Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Monika Fabianek już jest taki duży że się miesci do łóżeczka od lalki :D

DSC01153.JPG

a Shina waleczna :D

że Magda chce "wpaść" to rozumiem ale Marta ???? :P

Hejka Lunki ;)

Posted

Hihhihihi :P

jak się dzisiaj czujecie ? bo ja jakoś tak dziwnie , wszystko mnie wqurza ;)

jedyna sytuacja w jakiej sie uśmiałam to była jak tesciowa wyjeżdzając z podwórka przywaliła w furtkę ale szybko mi przeszło jak sie przekonałam ze staranowała ją tak że już nic z niej nie bedzie i jest obecnie zamknięta na stałe i musze wychodzić "tyłem" grrrrrrrrrrrr

Posted

Ahaha szalona tesciowa xd
Ja ostatnio widzialam jak facet cofal przy przychodni i wybil sobie szybe tylna o porecz xd

Jak widac i w domu zarażam niezdarstwem :D

Ale pizgałam jak weszła do domu i sie zaczela tłumaczyc ze wiatr jej furtkę zamknął a Ona nie zauważyła i że nam zapłaci za nową i że tylko kółko odleciało buahahha  Sebastian poszedł sprawdzić a tam zawias tak wygiety że furtka stała w miejscu ruszyc jej nie szło ( psy musiały siedziec w domu i Qwendi drzwi rozwalała ze wściekłości że tam coś puka a ona wyjśc nie może ) słupek pęknięty a kółko fakt , odleciało , ale gdzie polecialo to nie powiedziało :P

Buahahahahhaa koleś niezły :D

Posted

Hahaha teściowej dobrze :P

Taaaaaaaak

i Rolandowi też ! brak szacunku dla kobiet to najgorsze co może pokazać facet ! nawet takich kobiet jaką jest Jola ;)

Posted

Myślę że pojezdzi nim tylko do przeglądu ;) już dwa lata z rzędu Sebek musiał po kilka razy jezdzic bo wiecznie cos nie pasowało a w tym roku bedzie musiała robić to sama więc ....

Posted

Nooo furtki szkoda jak cholera :P

buahahahahahhahahaha dobre :D

aż dziwne że nie miała ze sobą kunia :P

ale Roland ógł też wziąć tą konkurencje bardziej na luz to Ona tez by z nim może inaczej współpracowała ;)

Angi przyszła dzisiaj do mnie ta przesyłka za 5 stówek :P jak widać są jeszcze uczciwi ludzie na tym świecie :P

Posted

Wczoraj napisałam lasce że jak do dzisiaj nie dojdzie to zgłaszam ją do bezpiecznych zakupów ;) i doszło ;)

nie bo Wy mnie nie zrozumiecie że za tyle kasy kupiłam takie coś i to jeszcze używane :P