marta1624 Posted April 11, 2015 Posted April 11, 2015 Świetne masz kociska :) To ja Ibri wolę jednak :p Quote
łamAga Posted April 11, 2015 Author Posted April 11, 2015 Dzięki :* lepiej sie zastanów :P Ibri jest Kochana <3 ale pozostawia po sobie ślad po kątach :P Quote
łamAga Posted April 11, 2015 Author Posted April 11, 2015 Ooooooooo super , wyczeszesz ją bo strasznie linieje a później ją oddasz bo Cię wykończy szczekaniem w niebo :D Quote
łamAga Posted April 11, 2015 Author Posted April 11, 2015 Ja nie wiem jak robi Lucek ale Qwendi kładzie się , patrzy w niebo i szczeka nieprzerwanie , normalnie szału idzie dostać ;) jakoś szczekanie innych psów nie nie rusza ale jej mnie drażni jak nie wiem ;) Quote
marta1624 Posted April 11, 2015 Posted April 11, 2015 A to gorsza :p Ten to szczeka bo ktoś idzie, piesek, człowiek, ptaszek, myszka, listek (i tak dużo wymieniać...), ale nie aż tak strasznie dużo. Tylko głos piskliwy :p Quote
Aleksa. Posted April 11, 2015 Posted April 11, 2015 Pepsi taka gruba, czy to futro? Pewnie druga opcja ..:P Quote
*Magda* Posted April 12, 2015 Posted April 12, 2015 Hej Aguś :) https://lh4.googleusercontent.com/-9Fw32ArNx0A/VSgVV49dolI/AAAAAAAAEnI/dzqjhDHi_y8/w865-h577-no/Kinga%2BBartczak%2BPhotography-8.jpgcała prawda na tym ubranku :D Świetne masz kociska :) To ja Ibri wolę jednak :P Dzięki :* lepiej sie zastanów :P Ibri jest Kochana <3 ale pozostawia po sobie ślad po kątach :P Ibri jest moja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
marta1624 Posted April 12, 2015 Posted April 12, 2015 Madzia toż z niej zrezygnowałam na rzecz Qwendi :p Quote
łamAga Posted April 12, 2015 Author Posted April 12, 2015 Hejka ;) Pepsi ma takie futerko ;) No fakt Ibri jest Magdy , a ja mam skleroze i oczywiscie zapomniałam :P Dzisiaj juz nie było u nas tak ciepło jak wczoraj ale psi spacer zaliczony i bylismy Fabianowi pokazać koniki <3 Quote
Aleksa. Posted April 12, 2015 Posted April 12, 2015 hahahaha, Aga widze (fb) że zachciało Ci sie na rolkach jeżdzić :D kolana cale ? Quote
łamAga Posted April 12, 2015 Author Posted April 12, 2015 Hahahahaha kiedyś Sebka zabije :P całe całe , ja sie nie wywaliłam ale tam jest taka gora ( zdjecie jest zrobione jak by było prosto) i nie dałam rady na nią wjechać a jakoś musiałam sie dostać na górę :P chociaz nie powiem kilka razy już w myślach leżałam na glebie ale jakos dałam rade utrzymać równowagę , zorałam się jak nigdy , a dzisiaj nogi to mnie tak bolą że ledwo chodze :P Quote
*Magda* Posted April 12, 2015 Posted April 12, 2015 Dzisiaj juz nie było u nas tak ciepło jak wczoraj ale psi spacer zaliczony i bylismy Fabianowi pokazać koniki <3 Theodor dziś nawet do konika się tulił :D Quote
łamAga Posted April 12, 2015 Author Posted April 12, 2015 Fabian tylko głaskał , przytulać się nie chciał jeszcze ;) Quote
łamAga Posted April 12, 2015 Author Posted April 12, 2015 <3 to jeszcze dwa zdjecia dam , reszta jutro bo pomału musze isc spać ;) kto mi Qwendi wyczesze ? :P a Neron jak to Neron ;) No i dobranoc ;) Quote
marta1624 Posted April 12, 2015 Posted April 12, 2015 Dobranoc :) Ale Neron ma figurę :) A Qwendi ja mogę wyczesać :D Quote
marta1624 Posted April 13, 2015 Posted April 13, 2015 Dobra, to czekam na 2 paczki (z Qwendi i Dorą). A ktoś chce Kajkę? :D Quote
łamAga Posted April 13, 2015 Author Posted April 13, 2015 Marta Neron jest chudzielcem :P To ja zmieniłam zdanie , dam Ci do wyczesania Neron a Qwendi sama wyczesze bo ją się super wyczesuje a Nerona sie czesze i czesze i konca nie widać :P Ale dzisiaj mamy pogodę , rano zrobiło sie ciemno jak w nocy , i za chwile tak sie rozpadalo to ja biegiem na taras po pranie , zmoklam jak kura i nici ze spaceru , teraz sloneczko wyszło to mlody usnął i znowu nie mogę iść ehhh trzeba kawe wypić w takim razie ;) Jeszcze mało tego na weekend były dzieciaki i Kinga dorwała u mnie na fb gre z kotkami , jak musiała jechac do domu to plakala ze Ona gra to jej mowie " jak wrocisz tutaj to bedziesz znowu grała " ( miałam na mysli ze jak przyjedzie w przyszy weekend ), no to wrociła juz wieczorem , teściowa przywlekła ją z powrotem i od progu było " Kinia gra kotki" musiałam jej tlumaczyc ze dzidzia juz spi i jutro bedzie grała , wstałam , poszłam zrobic sobie kawe a ta juz do mnie " Kinia gra w kotki" i znowu musialam jej tlumaczyc ze wuja spi po nocce i pogra jak wuja wstanie buhahahhaa ale sobie przejebała....m że w ogóle jej kazałam grać :P Quote
Recommended Posts