Ania :) Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 Brando jak na razie kazdemu psu sie strasznie podlizuje, "zaatakowany" ustepuje, a pozniej znowu podlizywanie i juz jest ok xd mam nadzieje, ze za pol roku to sie nie zmieni :) z Leonem moze byc inaczej bo on poczatkowo tak jak Neron pokazuje co to nie on i swoje żabie dzwieki wydaje :P A tego labka ze zdjecia pamietam jak pokazywalas kiedys :) Quote
marta1624 Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 No nie oddałabym... To wpadam z nią :p I hejj :) Quote
łamAga Posted May 1, 2015 Author Posted May 1, 2015 Raczej nie powinno się zmienić Abisia jaka była taka ciągle jest a nad Leonem popracujemy :D Kiedyś wstawialam tutaj zdjęcia Abbi ale teraz nie ma czasi się z nią spotykać , nadal jest nieznośna i słodka <3 Wpadaj Marta wpadaj , zapraszamy ;) Hejka Aga :) matko już mamy maj , jak ten czas leci .... Jeszcze 15 dni i do pracy ehhh Quote
łamAga Posted May 1, 2015 Author Posted May 1, 2015 Strasznie mało ;( Od dzisiaj oduczam małego spania z nami w łożku , zawsze mówiłam że najgorzej to nauczyć dziecko spać ze sobą w łóżku a teraz sama go nauczyłam dla wygody , jak płakał to musiałam wstac do łóżeczka a tak mam go obok siebie , dam smoczka , pogłaskam i śpi ale wyspać sie za cholercie nie idzie , dzisiaj wstałam cała połamana bo już i 23 ciej nie dał się połózyć do łóżeczka i całą noc spał z nami to ja na jednym boku spałam jak truśka żeby go nie przygnieść a jak zaczne chodzić do pracy to się tak nie da nie spać bo człowiek sie co chwile budzi i sprawdza czy dziecka nie nakrył kołdrą czy mu rączki nie przyskrzynił czy głowki gdzies nie wtulił itd ;) Quote
łamAga Posted May 1, 2015 Author Posted May 1, 2015 Takie trocho monotematyczne te fotki ale tylko takie mam ;) cdn ..... Quote
łamAga Posted May 1, 2015 Author Posted May 1, 2015 Widać że Edek jest normalny jak jego pani :D na dzisiaj chyba wystarczy ;) Quote
marta1624 Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 Tylko Qwendi monotonna :p No to Fabian ciężkie chwile ma przed sobą :) Quote
łamAga Posted May 1, 2015 Author Posted May 1, 2015 Neron nadrabia za nią :D Kilka dni i powinien się przyzwyczaić , mam nadzieje :) Quote
łamAga Posted May 1, 2015 Author Posted May 1, 2015 A jakiego dzisiaj fajnego miśka widzielismy w parku <3 Taki duży puchaty biały z brazową łatą na prawym oku , chciał się z "nami " pobawić ale jego Pani sie wystraszyła Qwendi i Nerona i go wzięła na smycz , ale słodki był , duży już , wielkości Qwendi ale widać że młodziutki ;) a później podeszła do nas Pani z synkiem takim może 3 latkiem i spytała czy może pogłaskać Qwendi , jej synek sie troche bał ale w koncu pogłaskał ;) pytała nas czy to nowofundland , ale jak usłyszała ze mastif tybetanski to i tak powiedziała że powie mężowi żeby jej takiego kupił :D Quote
marta1624 Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 Haha widzisz, Qwendi przyciąga :D A u mnie w mieście podobno szczeniak tybcia jest, ale osobiście nie widziałam... ;) Quote
kalyna Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 Ale słoneczne i wodne fotki :) A kulanie Nerona wymiata i jaki czysty po tej kąpieli :) Quote
łamAga Posted May 1, 2015 Author Posted May 1, 2015 Przyciąga bo wygląda jak niedzwiadek :D ale za to Neron skutecznie ludzi odstrasza i większośc rezygnuje żeby podejśc pogłaskać Qwendi :P Oooo ciekawe z jakiej hodowli ;) Neron większość spaceru się kula , jak nie chce ściągnąć kaganca to się wyciera po "kąpieli" :D ale szybko sie wykruszył :D Quote
marta1624 Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 Oj przesadzasz, mnie by Neron przyciągnął :p Nie mam pojęcia, jak spotkam go i jego pańciostwo to się zapytam :) Quote
łamAga Posted May 2, 2015 Author Posted May 2, 2015 Oj przesadzasz, mnie by Neron przyciągnął :P Nie mam pojęcia, jak spotkam go i jego pańciostwo to się zapytam :) Jak bys zobaczyła taką żyrafe w kagańcu to pewnie by Cię ostraszył :P Oki ;) Dzisiejsza noc była okropna , młody całą znowu przepłakał , nie pomagały czopki , maść na dziąsła , noszenie , nic , nad ranem zasnął mi na brzuchu ale co go chciałam odłozyc to był krzyk więc z nim tak pół siedziałam , masakra jakaś , za chwile jedziemy z nim do szpitala :/ Quote
*Monia* Posted May 2, 2015 Posted May 2, 2015 Co Fabiankowi dolega? Mały bidulek... U nas też dzisiaj jakaś nieodkładalność i marudzenie ale nosidełko działa cuda i ręce nie odpadają. Zazdroszczę wody w pobliżu, u nas już nie ma gdzie pójść nad wodę, jedynie możemy pojechać kilka kilometrów ale wracanie ze śmierdzielami i czyszczenie samochodu co tydzień mi się nie podoba :/ Quote
łamAga Posted May 2, 2015 Author Posted May 2, 2015 Hej laski ;) Bylismy w szpitalu na dyżurze , był bardzo fajny doktor , Fabian oczywiscie jak go zobaczył to zacieszesz jak by nic go nie bolało ( bardzo lubi facetow z zarostem , na mojego brata tez sie wiecznie patrzy i zaciesza do niego ) , aż lekarz powiedział że nie wygląda na to żeby mu coś było , ale osłuchał go i osłuchowo też ok , brzuszek też ok , gardło też ale za to wybijają się dwa ząbki na dole i to od tego , dostał silniejsze czopki , kropelki Camilia na zabkowanie i jest nieco lepiej , nawet zjadł mleczko ;) ciekawe jak będzie noc , oby byla dobra bo jutro jedziemy na urodzinki do Marysi , a jak nocke zarwiemy to nigdzie nie pojedziemy ;( Monika ta woda to taka "woda" taki sobie strumyk koło pola ;) Quote
marta1624 Posted May 2, 2015 Posted May 2, 2015 No to w sumie całkiem ok wieści ;) Kciukuję żeby spał w nocy :) Quote
łamAga Posted May 2, 2015 Author Posted May 2, 2015 A dziękuję , kciuki sie przydają , teraz cały czas śpioszka sobie ;) niech odeśpi sobie noc bedzie lepszy ;) później dodam reszte fotek z tamtego spacerku ale musze iśc głowę umyć ;) Quote
Oscar Patric Posted May 2, 2015 Posted May 2, 2015 Słyszałam nie raz że jak dzieci zabkuja to dają w kość Quote
Recommended Posts