łamAga Posted April 18, 2015 Author Posted April 18, 2015 A mnie drażni to wszystko do tego stopnia ze jak byłam młodsza i spałam w jednym pokoju z tatą to potrafiłam ryczec z nerwow jak chrapal i nie ogłam usnać hahahaha :P Ałć to boli :/ pewnie masz fajne oko :P Quote
angineuuka Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 Ahah, Aga xD Teraz pikus, az tak nie widac. Kiedys mialam gradowke na drugim oku i nie moglam isc do lekarza bo tata pojechal z karta :lol: Quote
łamAga Posted April 18, 2015 Author Posted April 18, 2015 wiem dziwna jestem :P Boszsz i oko Ci nie odpadło ?:P Quote
angineuuka Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 Nie ;) to jest pod powieka :p Potem mi pekla powieka (jak to brzmi xD) co mnie uratowalo przed krotkim zabiegiem :p ale teraz mam blizne na powiece i wyglada jakbym miala druga gradowke xd w w prawej powiece to z 3 raz mi sie cos robi. Raz mi ta ropa wyleciala, bo to macalam, raz bylam u lekarza no i teraz :p Quote
łamAga Posted April 18, 2015 Author Posted April 18, 2015 O matko boska , powieka Ci pękła :D krwawo :D nie zazdroszczę :P i ide spac bo rano ciezko bedzie tylek podnieść :/ dobranoc ;) Quote
angineuuka Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 Potem chodzilam ze strupem :p Dobranoc, lece film ogladac dalej :d Quote
łamAga Posted April 18, 2015 Author Posted April 18, 2015 Ja tez ogladałam czlowieka w ogniu ale juz go widzialam wiec moge nie ogladac do konca , jak tez do ogladasz to miłego plakania na koncu filmu :P Quote
marta1624 Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 Poranne hejj :) Aga mnie też drażni charczenie, nie martw się :D Dlatego bf odpada ;) Quote
Aleksa. Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 To mnie chrapanie tez wkurza. Wczoraj położyłam spać M. A ona ma taki nos zapchany, że tak chrapala xd a Lara jej towarzyszyła! Tylko patrzyłam która głośniejsza będzie... Quote
łamAga Posted April 19, 2015 Author Posted April 19, 2015 Hejka :D u nas słonecznie <3 wystawe mamy zaliczoną ,malutka była , jeden ring ale zdjęcia mam , dodam wieczorkiem ;) Ola ja Ci zaraz pokaże jak Fabian "charczy" o 6stej rano :D ale jak mi sie filmik wgra ;) i pokaże jeszcze jak się na brzuszek przekreca ;) Quote
angineuuka Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 A ja stoje w mega kolejce do klatek kotow.. Quote
łamAga Posted April 19, 2015 Author Posted April 19, 2015 Ooo hehe fajnie masz :D a pisalas do mnie sms-a ? jakiś numer nieznany mi napisal a ja mam Twoj jakiś numer i nie wiem czy Ty masz jeszcze inny numer czy to ktoś inny ;) Quote
łamAga Posted April 19, 2015 Author Posted April 19, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=aSoWM0HTe2w&feature=youtu.be Quote
łamAga Posted April 19, 2015 Author Posted April 19, 2015 Tak sie za jajka ciągle w kąpieli ciągnie że teraz piszczy :D https://www.youtube.com/watch?v=5Txx3Mb9Je4&feature=youtu.be Quote
*Magda* Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 Pięknie się wierci Fabian :) Co do bassetów, to miała styczność tylko z dwoma osobnikami ;) Oba były takie flegmatyczne, że chyba się na takiego psa nigdy nie zdecyduję :P Za to widziałam dziś w NL, dwa piękne charty :) Quote
angineuuka Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 To ja ;) zmienialam przeciez w lipcu numer. Zaraz do domu jade :p Quote
łamAga Posted April 19, 2015 Author Posted April 19, 2015 No ja też własnie widziałam tylko flegmatyczne bassety ;) A ja oczywiscie zacofana i napisalam do Ciebie eske ale na stary numer :P Ola bo ja i tak nie odbieram telefonów :P jedna fotka na zachęte , nie mam czasu pomniejszac bo zaraz jedziemy do siostry na kawkę ;) Quote
Ania :) Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 A ja Kalisz znam bardzo dobrze, bo tam mieszkałam :p ale nie lubie tego miasta za duzo znam tam ludzi i jest duzo dzielnic baardzo nieciekawych... Tez bym sie na taka mini wystawe przejechała, ale leze chora od wczoraj :( Pamiętam jak bylam dzieciakiem malym i mega wrazenie na mnie bassety zrobily :) Będziecie moze na wystawie w Łodzi ? :) Fabian przeuroczy <3 Quote
marta1624 Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 Ja też rzadko odbieram telefon :p Od obcych wcale, za dużo mnie namawiają na dziadostwa jakieś, a i normalnie jak znam to mało kiedy słyszę :D Quote
łamAga Posted April 19, 2015 Author Posted April 19, 2015 Ania mi się własnie kalisz kojarzy z takimi niebezpiecznymi dzielnicami nie wiem dlaczego ;) W Łodzi nie bedziemy bo się zgapiliśmy i nie zgłosiliśmy Qwendi a jechać tylko pooglądac to troszkę jeszcze a daleko :/ Nie odbieram nie że nieznajomych chociaż fakt nieznanych nie odbieram bo to w wiekszosci z banku dzwonią ale ja ogolnie nie lubie rozmaiwać przez telefon ;) zaraz będą fotki ;) Quote
Recommended Posts