Naklejka Posted April 4, 2015 Posted April 4, 2015 Moi mają 23 w tym roku :P Ze mną nikt tyle nie wytrzyma :> Quote
Aleksa. Posted April 4, 2015 Posted April 4, 2015 ja się dowiedziałam dzisiaj od siostry, że moi mieli w ty tyg rocznice chyba 24 ;p Quote
łamAga Posted April 4, 2015 Author Posted April 4, 2015 Oscarki dziekujemy i wzajemnie ;) :* Ze mna pewne też Sebastian tyle nie wytrzyma :P nawet 15 :P A rodzice moi nawet nie wiem ile rocznic już mają ;) Quote
łamAga Posted April 4, 2015 Author Posted April 4, 2015 Hejka ;) każdy chyba zapracowany przed swietami bo cos cicho dzisiaj na dogo ;) Quote
łamAga Posted April 4, 2015 Author Posted April 4, 2015 oooo jak miło :D na siatke nie patrzysz ? ;) Quote
łamAga Posted April 4, 2015 Author Posted April 4, 2015 Ja niestety tak , tzn słuchawki mam na szach ale widze obraz :P dzisiaj zreszta cały dzien siatka leci , juz mam dosyc ;) Quote
łamAga Posted April 4, 2015 Author Posted April 4, 2015 Jedni nie mają czasu innym muli dogo więc ja ide spać :P Miałam piwo wypić i posiedzieć ale coś odeszła mi na nie ochota a że nie śpie dzisiaj od 2:20 to moze lepiej pójde pokimac bo pewnie dzisiaj bedzie powtórka z rozrywki bo drugiego ząbka już też troszkę widać ;) Więc dobranoc i do jutra ;) Quote
łamAga Posted April 5, 2015 Author Posted April 5, 2015 Dobry wieczór ;) Po raz kolejny mam nauczkę że łakomstwo nie popłaca :P Wiem że nie mogę jeść " dziwnych" przypraw ( w ogóle powinnam jesc tylko sól i pieprz ale nie wszystko poza tym mi szkodzi więc jem np chipsy itd ) ale są przyprawy których mi jeśc kategorycznie nie można jak np oregano które jest w przyprawie gyros no i sobie dzisiaj sałatke gyros wciągnęłam i teraz "zdycham" .... może piwko zniweluje mi objawy :D albo pogorszy całkiem bo alergen plus alkohol to >zabójstwo" hahahaha :P a co tam u was w te świeta słychać ? ;) Quote
marta1624 Posted April 5, 2015 Posted April 5, 2015 A ja byłam na spacerku a teraz sprzątam po gościach... ;) Quote
łamAga Posted April 5, 2015 Author Posted April 5, 2015 My bylismy w gosciach więc nie mamy sprzatania ;) a nudzić sie też czasu nie mielismy ale za to teraz sie nudzimy ;) Quote
łamAga Posted April 5, 2015 Author Posted April 5, 2015 A kto to ? :P ogladałyscie dzisiaj "przygarnij mnie " ? ;) Quote
angineuuka Posted April 5, 2015 Posted April 5, 2015 Google bejbe :D Najbardziej sztuczny program :p ale vader rzadzi :p Quote
łamAga Posted April 5, 2015 Author Posted April 5, 2015 patrzyłam ale nic mi to nie mówi :P My dzisiaj oglądalismy Vadera filmiki ze szwagrem a przychodze do domu patrze a ten jest w jury :D koleś pomysłowy ale gdyby na mnie takie coś przetestował to zawał na miejscu :P Quote
angineuuka Posted April 5, 2015 Posted April 5, 2015 Tobie to o wardęge chodzi :D vader to ten pies bez wargi przedniej xd Quote
łamAga Posted April 5, 2015 Author Posted April 5, 2015 No quwa kto jak nie ja mógł się jebną...ć :P moje serce skradł Lizak <3 Quote
angineuuka Posted April 5, 2015 Posted April 5, 2015 Z okazji swiat ci wybaczam :D A ja mam snieg :p Quote
Recommended Posts