łamAga Posted February 22, 2015 Author Posted February 22, 2015 Lepiej żeby to nie był bunt :P nie spodziewałam sie takiego prezentu , super pomysł ;) mam tylko takie fotki jedynie ;) i Stachu ;) Quote
*Monia* Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Bardzo mi się tort podoba :D. Ciekawe jak w smaku ;) Śliczny mały Fabianek <3. Jak wszyscy czekam na więcej zdjęć :) Może być tak że zaczyna się Fabianowi zmieniać, dziecko jest idealne tylko do czasu, później różne fazy przechodzi ;) Widzę że Staś już chodzić zaczyna. Quote
łamAga Posted February 23, 2015 Author Posted February 23, 2015 Hejka ;) Torcik pyszny , śmietanowy , własnie zjadłam kawałek , zostało rawie połowe tortu :D Na zdjęcia na pewno poczkemy wszyscy , mój brat nigdy sie nie spieszy , prosiłam go żeby mi przysłał chociaż jedno z kościoła i się nie doprosiłam ! :/ Fabiankowi jednak sie nie poprzestawiało , o 20 stej wczoraj zasnal , obudził sie do jedzenia o 4:30 od razu zasnal pozniej o 7dmej i to samo i spał do 9:30 :D Tylko ciekawe jak to bedzie dzisiaj bo juz od pol godziny właśnie spiocha ;) Staś do zdjęć był ustawiany hehe ;) Quote
łamAga Posted February 23, 2015 Author Posted February 23, 2015 Się ma , się ma :P chętnie bo i tak pewnie trzeba go bedzie za chwile wywalić :P Quote
łamAga Posted February 24, 2015 Author Posted February 24, 2015 To pocztą wyślij :P Pewnie byś miała ten tort do picia zanim by doszedł :P ale u nas fajna pogoda jest ostatnio , normalnie wiosna , jak sie idzie na spacer to aż się wracac nie chce do domu :D fajne puzzle są w biedronce z MC , nie mam czasu układac ale co tam , kupiłam , najwyzej będą czekac aż Fabian będzie już umiał je układać :D ale za 9,99 to aż szkoda było nie wziąć ;) Quote
marta1624 Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 Hejka :) Tortu do picia to nie chcę :p A puzzle widziałam, fajne :) Quote
*Magda* Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 Hejka Aguś :) No, coś ostatnio Aga tyle pisze, że nie nadążam czytać :P Quote
łamAga Posted February 25, 2015 Author Posted February 25, 2015 Mniej więcej tyle mam ostatnio do powiedzenia :P a tak poważnie to tyle sie ostatnio w moim życiu dzieje że gdybym chciała to opisywać to by mnie zbanowali za wszystkie wyrazy na K , P itd :) Quote
łamAga Posted February 25, 2015 Author Posted February 25, 2015 To pisz z *** :P Może lepiej nie :P Quote
łamAga Posted February 25, 2015 Author Posted February 25, 2015 Oj tam, byłby co poczytać :P Jak juz bedzie po wszystkim to wam opowiem :P Quote
łamAga Posted February 26, 2015 Author Posted February 26, 2015 To czekam :D Już? :P ojjjjj to tak szybko nie potrwa :P Quote
Recommended Posts