łamAga Posted May 9, 2015 Author Posted May 9, 2015 Magda tego jeszcze nie wiem bo ta decyzja była spontaniczna i nie wgłębiałam sie jeszcze w ogóle zmienili nazwe przydomku i sie gubie , i pojepałam imię nie Ares tylko Atos ;) Quote
łamAga Posted May 9, 2015 Author Posted May 9, 2015 Troszke za bardzo "zjechany" ale poza tym jest piękny <3 Quote
łamAga Posted May 9, 2015 Author Posted May 9, 2015 całkiem możliwe ;) chciała bym jak najmniej zjechanego bo mi się nie podobaja takie niskopodłogowce ;) no i żeby miał mega dużą ilośc włosa , każdy wie że ja lubie mocno owłosione psy ;) Quote
*Magda* Posted May 9, 2015 Posted May 9, 2015 No, bo raczej mocno owłosionych facetów to już nie, patrząc na Sebka :D :P Quote
łamAga Posted May 9, 2015 Author Posted May 9, 2015 Buahahahahahahahhaa zależy czy patrzysz na głowe czy na d......e :P Quote
*Magda* Posted May 9, 2015 Posted May 9, 2015 Buahahahahahahahhaa zależy czy patrzysz na głowe czy na d......e :P Nie widziałam Sebka dupy :P Quote
łamAga Posted May 9, 2015 Author Posted May 9, 2015 Pokazała bym Ci ale nie mam foto buahahahaha Angi teraz ciężko dostać "prostego" Onka ;( a mój "Onek" chciał przed chwilą rozwalić bramke tak uciekał do domu bo w parku petardami strzelają , a teraz leży mi na nodze i się trzęsie ;( Quote
angineuuka Posted May 9, 2015 Posted May 9, 2015 Twój "onek" jest ładniejszy niż ten donek :p hodowla z zk czy kc? Bi niektórzy zaczęli hodować pod kc i pomimo przyjęcia w zk tam zostali.? Quote
łamAga Posted May 9, 2015 Author Posted May 9, 2015 Dzięki bo to dla Edka komplement ale niestety Edek jest za duży jak na moje wymagania :P Zk ;) inne hodowle mnie nie interesują ;) Quote
Ania :) Posted May 9, 2015 Posted May 9, 2015 Ale fajnie :D Nowy szczeniaczek będzie :P A mniej więcej kiedy byście chcieli szczyla w domu? Quote
marta1624 Posted May 9, 2015 Posted May 9, 2015 Aga ja też uważam że Neron po stokroć ładniejszy, ten może ma super sierść ale zadek porażka :p Ale gratki! Tylko czemu dopiero za 2 lata... Quote
Ania :) Posted May 9, 2015 Posted May 9, 2015 Aga ja też uważam że Neron po stokroć ładniejszy, ten może ma super sierść ale zadek porażka :P Ale gratki! Tylko czemu dopiero za 2 lata... Hah gapa ze mnie nie doczytałam, że to za 2 lata :P Quote
łamAga Posted May 10, 2015 Author Posted May 10, 2015 Moge wam napisać dlaczego za 2 lata ale to głupie :P Quote
łamAga Posted May 10, 2015 Author Posted May 10, 2015 No ok to pisze :D Jedziemy wczoraj ze Sebkiem samochodem i idzie koleś z Donkiem , Sebek oczywiscie mówi do mnie " patrz idzie Twoja miłość" zawsze musi mi pokazac mimo ze nie widze , musi !!!!!!! żeby mi gul skoczył :P więc mówie do niego " kup mi Donka" na co mówi " nie bo już mamy dosyć psich kup na podwórku do zbierania a zbierać nie ma komu" no to mówie " to ja będę zbierała " więc powiedział ok kupie Ci Donka jak przez 2 lata będziesz zbierała psie kupy codziennie ! :D buahahahha no problem :D moge zbierac nawet 3 razy dziennie :D Quote
Ania :) Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 Hahaha xD faktycznie mocny argument xD Może po pół roku zbierania Ci odpuści :D Quote
łamAga Posted May 10, 2015 Author Posted May 10, 2015 On jest zdania że po pół roku zbierania to ja odpuszcze :D naiwny :D Nie no On nie odpusci bo musi jeszcze kasiorke mieć na tego psa , ciekawe ile taki Donek może kosztować hmmmm Quote
Ania :) Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 Nie mam pojęcia, bo to w ogóle nie moja rasa i się nigdy tym nie interesowałam w jakich cenach są :P Quote
łamAga Posted May 10, 2015 Author Posted May 10, 2015 Sebek mówi że około 4-5 tyś trzeba by liczyć na dobrego psa ;) Quote
Recommended Posts