Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Magda tego jeszcze nie wiem bo ta decyzja była spontaniczna i nie wgłębiałam sie jeszcze w ogóle zmienili nazwe przydomku i sie gubie , i pojepałam imię nie Ares tylko Atos ;)

a25.jpg

Posted

całkiem możliwe ;)

chciała bym jak najmniej zjechanego bo mi się nie podobaja takie niskopodłogowce ;) no i żeby miał mega dużą ilośc włosa , każdy wie że ja lubie mocno owłosione psy ;)

Posted

Pokazała bym Ci ale nie mam foto buahahahaha

Angi teraz ciężko dostać "prostego" Onka ;(

a mój "Onek" chciał przed chwilą rozwalić bramke tak uciekał do domu bo w parku petardami strzelają , a teraz leży mi na nodze i się trzęsie ;( 

Posted

Aga ja też uważam że Neron po stokroć ładniejszy, ten może ma super sierść ale zadek porażka :P

Ale gratki! Tylko czemu dopiero za 2 lata...

Hah gapa ze mnie nie doczytałam, że to za 2 lata :P

Posted

No ok to pisze :D

Jedziemy wczoraj ze Sebkiem samochodem i idzie koleś z Donkiem , Sebek oczywiscie mówi do mnie " patrz idzie Twoja miłość" zawsze musi mi pokazac mimo ze nie widze , musi !!!!!!! żeby mi gul skoczył :P więc mówie do niego " kup mi Donka" na co mówi " nie bo już mamy dosyć psich kup na podwórku do zbierania a zbierać nie ma komu" no to mówie " to ja będę zbierała " więc powiedział ok kupie Ci Donka jak przez 2 lata będziesz zbierała psie kupy codziennie ! :D buahahahha no problem :D moge zbierac nawet 3 razy dziennie :D

Posted

On jest zdania że po pół roku zbierania to ja odpuszcze :D 

naiwny :D

Nie no On nie odpusci bo musi jeszcze kasiorke mieć na tego psa , ciekawe ile taki Donek może kosztować hmmmm