Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hahahahaa Agnieszka pojechałas po bandzie :D

No ja dziewczyny kiedyś bardzo chciałam korsiaka ale czarnego a boje sie ze kupie czarnego a pręgi mu wyjdą :/

Posted

może Oni jakos to sprawdzaja bo w ogloszeniach podaja np ze maja na sprzedaż 2 czarne suczki i 2 pręgowane hmm

tylko jest jeszcze jedno ale ..... jak cc to tylko kopiowany i tutaj zaczynają sie schody ....

Posted

I wszystko na temat haha :D 

Dzisiaj wyciągnęłam dwa uschnięte kleszcze Leonowi ... a ostatnio trzy miał Brando, masakra w tym roku jest. W tamtym roku Leon nie podłapał ani jednego...

Posted

Zima była łagodna to pewnie bedzie teraz mnóstwo tego paskudztwa ;(

My zawsze używamy Advantix-a i daje rade , wlasnie musimy psy zakropić bo Qwendi juz tez łapie kleszcze ;(

Posted

No my też Advantixa użyliśmy w tym roku, a w tamtym roku najzwyklejszego fiprexa bodajże Leon miał i nic nie było
U Qwendi w tej sierści pewnie trudno wyłapać kleszcza.

Posted

U Qwendi ciężko wyczuć kleszcze i pewnie wiekszosc wypada sama ale był rok że co przyszła do domu to miała wielkiego opitego kleszcza na pysku  albo koło oka , koło uszu :/

Angi problem to tylko w tym żę trzeba bedzie po niego jechać ;)

Posted

Właśnie miałam pytać w jakim rejonie Niemiec mieszkasz Magda :) bo moja mama tez w Niemczech jest, konkretnie Eberbach, ale to chyba kawałek od Was?
A w Niemczech nie jest kopiowanie zakazane czasem? :)

Posted

Właśnie miałam pytać w jakim rejonie Niemiec mieszkasz Magda :) bo moja mama tez w Niemczech jest, konkretnie Eberbach, ale to chyba kawałek od Was?
A w Niemczech nie jest kopiowanie zakazane czasem? :)

Trochę nie moje rejony, bo to ponad 300km :P

Ale zdarza mi się jeździć w tamtej okolicy, jak jedziemy do szwagra ;)

Chyba też zakazane, bo sąsiadka ma owczarka francuskiego "z uszami" :D

Ale nie zagłębiam się w ten temat, bo psy kopiowane, to nie moja bajka :)

Wolę onki, donki, nowofunlandy i dogi niemieckie (tylko i wyłącznie niekopiowane) :)

Posted

ah no to kawałek :)

Jeej niufki uwielbiam, ale ta sierść i ślina skutecznie mnie odpycha, a w szczegolnosci ślina... gdyby nie to, pewnie kieeedyś bym się skusiła na niego :)

Właśnie Aga, a o nowofundlandach nie myśleliście?

Posted

Hejka ;)

Co do kopiowania to bardziej kierunek  Serbia , Rumunia może Węgry ale nie wiadomo czy i tam przepisy sie nie pozmieniały ;(

Niufki są śliczne ale podziekuję , nie chce już psa z aż tak dużą ilością sierści , dzisiaj bede wyczesywała Qwedni to wam pokaże ile wyszło futerka :P