Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiem wiem , zdolni jesteśmy :D

ale obżarła drzwi nieźle hahahaha wole nie myslec co by było gdybysmy byli dłużej tym bardziej że kuchnie zostawiłam otwartą i tak była zuaa że została sama w domu że nawet nie weszła do kuchni a tak pierwsze swoje kroki zwraca ku kuchni bo tam jest żarełko :D 

Posted

Noooo :P

Tak w ogóle to mam dzisiaj nie przespaną noc , młody jak usnął o 17stej tak go dobudzić nie idzie , wiec watpie zeby spał w nocy :D kto sie ze mną pobawi ? :P

Posted

ogólnie ok ;)

chcialam dzisiaj Qwendi wyczesać , sama sie położyła i dała sie wyczesywać , chyba juz jej przeszkadza to wyłażące futro ale chwile ją poczesałam i młody zrobił alarm i tyle było z czesania , Sebek trawe kosił to nie mógł sie nim zająć , moze jutro mi sie uda dokonczyć czesanie ;)

Posted

Tak w ogóle to trzymajcie kciuki , kupiłam krzesełko do karmienia na stronie facebooka i mam nadzieje ze przyjdzie bo zapłaciłam z góry a to nie allegro żeby tego kogoś ścignęli w razie co :P

Posted

Hejka ;)

no ja pierwszy raz kupiłam coś taka drogą ;)

Ale dzisiaj dziwna pogoda była , rano lato , pozniej sie zachmurzyło więc nigdzie nie poszłam , postraszyło troche deszczem a teraz znowu świeci słonce ....