Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dlatego w pokoju mam same komody :P

Taaa ona ma swój świat , jak jest luzem puszczona to biegnie do przodu jak szalona a jak idzie na smyczy to trzeba ją wlec za sobą ;)

Posted

Taaa Qwendi to Qwendi , coś czuje że jej dni sa policzone :P Sebek ją którejś nocy zabije wzrokiem , to głupie kładzie nam się pod oknem , zadziera pysk do nieba i szczeka nieprzerwanie , i nie usłucha , trzeba w piżamie zapitalać na dwór . trzepnąc ją w ucho , dopiero się ocknie hahahaha 

Ale nic , trzeba isc troche pospać , jutro nie spedze polowy dnia w przychodni to bede miała więcej czasu na dogo :D

dobranoc ;)

Guest TyŚka
Posted

Ale soczystą trawkę macie :D Qwendi jest mega, uwielbiam ją :)

I cieszę się, że z Fabiankiem ok, ale ta pacjentka, która z Tobą rozmawiała... powiem Ci szczerze, że mnie zaniepokoiła.

Posted

Marta mnie czasami wkurza jak Qwendi się drze ale w nocy to ja jej przeważnie nie słyszę , mam bardzo twardy sen ale jak Sebastian leci ją "zabic" to przewaznie przelatuje mi po nogach bo po co iśc powoli i uwazac na czym się stąpa i wtedy się budze :P

A z okna to ją najlepiej papierem rzucać , wtedy troche spokoju bedzie jak bedzie go konsumować :P

Oscarki My też się cieszymy że jest już lepiej ;)

Tyśka chcesz to dam Ci Qwendi na tydzień :D

Mnie tez ta laska zaniepokoiła ale staram się nie nakręcać ;)

Ale u nas dzisiaj pogoda ;( leje cały dzień , ale spacerki dwa zaliczone a co mi tam , ja zmokłam jak kaczka a młody miał folie na wózku i powdychał świeżego powietrza ;)

Posted

Jak miałam siedzieć w domu to wolałam pospacerować w deszczu ;)

nie no burzy nie mamy na szczęście , burze to miałam dzisiaj w śnie , koszmara miałam z grzmotem w roli głównej ;)

Posted

Ola wybacz :D

miałam Ci odpisać i zapomniałam <wstydniś>

Obiektywu niestety nie mamy nowego :( a chciała bym ;) zawsze fotki robiłam jak leciało , włączyłam aparat i heja a teraz trochę się bawie ustawieniami , zmieniam balans bieli , naświetlenie itd i dopiero jak w miare zdjęcie mnie zadowala kolorystycznie wtedy na takich ustawieniach robie reszte ;)