łamAga Posted March 18, 2015 Author Posted March 18, 2015 Ja też po kolacji ale i tak jedynie skusiła bym się na spagetti z tego co robią :) stój przecież hamburgery robią moje kochane fast foody :D Quote
łamAga Posted March 18, 2015 Author Posted March 18, 2015 A ja jednak zamienie na hamburgera :D ale bez ananasa ;) Quote
łamAga Posted March 18, 2015 Author Posted March 18, 2015 kurcze te ryby w ogóle odebrały mi apetyt nawet na te hamburgery :P Quote
łamAga Posted March 18, 2015 Author Posted March 18, 2015 jakoż że nie lubie potraw na słodko to dogrywka mnie nie powali :P przypomniały mi sie piatkowe naleśniki jakie mi Sebastian zaserwował , naleśniki z nutellą , brzoskwiniami i bananami , ja pierdziele na słodkie przez 3 dni patrzec nie mogłam :P Quote
marta1624 Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 Nie na obiad, na np kolację :) Chociaż nieraz i na obiad mogę słodkie, bo ja słodyczożerca :D Quote
angineuuka Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 Mimo że lubię słodkie to nie zjem na obiad, najwyżej na wystawie :D Quote
łamAga Posted March 19, 2015 Author Posted March 19, 2015 Nie raz na wystawach maja dobre naleśniki , jadłam pyszne naleśniki po francusku na jedne z wystaw ale nie pamietam gdzie to było a pozniej poszlismy na innej wystawie na nalesnika i mowie sobie wezme sobie z miesem bo uwielbiam , a Sebek wział z owocami hahahaha quźwa Sebek miał moze po cztery kosteczki kazdego z owoców a mi posmarował koleś nalesnika jakimś mięsem w proszku hahahaha masakra :D a w ogóle mam dzisiaj dzien do bani i jak nigdy mnie bania nie boli tak dzisiaj mi pęka :/ Quote
łamAga Posted March 19, 2015 Author Posted March 19, 2015 Ehh mnie ostatnio pękała :( do jutra przejdzie ;) kurde ale mam dzisiaj parce na sledzia w occie aż musiałam isc do rybnego i kupic sobie sałatke rybną :D ostatnio mialam takie parcie jak zaszłam w ciąże i jadłam frytki które zagryzalam śledziem w occie :D Quote
*Magda* Posted March 19, 2015 Posted March 19, 2015 jakoż że nie lubie potraw na słodko to dogrywka mnie nie powali :P przypomniały mi sie piatkowe naleśniki jakie mi Sebastian zaserwował , naleśniki z nutellą , brzoskwiniami i bananami , ja pierdziele na słodkie przez 3 dni patrzec nie mogłam :P Mniam, naleśniki z nutellą :) Nie raz na wystawach maja dobre naleśniki , jadłam pyszne naleśniki po francusku na jedne z wystaw ale nie pamietam gdzie to było a pozniej poszlismy na innej wystawie na nalesnika i mowie sobie wezme sobie z miesem bo uwielbiam , a Sebek wział z owocami hahahaha quźwa Sebek miał moze po cztery kosteczki kazdego z owoców a mi posmarował koleś nalesnika jakimś mięsem w proszku hahahaha masakra :D a w ogóle mam dzisiaj dzien do bani i jak nigdy mnie bania nie boli tak dzisiaj mi pęka :/ Polecam naleśniki w Opolu :D do jutra przejdzie ;) kurde ale mam dzisiaj parce na sledzia w occie aż musiałam isc do rybnego i kupic sobie sałatke rybną :D ostatnio mialam takie parcie jak zaszłam w ciąże i jadłam frytki które zagryzalam śledziem w occie :D Czyżby?????? Quote
łamAga Posted March 19, 2015 Author Posted March 19, 2015 Mniam, naleśniki z nutellą :) Polecam naleśniki w Opolu :D Czyżby?????? dobre były ale zdecydowanie za słodkie ;) w Opolu nie jadłam naleśników , chyba :P Nieee , to na pewno nie to , jestem tego pewna na 100000000000000000000000000000000 % ale takie skojarzenie od razu miałam haha Quote
marta1624 Posted March 19, 2015 Posted March 19, 2015 O fu, śledź na teraz to nie moje danie :p Quote
*Magda* Posted March 19, 2015 Posted March 19, 2015 w Opolu nie jadłam naleśników , chyba :P Naleśniki tylko w "Grabówce" w Opolu ;) Quote
łamAga Posted March 19, 2015 Author Posted March 19, 2015 O fu, śledź na teraz to nie moje danie :P Ja lubie ryby pod każdą postacią ale tych z wczorajszego master chef-a nie zjadła bym pod żadną ;) Quote
Recommended Posts