Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ahahahahahhahaha Angi mnie rozjebałaś :D to podobnie jak siedziałam u siostry w pracy w urzedzie na korytarzu i na przeciwko było wc dla inwalidów , weszła dziewczyna , patrzy na drzwi , rozgląda się i mnie pyta " nie wie Pani może czy jest tutaj gdzieś wc dla NORMALNYCH ludzi" :P

Thx Magda :* :P

Posted

Może nie zmęczona ale taka jakaś rozwalona ;)

Ojj wojował i to jak ;) pierwszy raz od porodu miałam taką noc , szczerze współczuję wszystkim kobietom które mają tak przez kilka miesięcy ;)

Posted

Ciężko to widzę bo chyba go coś pobiera , ma katarek i nie wiem czy go gardło nie boli czasami , zrobiłam mu przed snem inhalację , ja tam moge nie spać byle się nie męczył a własnie piszczy w łóżeczku ;(

Posted

Aguś, podnieś materacyk książką, tak jak Ci kiedyś radziłam ;) Do tego, jeśli masz możliwość, to nawilżaj mu powietrze jak śpi ;)

Jak palicie jeszcze w piecu, to mokre ręczniki na kaloryfery. A jak masz nawilżacz powietrza, to go włączaj ;)

Theoś ma prawie 3 lata, a jak zaczyna mieć katar, to pierwsze co robię, to wlewam wodę do nawilżacza i włączam go w pokoju jakąś godzinkę przed pójściem spać ;)

• Upvote 1
Posted

Hejka ;)

Fabianek ma buciki rozmiar 19 ście ;) więc jak co to poprosze fotki bucików ;)

Magda młody od kilku dni śpi z nami jak jest taki marudny , włożyłam mu podeszke pod rożek więc miał spad , niestety nie mam nawilżacza powietrza ale 2 razy dziennie robię mu inhalacje solą fizjologiczną , jedynie co to moze mu pieluszki nawilżone powiesić na kaloryfer , moj brat ma nawilżacz i go nie używa bo się boi , ktoś mu powiedział że w tych nawilżaczach zbierają się pleśnie i inne zarazki a pozniej to jest wydalane z parą , ja nigdy nie miałam nawilacza wiec sie na tym nie znam kompletnie ;)

Dziękujemy Agnieszka ;)

Dzisiejszej nocy mielismy powtórkę z rozrywki , cała noc nie przespana , jak mu chciałam babolki wyciągnąć to zrobił taki krzyk że pewnie na rynku było go słychać :/ chciałam isc z nim do lekarza ale Paulina mi powiedziała ze jak ma tylko katar to mi lekarz nic nie pomoże , kazała mi kupić syropek na katar jaki lekarka przepisała Stasiowi kiedys na katarek i dawac mu 3 razy dziennie , zobaczmy jaka noc bedzie dzisiaj ale póki co jest radosny ;)

Posted

A no i zapomniala bym dodać , mam dzisiaj nerwa , doła i w ogóle , byłam w kadrach dowiedzieć się kiedy do pracy mam wrócić , i to jest już za chwilę buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ;(

Posted

Ehhhhh no niestety ....

Dzieki Marta :* oby dzisiaj sobie pospał spokojnie ;)

a teraz dam ostatnią porcje zdjęć bo widze ze nie dodałam ostatnio wszystkich i mam jakieś starocie ;)

DSC00961.JPG

poczekam na Qwendi :D

DSC00965.JPG

która ma jak zawsze wyjeb...ne :D 

DSC00966.JPG

DSC00967.JPG

ooo chyba mnie wołają :P

DSC00968.JPG

cdn .....