marta1624 Posted April 27, 2015 Posted April 27, 2015 Ehh, tylko znaleźć lekarza... Szafki sobie obniż :p A Qwendi jak Qwendi, powoli, nigdzie się nie spieszy :D Quote
łamAga Posted April 27, 2015 Author Posted April 27, 2015 Dlatego w pokoju mam same komody :P Taaa ona ma swój świat , jak jest luzem puszczona to biegnie do przodu jak szalona a jak idzie na smyczy to trzeba ją wlec za sobą ;) Quote
marta1624 Posted April 27, 2015 Posted April 27, 2015 Hah Qwendi to nie pies. Qwendi to Qwendi :D To w kuchni też tylko dolne miej :p Quote
łamAga Posted April 27, 2015 Author Posted April 27, 2015 Taaa Qwendi to Qwendi , coś czuje że jej dni sa policzone :P Sebek ją którejś nocy zabije wzrokiem , to głupie kładzie nam się pod oknem , zadziera pysk do nieba i szczeka nieprzerwanie , i nie usłucha , trzeba w piżamie zapitalać na dwór . trzepnąc ją w ucho , dopiero się ocknie hahahaha Ale nic , trzeba isc troche pospać , jutro nie spedze polowy dnia w przychodni to bede miała więcej czasu na dogo :D dobranoc ;) Quote
Aleksa. Posted April 27, 2015 Posted April 27, 2015 Wow, super fotki ! Nowy obiektyw ? czy to kwestia miejscówki i tej trawki \? :D Quote
marta1624 Posted April 27, 2015 Posted April 27, 2015 Qwendi chce do was do łóżka może :p Ale zazdroszczę cierpliwości, mnie by się nie chciało na dwór iść trzepać jej w ucho :p Zrzucałabym coś z okna :D Dobranoc :;) Quote
Oscar Patric Posted April 28, 2015 Posted April 28, 2015 doberek :) super że z Fabiankiem jest lepiej Quote
Guest TyŚka Posted April 28, 2015 Posted April 28, 2015 Ale soczystą trawkę macie :D Qwendi jest mega, uwielbiam ją :) I cieszę się, że z Fabiankiem ok, ale ta pacjentka, która z Tobą rozmawiała... powiem Ci szczerze, że mnie zaniepokoiła. Quote
łamAga Posted April 28, 2015 Author Posted April 28, 2015 Marta mnie czasami wkurza jak Qwendi się drze ale w nocy to ja jej przeważnie nie słyszę , mam bardzo twardy sen ale jak Sebastian leci ją "zabic" to przewaznie przelatuje mi po nogach bo po co iśc powoli i uwazac na czym się stąpa i wtedy się budze :P A z okna to ją najlepiej papierem rzucać , wtedy troche spokoju bedzie jak bedzie go konsumować :P Oscarki My też się cieszymy że jest już lepiej ;) Tyśka chcesz to dam Ci Qwendi na tydzień :D Mnie tez ta laska zaniepokoiła ale staram się nie nakręcać ;) Ale u nas dzisiaj pogoda ;( leje cały dzień , ale spacerki dwa zaliczone a co mi tam , ja zmokłam jak kaczka a młody miał folie na wózku i powdychał świeżego powietrza ;) Quote
marta1624 Posted April 28, 2015 Posted April 28, 2015 Ale się zacięłaś w deszcz :D Ale zapewne nie masz aż takiej burzy jak ja... Quote
łamAga Posted April 28, 2015 Author Posted April 28, 2015 Jak miałam siedzieć w domu to wolałam pospacerować w deszczu ;) nie no burzy nie mamy na szczęście , burze to miałam dzisiaj w śnie , koszmara miałam z grzmotem w roli głównej ;) Quote
marta1624 Posted April 28, 2015 Posted April 28, 2015 No u mnie burzowo, pies łazienkę okupuje :D Quote
łamAga Posted April 28, 2015 Author Posted April 28, 2015 Biedactwo ;( Neron też sie boi burzy , leży wtedy na legowisku z uszami położonymi i z miną zbitego psa ;) Quote
marta1624 Posted April 28, 2015 Posted April 28, 2015 Jak głupia to niech cierpi, młody to się bawi zabawkami :p Quote
marta1624 Posted April 28, 2015 Posted April 28, 2015 Mogę moją oddać, ale na jutro na dzień :p Quote
łamAga Posted April 29, 2015 Author Posted April 29, 2015 Ola wybacz :D miałam Ci odpisać i zapomniałam <wstydniś> Obiektywu niestety nie mamy nowego :( a chciała bym ;) zawsze fotki robiłam jak leciało , włączyłam aparat i heja a teraz trochę się bawie ustawieniami , zmieniam balans bieli , naświetlenie itd i dopiero jak w miare zdjęcie mnie zadowala kolorystycznie wtedy na takich ustawieniach robie reszte ;) Quote
Recommended Posts