Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Labki tak linieją ? nawet nie wiedziłam , myślałam że własnie mało linieją , wiem jedno że labki to masze szkodniki są :D Abe mojej kuzynki czasami przechodzi samą siebie :P

Nie wiem czy tak samo jak ONki, no ale dość mocno linieją :P 
Wiesz co,  mój poprzedni lab nigdy nic nie zniszczył, naprawdę przez całe swoje prawie 10 lat życia pogryzł mi tylko RAZ buta. Znam tez kilka innych labów, które nie niszczą ;) Za to Brando, nie powiem, bo pogryzł mi troche... dwa dywany, stolik drewniany poobgryzał cały na około, trochę drzwi wydrapał :P papcie mi i Kamilowi pogryzł doszczętnie, ładowarkę pogryzł :P no trochę już mu się nazbierało xdd

Posted

Hejka Marta ;)

Ania no to trochę już wam naniszczył :D Abbe niszczy wszystko , dywany , buty , meble , kwiaty , drzewa , ozdoby choinkowe , kable , wszystko co staje na jej drodze , zawsze kuzynka mi to "wypomina" bo to ja ją namówiłam żeby kupiła Abisie <3 ale jak zjadła klon palmowy to sama byłam na nią zla bo to takie piękne drzewko <3 

Posted

Magda dziwnego masz onka , mi Neron mało naniszczył :P ale to pewnie wina tego że Ty masz Onka a ja " Onka" :P

Tora niszczy z nudów, więc to tylko i wyłącznie moja wina, a nie jej :P

Posted

O taki strój dla Fabiana boski :D Kup, kup :D

Mój onek też nie niszczy :p

A walnę offa- Ania, czy ty nie masz przypadkiem syna Bliskiej? Labki to "moja" rasa, to tak jakoś mi się kojarzy z nią ;)

Posted

Marta to nie wiedziałam, że laby Cię kręcą xd
taak, Brando to syn Bliskiej :D i jest idealny, taki jak sobie wymarzyłam, pod względem wyglądu i charakteru :D

Posted

Hejka ;)

u mnie możecie spamowac do woli ;)

A jaki ma przydomek ? 

Dzwoniłam do kierownika na którą zmiane mam przyjśc w piatek do pracy , powiedział że na rano a za chwile dzwoni i mówi ze mam 54 dni urlopu i chyba mnie od razu wysle na urlop ale jeszcze da mi znac hahahaha

Guest TyŚka
Posted

Właśnie - nie narzekaj, tylko korzystaj z wolnego ;)

Mi jakby nawet dopłacali to nie wzięłabym laba :p

Posted

Ale to nie o to chodzi bo jak by to ode mnie zależało to ja bym wzięła rok macierzyńskiego , specjalnie brałam pół roku bo w czerwcu konczy mi sie umowa i bałam się że mi nie przedłużą umowy a wyjdzie na to że w czerwcu i tak będę na urlopie ....

Magda nie wiem bo kierownik jeszcze do mnie nie dzwonił , pewnie jutro zadzwoni ale czuje ze polece na urlop ehhh fajnie i nie fajnie ;)

Posted

Marta to nie wiedziałam, że laby Cię kręcą xd
taak, Brando to syn Bliskiej :D i jest idealny, taki jak sobie wymarzyłam, pod względem wyglądu i charakteru :D

Oj kręcą :)

Mam nadzieję kiedyś na laba :)

Hejka ;)

u mnie możecie spamowac do woli ;)

A jaki ma przydomek ? 

Dzwoniłam do kierownika na którą zmiane mam przyjśc w piatek do pracy , powiedział że na rano a za chwile dzwoni i mówi ze mam 54 dni urlopu i chyba mnie od razu wysle na urlop ale jeszcze da mi znac hahahaha

Hejka :)

To będę spamować :p

Nie taki zły ten urlop, ciesz się :)