzien jestem na ogrodzie i lajcik , nie wiem co sebek takiego ciężkiego w tym widział :P

Posted

hahahahahaha Wy miałyscie patrzec jakiego programu używam do zdjęć a nie na otoczenie :P

nk mam bo Magda ma tylko nk , nie ma facebooka i jak dodaje fotki to i na fb i na nk :D

Posted

Własnie Ania , załóż galerię na dogomani i od razu zaczniesz takich programów używać :P

a teraz sorki że waszych galerii nie odwiedziłam ale od rana nie miałam stycznosci z kompem i musiałam teraz wszystko ogarnąć więc czasu mi brakło a teraz ide spac , bo za kilka godzin trzeba wstać i dać "cyca" :P jutro pewnie też za duzo mnie tutaj nie bedzie bo trzeba isc na spacer z psami do lasu do galerii chce skoczyć bo w poniedziałek dzien dziecka a ja niekompletna w prezenty jestem no i pewnie do mamy na kawke więc bede jakos tak jak dzisiaj ale w poniedziałek już wszystko wroci do normy i bede was zanudzać :P

dobranoc ;)

Posted

Hej laseczki ;) mam jeszcze duz o zdjęć dzieciaczków :D

Ola Fabianek ma oby dwa uszka takie troszke klapiaste :D

Magda dobrze że zamknęłam redtube bo jeszcze by dojrzały :P

później do was wróce najpierw musze ogarnąć co nieco ;)