angineuuka Posted April 6, 2015 Posted April 6, 2015 Za niedlugo pol roku nie? I wracasz do roboty? ???? Quote
łamAga Posted April 6, 2015 Author Posted April 6, 2015 Noooooooo ;( co noc snią mi się koszmary że ide do pracy i nie widze 8h młodego ehhh ;( Quote
marta1624 Posted April 6, 2015 Posted April 6, 2015 Aguś, na początku będzie ciężko ale przyzwyczaisz się ;) Musisz... Quote
Aleksa. Posted April 6, 2015 Posted April 6, 2015 Po co ci dieta..;) zaraz pójdziesz do pracy, będzie stres, tęsknota i kilogramy same zleca :P a i chyba rowerem będziesz jezdzila? Czy to nie Ty byłaś ? :D Quote
łamAga Posted April 7, 2015 Author Posted April 7, 2015 Ola może i masz racje ale najpierw musze sie w rzeczy robocze wbić :P A z rowerem dobrze pamietałaś tylko że teraz bede musiała z buta chodzią bo po pracy bede musiała odbierac od mamy młodego wiec rowerem to się nie da za bardzo bo jeszcze nie bedzie raczej sam siedział zeby go w siosełku wozić ;) Dzięki Martuś :* Quote
marta1624 Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 Hejka Aguś :) PS. Jutro wyrusza do ciebie wiesz co ;) Quote
łamAga Posted April 7, 2015 Author Posted April 7, 2015 Hej laski ;) Dziekujemy Marta :* Angi a co być chciała ?:P Quote
*Magda* Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 Hejka łamAga :) Aguś, zainwestuj w coś takiego: https://www.google.pl/search?q=przyczepka+rowerowa&biw=1366&bih=608&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=QSIkVfv4IIOLsAH6oIHADA&ved=0CAYQ_AUoAQ Niektóre mają takie nakładki, które mają funkcję jak fotelik samochodowy, właśnie dla takich maluszków ;) Może znajdziesz coś używanego w dobrej cenie :) Quote
łamAga Posted April 7, 2015 Author Posted April 7, 2015 No hej ;) fajne to jest tylko ja bym się bała że zgubie dziecko po drodze :P Quote
*Magda* Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 A jak chcesz je zgubić? Przyczepka jest zapinana, a dziecko siedzi w pasach ;) Quote
łamAga Posted April 7, 2015 Author Posted April 7, 2015 Tak tylko że ja potrzebuje czegoś małego , nie "zaparkuje" roweru z taką przyczepką w zakładowej rowerowni , tam czasami nie idzie nawet roweru wcisnąć ;( Quote
*Magda* Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 A nie możesz zostawiać jej u rodziców w piwnicy np.? Quote
łamAga Posted April 7, 2015 Author Posted April 7, 2015 mogła bym , tylko że wtedy musiała bym jechac najpierw do rodziców zostawić pryczepke pozniej do pracy i z pracy to juz normalne ze do rodziców po młodego ;) lub na odwrót jak bym młodego zostawiła to jadąc z pracy musiała bym do niech wstąpić po przyczepkę wracajac do domu zeby miec czym go rano zawiesc do nich ;) Quote
*Magda* Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 Sebek ma auto... Może by się zmieściła do auta ;) Quote
łamAga Posted April 7, 2015 Author Posted April 7, 2015 Jak zmienimy auto to na pewno :D jakoś dam rade ;) spacerek z buta 5 kilosków dobrze mi zrobi ;) Quote
łamAga Posted April 7, 2015 Author Posted April 7, 2015 Właśnie , pogoda jest moim wrogiem zawsze :P ale wole isc w deszcz z buta niż jechać rowerem :P Quote
Recommended Posts