łamAga Posted May 7, 2015 Author Posted May 7, 2015 Hej laseczki ;) No moja alergi w toku , juz nie rozstaje sie z kroplami i ciągle kicham ale w czerwcu mam wizyte u alergologa więc licze na leki dzieki którym przetrwam lato ;) Ale mamy dziwna pogode dzisiaj , rano lato , poszłam do mamy na kawe , wracam , nagle jak sie zachmurzyło i rozpadało to zmokłam jak kura a teraz znowu lato hahahahha Quote
łamAga Posted May 7, 2015 Author Posted May 7, 2015 Hej Jadzia :D znalazlam nowe piwo , zaraz wypróbuje :D Quote
angineuuka Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 Ono podobno ma sam posmak coli, ja se wolę kupić mocniejsze i dolać coli. ;P Quote
łamAga Posted May 7, 2015 Author Posted May 7, 2015 Ja je pierwsze widze :P Magda no moze i prościej ale to tez jest dobre , tylko troche słabe bo 2,5 promila :/ ale rzeczywiście ma tylko posmak coli ;) Quote
łamAga Posted May 7, 2015 Author Posted May 7, 2015 Qurcze jakie rzeczy sie u nas dzieją :P http://infostrow.pl/index.php/wiadomosci-o/item/8218-publiczny-seks-na-piaskach-i-najazd-policji-video-i-foto.html Quote
łamAga Posted May 7, 2015 Author Posted May 7, 2015 Ja też :P a ja tam na rolki jeżdzę :P sami zboczeńcy w koło :P Quote
Oscar Patric Posted May 8, 2015 Posted May 8, 2015 Ja ze smakowego piwa to tylko jabłkowe Somersbi Quote
łamAga Posted May 8, 2015 Author Posted May 8, 2015 Hej laski ;) Kurde dzisiaj doznałam bardzo miłego doświadczenia :D Ide do sklepu kupuję piwo a Pani do mnie " a dowodzik mogę prosić ?" :D Quote
łamAga Posted May 8, 2015 Author Posted May 8, 2015 Taaak Fabian czekał ze Sebkiem w samochodzie a dlaczego ? ;) Quote
*Magda* Posted May 8, 2015 Posted May 8, 2015 Jakbyś był z dzieckiem, to może by babka pomyślała, że jesteś JUŻ matką, więc raczej pełnoletnia :D Quote
łamAga Posted May 8, 2015 Author Posted May 8, 2015 No ja jej daje dowód z bananem na twarzy a Ona do mnie " matko ja przepraszam Pani tak młodziutko wygląda a ja widze że Pani ma obrączke na ręce ale wie Pani ja musze spytać o dowód jak nie mam pewności bla bla bla " hahahhaha Quote
Recommended Posts