Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja nie wiem jak robi Lucek ale Qwendi kładzie się , patrzy w niebo i szczeka nieprzerwanie , normalnie szału idzie dostać ;) jakoś szczekanie innych psów nie nie rusza ale jej mnie drażni jak nie wiem ;)

Posted

Hej Aguś :)

https://lh4.googleusercontent.com/-9Fw32ArNx0A/VSgVV49dolI/AAAAAAAAEnI/dzqjhDHi_y8/w865-h577-no/Kinga%2BBartczak%2BPhotography-8.jpgcała prawda na tym ubranku :D

Świetne masz kociska :)

To ja Ibri wolę jednak :P

Dzięki :*

lepiej sie zastanów :P Ibri jest Kochana <3 ale pozostawia po sobie ślad po kątach :P

Ibri jest moja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Hejka ;)

Pepsi ma takie futerko ;)

No fakt Ibri jest Magdy , a ja mam skleroze i oczywiscie zapomniałam :P

Dzisiaj juz nie było u nas tak ciepło jak wczoraj ale psi spacer zaliczony i bylismy Fabianowi pokazać koniki <3

Posted

Hahahahaha kiedyś Sebka zabije :P

całe całe , ja sie nie wywaliłam ale tam jest taka gora ( zdjecie jest zrobione jak by było prosto) i nie dałam rady na nią wjechać a jakoś musiałam sie dostać na górę :P

chociaz nie powiem kilka razy już w myślach leżałam na glebie ale jakos dałam rade utrzymać równowagę , zorałam się jak nigdy , a dzisiaj nogi to mnie tak bolą że ledwo chodze :P

Posted

<3 

to jeszcze dwa zdjecia dam , reszta jutro bo pomału musze isc spać ;)

kto mi Qwendi wyczesze ? :P

DSC00942.JPG

a Neron jak to Neron ;)

DSC00955.JPG

No i dobranoc ;)

Posted

Marta Neron jest chudzielcem :P

To ja zmieniłam zdanie , dam Ci do wyczesania Neron a Qwendi sama wyczesze bo ją się super wyczesuje a Nerona sie czesze i czesze i konca nie widać :P

Ale dzisiaj mamy pogodę , rano zrobiło sie ciemno jak w nocy , i za chwile tak sie rozpadalo to ja biegiem na taras po pranie , zmoklam jak kura i nici ze spaceru , teraz sloneczko wyszło to mlody usnął i znowu nie mogę iść ehhh trzeba kawe wypić w takim razie ;)

Jeszcze mało tego na weekend były dzieciaki i Kinga dorwała u mnie na fb gre z kotkami , jak musiała jechac do domu to plakala ze Ona gra to jej mowie " jak wrocisz tutaj to bedziesz znowu grała " ( miałam na mysli ze jak przyjedzie w przyszy weekend ), no to wrociła juz wieczorem , teściowa przywlekła ją z powrotem i od progu było " Kinia gra kotki" musiałam jej tlumaczyc ze dzidzia juz spi i jutro bedzie grała , wstałam , poszłam zrobic sobie kawe a ta juz do mnie " Kinia gra w kotki" i znowu musialam jej tlumaczyc ze wuja spi po nocce i pogra jak wuja wstanie buhahahhaa ale sobie przejebała....m że w ogóle jej kazałam grać :P