łamAga Posted April 21, 2015 Author Posted April 21, 2015 Monika Fabianek już jest taki duży że się miesci do łóżeczka od lalki :D a Shina waleczna :D że Magda chce "wpaść" to rozumiem ale Marta ???? :P Hejka Lunki ;) Quote
łamAga Posted April 21, 2015 Author Posted April 21, 2015 Hihhihihi :P jak się dzisiaj czujecie ? bo ja jakoś tak dziwnie , wszystko mnie wqurza ;) jedyna sytuacja w jakiej sie uśmiałam to była jak tesciowa wyjeżdzając z podwórka przywaliła w furtkę ale szybko mi przeszło jak sie przekonałam ze staranowała ją tak że już nic z niej nie bedzie i jest obecnie zamknięta na stałe i musze wychodzić "tyłem" grrrrrrrrrrrr Quote
angineuuka Posted April 21, 2015 Posted April 21, 2015 Ahaha szalona tesciowa xd Ja ostatnio widzialam jak facet cofal przy przychodni i wybil sobie szybe tylna o porecz xd Quote
łamAga Posted April 21, 2015 Author Posted April 21, 2015 Ahaha szalona tesciowa xd Ja ostatnio widzialam jak facet cofal przy przychodni i wybil sobie szybe tylna o porecz xd Jak widac i w domu zarażam niezdarstwem :D Ale pizgałam jak weszła do domu i sie zaczela tłumaczyc ze wiatr jej furtkę zamknął a Ona nie zauważyła i że nam zapłaci za nową i że tylko kółko odleciało buahahha Sebastian poszedł sprawdzić a tam zawias tak wygiety że furtka stała w miejscu ruszyc jej nie szło ( psy musiały siedziec w domu i Qwendi drzwi rozwalała ze wściekłości że tam coś puka a ona wyjśc nie może ) słupek pęknięty a kółko fakt , odleciało , ale gdzie polecialo to nie powiedziało :P Buahahahahhaa koleś niezły :D Quote
łamAga Posted April 21, 2015 Author Posted April 21, 2015 Hahaha teściowej dobrze :P Taaaaaaaak i Rolandowi też ! brak szacunku dla kobiet to najgorsze co może pokazać facet ! nawet takich kobiet jaką jest Jola ;) Quote
łamAga Posted April 21, 2015 Author Posted April 21, 2015 Autem ;) dziwie sie ze ta 100letnia jetta jej się nie rozleciała .... Quote
łamAga Posted April 21, 2015 Author Posted April 21, 2015 jej jest :P to ten typ tylko granatowa :P Quote
*Magda* Posted April 21, 2015 Posted April 21, 2015 To są auta nie do zajechania, więc jeszcze nim trochę pojeździ :P Quote
łamAga Posted April 21, 2015 Author Posted April 21, 2015 Myślę że pojezdzi nim tylko do przeglądu ;) już dwa lata z rzędu Sebek musiał po kilka razy jezdzic bo wiecznie cos nie pasowało a w tym roku bedzie musiała robić to sama więc .... Quote
marta1624 Posted April 21, 2015 Posted April 21, 2015 Nie żebym teściowej żałowała, ale auta i furtki szkoda :D Quote
marta1624 Posted April 21, 2015 Posted April 21, 2015 Ale w temacie hk- Rolanda mi trochę szkoda. Jakbym tej Joli z patelni przysoliła to może lepszym koniem by wyszła :p Quote
łamAga Posted April 22, 2015 Author Posted April 22, 2015 Nooo furtki szkoda jak cholera :P buahahahahahhahahaha dobre :D aż dziwne że nie miała ze sobą kunia :P ale Roland ógł też wziąć tą konkurencje bardziej na luz to Ona tez by z nim może inaczej współpracowała ;) Angi przyszła dzisiaj do mnie ta przesyłka za 5 stówek :P jak widać są jeszcze uczciwi ludzie na tym świecie :P Quote
angineuuka Posted April 22, 2015 Posted April 22, 2015 Szkoda ze po takim czasie :p teraz mow co to :D Quote
angineuuka Posted April 22, 2015 Posted April 22, 2015 Jakies dildoski? U mnie na osiedlu pałętało sie pudełko dildosach i to nie byle jakie ahaha Quote
łamAga Posted April 22, 2015 Author Posted April 22, 2015 Wczoraj napisałam lasce że jak do dzisiaj nie dojdzie to zgłaszam ją do bezpiecznych zakupów ;) i doszło ;) nie bo Wy mnie nie zrozumiecie że za tyle kasy kupiłam takie coś i to jeszcze używane :P Quote
angineuuka Posted April 22, 2015 Posted April 22, 2015 To napisz na pw :p jakis fotel dla dziecka? Quote
łamAga Posted April 22, 2015 Author Posted April 22, 2015 No wasnie że nie dla dziecka i dlatego mam wyrzuty sumienia .... roki :P Quote
Recommended Posts