Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

4-5 tyś na dobrego Donka trzeba mieć a Sebek sie uparł że jak już pies będzie to szkoda go nie wystawiać więc On chce z dobrej hodowli i oczywiscie On bedzie go wystawiał bo ja nie mam zamiaru , ja chce go do kochania <3 

Myślę że to bedzie prędzej niż za 2 lata :D jak już sie zgodzil że w ogóle bedzie to na szybszy termin też sie zgodzi :D tylko Fabian musi podrosnąć żeby nie tarmosił psa bo koty czasami są biedne jak nieopatrznie do niego podejdą :/

Posted

Hejka Marta ;)

Sebek żąda żeby ten nowy pies był uczony spania na dworze razem z Qwendą ....

Macie filmik , za rozmowe w tle nie odpowiadam :P

https://www.youtube.com/watch?v=hLhsy6qSe14

Posted

Hah jakby jeszcze jeden człowiek miał teraz na łóżku się położyć to chyba pod psami :p Ja sobie znalazłam te 10cm2 :D

Tak, ja nawet nie miałam kiedy iść :) Wolałam iść ze znajomymi na spacerek :D

Posted

4-5 tyś na dobrego Donka trzeba mieć a Sebek sie uparł że jak już pies będzie to szkoda go nie wystawiać więc On chce z dobrej hodowli i oczywiscie On bedzie go wystawiał bo ja nie mam zamiaru , ja chce go do kochania <3 

Myślę że to bedzie prędzej niż za 2 lata :D jak już sie zgodzil że w ogóle bedzie to na szybszy termin też sie zgodzi :D tylko Fabian musi podrosnąć żeby nie tarmosił psa bo koty czasami są biedne jak nieopatrznie do niego podejdą :/

Myślę, że już za 3-3.5 tyś. znajdzie się odpowiednio dobra suka :)

Ja to bym chciała psa w łóżku :D

Nigdy w życiu psa w łóżku :/