łamAga Posted April 23, 2015 Author Posted April 23, 2015 Ahahahahahhahaha Angi mnie rozjebałaś :D to podobnie jak siedziałam u siostry w pracy w urzedzie na korytarzu i na przeciwko było wc dla inwalidów , weszła dziewczyna , patrzy na drzwi , rozgląda się i mnie pyta " nie wie Pani może czy jest tutaj gdzieś wc dla NORMALNYCH ludzi" :P Thx Magda :* :P Quote
marta1624 Posted April 23, 2015 Posted April 23, 2015 No to na pewno zmęczonaś,nie dziwię się ;) Młody wojował? Quote
łamAga Posted April 23, 2015 Author Posted April 23, 2015 Może nie zmęczona ale taka jakaś rozwalona ;) Ojj wojował i to jak ;) pierwszy raz od porodu miałam taką noc , szczerze współczuję wszystkim kobietom które mają tak przez kilka miesięcy ;) Quote
łamAga Posted April 23, 2015 Author Posted April 23, 2015 Ciężko to widzę bo chyba go coś pobiera , ma katarek i nie wiem czy go gardło nie boli czasami , zrobiłam mu przed snem inhalację , ja tam moge nie spać byle się nie męczył a własnie piszczy w łóżeczku ;( Quote
justysiek Posted April 23, 2015 Posted April 23, 2015 to spójrz sobie na te rozmiary co Ci Madzia podała a jak byś była zinteresowana to daj znac a ja ci wysle foty. Quote
*Magda* Posted April 24, 2015 Posted April 24, 2015 Aguś, podnieś materacyk książką, tak jak Ci kiedyś radziłam ;) Do tego, jeśli masz możliwość, to nawilżaj mu powietrze jak śpi ;) Jak palicie jeszcze w piecu, to mokre ręczniki na kaloryfery. A jak masz nawilżacz powietrza, to go włączaj ;) Theoś ma prawie 3 lata, a jak zaczyna mieć katar, to pierwsze co robię, to wlewam wodę do nawilżacza i włączam go w pokoju jakąś godzinkę przed pójściem spać ;) 1 Quote
łamAga Posted April 24, 2015 Author Posted April 24, 2015 Hejka ;) Fabianek ma buciki rozmiar 19 ście ;) więc jak co to poprosze fotki bucików ;) Magda młody od kilku dni śpi z nami jak jest taki marudny , włożyłam mu podeszke pod rożek więc miał spad , niestety nie mam nawilżacza powietrza ale 2 razy dziennie robię mu inhalacje solą fizjologiczną , jedynie co to moze mu pieluszki nawilżone powiesić na kaloryfer , moj brat ma nawilżacz i go nie używa bo się boi , ktoś mu powiedział że w tych nawilżaczach zbierają się pleśnie i inne zarazki a pozniej to jest wydalane z parą , ja nigdy nie miałam nawilacza wiec sie na tym nie znam kompletnie ;) Dziękujemy Agnieszka ;) Dzisiejszej nocy mielismy powtórkę z rozrywki , cała noc nie przespana , jak mu chciałam babolki wyciągnąć to zrobił taki krzyk że pewnie na rynku było go słychać :/ chciałam isc z nim do lekarza ale Paulina mi powiedziała ze jak ma tylko katar to mi lekarz nic nie pomoże , kazała mi kupić syropek na katar jaki lekarka przepisała Stasiowi kiedys na katarek i dawac mu 3 razy dziennie , zobaczmy jaka noc bedzie dzisiaj ale póki co jest radosny ;) Quote
łamAga Posted April 24, 2015 Author Posted April 24, 2015 A no i zapomniala bym dodać , mam dzisiaj nerwa , doła i w ogóle , byłam w kadrach dowiedzieć się kiedy do pracy mam wrócić , i to jest już za chwilę buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ;( Quote
marta1624 Posted April 24, 2015 Posted April 24, 2015 Hejka :) No Aga czas leci nieubłaganie... :( Hmm i zdrówka dla młodego ;) Quote
łamAga Posted April 24, 2015 Author Posted April 24, 2015 Ehhhhh no niestety .... Dzieki Marta :* oby dzisiaj sobie pospał spokojnie ;) a teraz dam ostatnią porcje zdjęć bo widze ze nie dodałam ostatnio wszystkich i mam jakieś starocie ;) poczekam na Qwendi :D która ma jak zawsze wyjeb...ne :D ooo chyba mnie wołają :P cdn ..... Quote
łamAga Posted April 24, 2015 Author Posted April 24, 2015 a ja nadal czekam .... co ? mam po nią lecieć ? :D to lecę :P no i doleciałem .... ale ona i tak ma wyjeb....ne :P tyle ;) Quote
*Magda* Posted April 24, 2015 Posted April 24, 2015 Aguś, ja myję nawilżacz, przy każdym napełnieniu wodą ;) Więc wychodzi średnio co 2 dni użytkowania :P W tak szybkim tempie się zarazki nie rozmnożą ;) Quote
łamAga Posted April 24, 2015 Author Posted April 24, 2015 Muszę bratu podpowiedzieć , może nie wie ze to się myję :P Quote
*Magda* Posted April 24, 2015 Posted April 24, 2015 Muszę bratu podpowiedzieć , może nie wie ze to się myję :P No chyba przeczytał instrukcję użytkowania?! Quote
łamAga Posted April 24, 2015 Author Posted April 24, 2015 A wiesz jak nie wiesz ? to mój brat więc wszystkiego się można po nim spodziewać jak i po mnie :P Quote
marta1624 Posted April 24, 2015 Posted April 24, 2015 Zdjęcia super :) Neron jak Kajka, stado do kupy zbiera :D Madzia, kto by instrukcję czytał?! :p Quote
łamAga Posted April 24, 2015 Author Posted April 24, 2015 Taaaaaaaa Neron jest zaganiaczem stada :D Ja sie przyznaje ze czasami nie czytam :P Quote
łamAga Posted April 24, 2015 Author Posted April 24, 2015 Ja zazwyczaj nie czytam :P No dobra ............ ja też <wstydniś> Quote
marta1624 Posted April 24, 2015 Posted April 24, 2015 Co się wstydzisz, według badań jakiś hiper naukowców 70% ludzi nie czyta większości instrukcji :p Quote
Recommended Posts