Ania :) Posted May 16, 2015 Posted May 16, 2015 hahahaha nie moge z Was :D :D Ja tez bym wolała CC od DONka xd Quote
Oscar Patric Posted May 16, 2015 Posted May 16, 2015 Jak ktoś mi mówi mała-Ja na to mała to Twoja pala a Ja jestem niska! Quote
łamAga Posted May 16, 2015 Author Posted May 16, 2015 Hahahahaa Agnieszka pojechałas po bandzie :D No ja dziewczyny kiedyś bardzo chciałam korsiaka ale czarnego a boje sie ze kupie czarnego a pręgi mu wyjdą :/ Quote
Ania :) Posted May 16, 2015 Posted May 16, 2015 Pewnie da się takiego znaleźć, poszperać po hodowlach, rodowodach i na pewno coś by się znalazło ;) Jak Sebek w tym jest obcykany to znalazłby :) Quote
łamAga Posted May 16, 2015 Author Posted May 16, 2015 może Oni jakos to sprawdzaja bo w ogloszeniach podaja np ze maja na sprzedaż 2 czarne suczki i 2 pręgowane hmm tylko jest jeszcze jedno ale ..... jak cc to tylko kopiowany i tutaj zaczynają sie schody .... Quote
Ania :) Posted May 16, 2015 Posted May 16, 2015 Kupić w Polsce i obciąć to nie problem, gorzej z wystawami trochę, ale wszystko da się obejść :P Quote
łamAga Posted May 16, 2015 Author Posted May 16, 2015 No też właśnie , ale zamiast "obchodzić" to chyba wolała bym kupić importa , myślę że ceny były by porównywalne , kusicie mnie :P Quote
Ania :) Posted May 16, 2015 Posted May 16, 2015 I wszystko na temat haha :D Dzisiaj wyciągnęłam dwa uschnięte kleszcze Leonowi ... a ostatnio trzy miał Brando, masakra w tym roku jest. W tamtym roku Leon nie podłapał ani jednego... Quote
łamAga Posted May 16, 2015 Author Posted May 16, 2015 Zima była łagodna to pewnie bedzie teraz mnóstwo tego paskudztwa ;( My zawsze używamy Advantix-a i daje rade , wlasnie musimy psy zakropić bo Qwendi juz tez łapie kleszcze ;( Quote
Ania :) Posted May 16, 2015 Posted May 16, 2015 No my też Advantixa użyliśmy w tym roku, a w tamtym roku najzwyklejszego fiprexa bodajże Leon miał i nic nie było U Qwendi w tej sierści pewnie trudno wyłapać kleszcza. Quote
angineuuka Posted May 16, 2015 Posted May 16, 2015 A co to za problem z importem, jak cenowo to samo pewnie :D Quote
łamAga Posted May 16, 2015 Author Posted May 16, 2015 U Qwendi ciężko wyczuć kleszcze i pewnie wiekszosc wypada sama ale był rok że co przyszła do domu to miała wielkiego opitego kleszcza na pysku albo koło oka , koło uszu :/ Angi problem to tylko w tym żę trzeba bedzie po niego jechać ;) Quote
Ania :) Posted May 16, 2015 Posted May 16, 2015 To nie problem Aga :P Służę pomocą w transporcie, a raczej mój Kamil :P Quote
łamAga Posted May 16, 2015 Author Posted May 16, 2015 Ania będziesz winna zmiany mojej decyzji :P dzięki za propozycje :D Quote
angineuuka Posted May 16, 2015 Posted May 16, 2015 Transport tez nie jest problemem w tych czasach :D tym bardziej zależy skąd :p Quote
Ania :) Posted May 16, 2015 Posted May 16, 2015 haha dla nas to żaden problem :P Kamil lubi jeździć autem, po świecie to tez dla niego nie problem, więc poważnie gdyby kiedyś coś to wal :D Quote
*Magda* Posted May 16, 2015 Posted May 16, 2015 Angi problem to tylko w tym żę trzeba bedzie po niego jechać ;) To jedź do Niemiec w pobliżu Holandii albo do Holandii :) Quote
Ania :) Posted May 16, 2015 Posted May 16, 2015 Właśnie miałam pytać w jakim rejonie Niemiec mieszkasz Magda :) bo moja mama tez w Niemczech jest, konkretnie Eberbach, ale to chyba kawałek od Was? A w Niemczech nie jest kopiowanie zakazane czasem? :) Quote
*Magda* Posted May 16, 2015 Posted May 16, 2015 Właśnie miałam pytać w jakim rejonie Niemiec mieszkasz Magda :) bo moja mama tez w Niemczech jest, konkretnie Eberbach, ale to chyba kawałek od Was? A w Niemczech nie jest kopiowanie zakazane czasem? :) Trochę nie moje rejony, bo to ponad 300km :P Ale zdarza mi się jeździć w tamtej okolicy, jak jedziemy do szwagra ;) Chyba też zakazane, bo sąsiadka ma owczarka francuskiego "z uszami" :D Ale nie zagłębiam się w ten temat, bo psy kopiowane, to nie moja bajka :) Wolę onki, donki, nowofunlandy i dogi niemieckie (tylko i wyłącznie niekopiowane) :) Quote
Ania :) Posted May 16, 2015 Posted May 16, 2015 ah no to kawałek :) Jeej niufki uwielbiam, ale ta sierść i ślina skutecznie mnie odpycha, a w szczegolnosci ślina... gdyby nie to, pewnie kieeedyś bym się skusiła na niego :) Właśnie Aga, a o nowofundlandach nie myśleliście? Quote
łamAga Posted May 17, 2015 Author Posted May 17, 2015 Hejka ;) Co do kopiowania to bardziej kierunek Serbia , Rumunia może Węgry ale nie wiadomo czy i tam przepisy sie nie pozmieniały ;( Niufki są śliczne ale podziekuję , nie chce już psa z aż tak dużą ilością sierści , dzisiaj bede wyczesywała Qwedni to wam pokaże ile wyszło futerka :P Quote
Recommended Posts