Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:D

mam nadzieje tylko ze deszczu nie bedzie bo mamy w planach od rana isc na rolki a pozniej do galerii , quwa nie wiem co mam Staskowi na dzien dziecka kupić .....

Ja mam ten sam problem :/

Guest TyŚka
Posted

Ja kupiłam mamie różyczkę w doniczce, ale szczerze to się wczoraj porządnie zjadłyśmy i w domu mamy "ciche dni". :/

Posted

Olcia nie smutaj się <przytul>

My z tesciową mamy ciche miesiace hehe

A Stasiowi w koncu kupiłam takie pluszowe ochraniacze do pasów z możliwością przyczepienia do nich smoczka , godzine chodziłam po smyku i dostawałam oczopląsu od ilosci zabawek i od cen hehe 

Byłam dzisiaj na rolkach , udało się :D ale je( b ) łam salto aż miło :D

Jutro rolkowy co środowy przejazd i pewnie bedzie padało bo już się chmurzy i kropi ehhh

Posted

;)

No troszeczke lepiej , rano zjada 100ml kaszki dosyć gęstej i wytrzymuje na niej około 4-5 godzin , ale jak mu daje owoce to już protestuje ....

no to zawsze coś do przodu zamiast mleka :D

Posted

Czasami jak mu jabłko zetrę to zje , banana mu nie daje bo co mu dalam banana to na drugi dzien był wysypany na buźce :/

a własnie mnie olśniło że jutro mamy szczepienie hehe lepiej później niż później :P

Posted

Hejka ;)

na szczepieniu super , młody nawet nie zauważył że miał szczepienie , śmiały się z niego lekarki bo nie chciał dać sie zbadać , cały czas tylko chciał stać i skakać , na poczekalni to samo aż taka pani do mnie podeszla i mówi ze mam hopka kupić bo sie wykoncze hehehehe jej córka też tak skakała jak była mała i Ona jej kupiła skoczka i mówi że super sprawa , ja juz oglądałam kiedys te hopki i chyba mu jednak sprawie ;)

No i stało sie coś co jest też nieuniknione czyli Fabian dostał strzała od Pepsi , podrapała go po główce , popsikałam mu to octaniseptem , mam nadzieje ze nic mu nie będzie ;(

Sylwia dobre hehehehe

Guest wolfheart
Posted

No i stało sie coś co jest też nieuniknione czyli Fabian dostał strzała od Pepsi , podrapała go po główce , popsikałam mu to octaniseptem , mam nadzieje ze nic mu nie będzie ;(

nauczy się,że kot umie się obronić... :P 

nic mu nie będzie,nie zginie :)

Posted

Ale kurcze siedziałam przy nim żeby kota nie pociągnął , mówiłam mu że kotka można tylko głaskać , trzymałam mu rączki a mimo to jakos kota pociągnął i kot się odmachnął :/ Ibri by nie zareagowała ale Pepsi jest waleczna :/ chyba osiwieje zanim młody dorośnie i się nauczy żeby kota nie dotykać :/

Guest wolfheart
Posted

w każdym razie,na zwierzaka się  nie gniewaj ,broniła się tylko... :) 

Guest wolfheart
Posted

czyli dzieciak ma lekcję na przyszłość...takie życie :P

pocałuj go w główkę i zapomni :)