Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A mnie drażni to wszystko do tego stopnia ze jak byłam młodsza i spałam w jednym pokoju z tatą to potrafiłam ryczec z nerwow jak chrapal i nie ogłam usnać hahahaha :P

Ałć to boli :/ pewnie masz fajne oko :P

Posted

Nie ;) to jest pod powieka :p
Potem mi pekla powieka (jak to brzmi xD) co mnie uratowalo przed krotkim zabiegiem :p ale teraz mam blizne na powiece i wyglada jakbym miala druga gradowke xd w w prawej powiece to z 3 raz mi sie cos robi. Raz mi ta ropa wyleciala, bo to macalam, raz bylam u lekarza no i teraz :p

Posted

To mnie chrapanie tez wkurza. Wczoraj położyłam spać M. A ona ma taki nos zapchany, że tak chrapala xd a Lara jej towarzyszyła! Tylko patrzyłam która głośniejsza będzie...

Posted

Hejka :D

u nas słonecznie <3

wystawe mamy zaliczoną ,malutka była , jeden ring ale zdjęcia mam , dodam wieczorkiem ;)

Ola ja Ci zaraz pokaże jak Fabian "charczy" o 6stej rano :D ale jak mi sie filmik wgra ;)

i pokaże jeszcze jak się na brzuszek przekreca ;)

Posted

Ooo hehe fajnie masz :D 

a pisalas do mnie sms-a ? jakiś numer nieznany mi napisal a ja mam Twoj jakiś numer i nie wiem czy Ty masz jeszcze inny numer czy to ktoś inny ;)

Posted

Pięknie się wierci Fabian :)

Co do bassetów, to miała styczność tylko z dwoma osobnikami ;)

Oba były takie flegmatyczne, że chyba się na takiego psa nigdy nie zdecyduję :P

Za to widziałam dziś w NL, dwa piękne charty :)

Posted

No ja też własnie widziałam tylko flegmatyczne bassety ;)

A ja oczywiscie zacofana i napisalam do Ciebie eske ale na stary numer :P

Ola bo ja i tak nie odbieram telefonów :P

jedna fotka na zachęte , nie mam czasu pomniejszac bo zaraz jedziemy do siostry na kawkę ;)

DSC01086.JPG

Posted

A ja Kalisz znam bardzo dobrze, bo tam mieszkałam :p ale nie lubie tego miasta za duzo znam tam ludzi i jest duzo dzielnic baardzo nieciekawych...

Tez bym sie na taka mini wystawe przejechała, ale leze chora od wczoraj :(
Pamiętam jak bylam dzieciakiem malym i mega wrazenie na mnie bassety zrobily :)

Będziecie moze na wystawie w Łodzi ? :)

Fabian przeuroczy <3

Posted

Ania mi się własnie kalisz kojarzy z takimi niebezpiecznymi dzielnicami nie wiem dlaczego ;)

W Łodzi nie bedziemy bo się zgapiliśmy i nie zgłosiliśmy Qwendi a jechać tylko pooglądac to troszkę jeszcze a daleko :/

Nie odbieram nie że nieznajomych chociaż fakt nieznanych nie odbieram bo to w wiekszosci z banku dzwonią ale ja ogolnie nie lubie rozmaiwać przez telefon ;)

zaraz będą fotki ;)