Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bardzo mi się tort podoba :D. Ciekawe jak w smaku ;)

Śliczny mały Fabianek <3. Jak wszyscy czekam na więcej zdjęć :)

Może być tak że zaczyna się Fabianowi zmieniać, dziecko jest idealne tylko do czasu, później różne fazy przechodzi ;)

Widzę że Staś już chodzić zaczyna.

Posted

Hejka ;)

Torcik pyszny , śmietanowy , własnie zjadłam kawałek , zostało rawie połowe tortu :D

Na zdjęcia na pewno poczkemy wszyscy , mój brat nigdy sie nie spieszy , prosiłam go żeby mi przysłał chociaż jedno z kościoła i się nie doprosiłam ! :/

Fabiankowi jednak sie nie poprzestawiało , o 20 stej wczoraj zasnal , obudził sie do jedzenia o 4:30 od razu zasnal pozniej o 7dmej i to samo i spał do 9:30 :D

Tylko ciekawe jak to bedzie dzisiaj bo juz od pol godziny właśnie spiocha ;)

Staś do zdjęć był ustawiany hehe ;)

Posted

To pocztą wyślij :P

Pewnie byś miała ten tort do picia zanim by doszedł :P

ale u nas fajna pogoda jest ostatnio , normalnie wiosna , jak sie idzie na spacer to aż się wracac nie chce do domu :D

fajne puzzle są w biedronce z MC , nie mam czasu układac ale co tam , kupiłam , najwyzej będą czekac aż Fabian będzie już umiał je układać :D ale za 9,99 to aż szkoda było nie wziąć ;)

Posted

Mniej więcej tyle mam ostatnio do powiedzenia :P

a tak poważnie to tyle sie ostatnio w moim życiu dzieje że gdybym chciała to opisywać to by mnie zbanowali za wszystkie wyrazy na K , P itd :)