angineuuka Posted May 11, 2015 Posted May 11, 2015 Chciałam ci napisać żebyś dokładnie przejrzała rodowody itp bla bla bla ale to chyba wiesz :D Quote
łamAga Posted May 11, 2015 Author Posted May 11, 2015 Przeglądanie rodowodów itd zostawie Sebkowi , On sie na tym zna lepiej ;) Quote
Ania :) Posted May 11, 2015 Posted May 11, 2015 Labki tak linieją ? nawet nie wiedziłam , myślałam że własnie mało linieją , wiem jedno że labki to masze szkodniki są :D Abe mojej kuzynki czasami przechodzi samą siebie :P Nie wiem czy tak samo jak ONki, no ale dość mocno linieją :P Wiesz co, mój poprzedni lab nigdy nic nie zniszczył, naprawdę przez całe swoje prawie 10 lat życia pogryzł mi tylko RAZ buta. Znam tez kilka innych labów, które nie niszczą ;) Za to Brando, nie powiem, bo pogryzł mi troche... dwa dywany, stolik drewniany poobgryzał cały na około, trochę drzwi wydrapał :P papcie mi i Kamilowi pogryzł doszczętnie, ładowarkę pogryzł :P no trochę już mu się nazbierało xdd Quote
*Magda* Posted May 11, 2015 Posted May 11, 2015 To ja nie będę wyliczać co moja sucz pogryzła :D Quote
łamAga Posted May 11, 2015 Author Posted May 11, 2015 Hejka Marta ;) Ania no to trochę już wam naniszczył :D Abbe niszczy wszystko , dywany , buty , meble , kwiaty , drzewa , ozdoby choinkowe , kable , wszystko co staje na jej drodze , zawsze kuzynka mi to "wypomina" bo to ja ją namówiłam żeby kupiła Abisie <3 ale jak zjadła klon palmowy to sama byłam na nią zla bo to takie piękne drzewko <3 Quote
łamAga Posted May 11, 2015 Author Posted May 11, 2015 Magda dziwnego masz onka , mi Neron mało naniszczył :P ale to pewnie wina tego że Ty masz Onka a ja " Onka" :P Quote
*Magda* Posted May 11, 2015 Posted May 11, 2015 Magda dziwnego masz onka , mi Neron mało naniszczył :P ale to pewnie wina tego że Ty masz Onka a ja " Onka" :P Tora niszczy z nudów, więc to tylko i wyłącznie moja wina, a nie jej :P Quote
*Magda* Posted May 11, 2015 Posted May 11, 2015 Aga, na jaką zmianę trafiasz pierwszego dnia pracy? Quote
Ania :) Posted May 11, 2015 Posted May 11, 2015 No u mnie pewnie to nie koniec zniszczeń, więc nniedługo przestane wyliczać xd Jaaaki strój <3 Quote
marta1624 Posted May 11, 2015 Posted May 11, 2015 O taki strój dla Fabiana boski :D Kup, kup :D Mój onek też nie niszczy :p A walnę offa- Ania, czy ty nie masz przypadkiem syna Bliskiej? Labki to "moja" rasa, to tak jakoś mi się kojarzy z nią ;) Quote
angineuuka Posted May 11, 2015 Posted May 11, 2015 Każdy wie, że Ania ma syna właśnie po Bliskiej :D Quote
marta1624 Posted May 11, 2015 Posted May 11, 2015 To ja nie wiedziałam :p Muszę zacząć odwiedzać szczeniaczkowo (chociaż lepiej nie :D) Quote
Ania :) Posted May 12, 2015 Posted May 12, 2015 Marta to nie wiedziałam, że laby Cię kręcą xd taak, Brando to syn Bliskiej :D i jest idealny, taki jak sobie wymarzyłam, pod względem wyglądu i charakteru :D Quote
łamAga Posted May 12, 2015 Author Posted May 12, 2015 Hejka ;) u mnie możecie spamowac do woli ;) A jaki ma przydomek ? Dzwoniłam do kierownika na którą zmiane mam przyjśc w piatek do pracy , powiedział że na rano a za chwile dzwoni i mówi ze mam 54 dni urlopu i chyba mnie od razu wysle na urlop ale jeszcze da mi znac hahahaha Quote
Ania :) Posted May 12, 2015 Posted May 12, 2015 Hodowla Draubi . To był pierwszy miot Bliskiej :) A wolałabyś urlop czy od razu do pracy? Quote
łamAga Posted May 12, 2015 Author Posted May 12, 2015 Ja znam tylko hodowle teczowy gaj , niestety w labkach nie siedze .... wolala bym isc do pracy no ale to zaległy urlop i odmówic nie moge .... Quote
Ania :) Posted May 12, 2015 Posted May 12, 2015 A to hodowla tez jakos niedaleko nas jest :) No to nie fajna sytuacja.. Quote
*Magda* Posted May 12, 2015 Posted May 12, 2015 I jak Aga, zostajesz jeszcze 2 miechy w domu z Fabianem?? Quote
Guest TyŚka Posted May 12, 2015 Posted May 12, 2015 Właśnie - nie narzekaj, tylko korzystaj z wolnego ;) Mi jakby nawet dopłacali to nie wzięłabym laba :p Quote
łamAga Posted May 12, 2015 Author Posted May 12, 2015 Ale to nie o to chodzi bo jak by to ode mnie zależało to ja bym wzięła rok macierzyńskiego , specjalnie brałam pół roku bo w czerwcu konczy mi sie umowa i bałam się że mi nie przedłużą umowy a wyjdzie na to że w czerwcu i tak będę na urlopie .... Magda nie wiem bo kierownik jeszcze do mnie nie dzwonił , pewnie jutro zadzwoni ale czuje ze polece na urlop ehhh fajnie i nie fajnie ;) Quote
marta1624 Posted May 12, 2015 Posted May 12, 2015 Marta to nie wiedziałam, że laby Cię kręcą xd taak, Brando to syn Bliskiej :D i jest idealny, taki jak sobie wymarzyłam, pod względem wyglądu i charakteru :D Oj kręcą :) Mam nadzieję kiedyś na laba :)Hejka ;) u mnie możecie spamowac do woli ;) A jaki ma przydomek ? Dzwoniłam do kierownika na którą zmiane mam przyjśc w piatek do pracy , powiedział że na rano a za chwile dzwoni i mówi ze mam 54 dni urlopu i chyba mnie od razu wysle na urlop ale jeszcze da mi znac hahahaha Hejka :) To będę spamować :p Nie taki zły ten urlop, ciesz się :) Quote
Recommended Posts