*Magda* Posted February 18, 2015 Posted February 18, 2015 Dzień dobry :) A czemu Twój brat może nie dotrzeć do kościoła? Ktoś inny nie może zrobić zdjęć w kościele? Quote
łamAga Posted February 18, 2015 Author Posted February 18, 2015 Hejka ;) Dzień dobry :) A czemu Twój brat może nie dotrzeć do kościoła? Ktoś inny nie może zrobić zdjęć w kościele? Troszkę późno poinformowaliśmy brata o dacie chrztu i nie wiadomo czy dostaną z bratową wolne , ale mam nadzieje ze sie uda ;) Quote
łamAga Posted February 19, 2015 Author Posted February 19, 2015 Hejka ;) Marta fotki będą ale nie wiem czy z kościoła ;) Monika po szczepieniu całkiem ok , młody wczoraj był bardzo ospały jak padl o godzinie 5tej tak przebudził sie tylko o 8smej na butle i spał do 5tej rano , teraz był na spacerku i zasnął w wózku to nawet jak go wyciagnełam z kombinezonu i włożyłam do łóżeczka to się nie obudził , na szczescie zawsze po szczepieniu jest bardzo spokojny , nawet za spokojny bym powiedziała ;) ale niestety na samym szczepieniu nie było tak kolorowo , spłakało się biedactwo tak że nawet na korytarzu nie dało się go uspokoić ale jak juz wsiedlismy do samochodu to usnął i zapomniał , dziaiaj mu masowałam nóżki to zacieszał więc go nie bolą ;) bierzemy tą normalną darmową szczepionkę więc ma 3 ukłucia , nie za wesoło ale dajemy rade ;) Quote
Guest wolfheart Posted February 19, 2015 Posted February 19, 2015 ja tu podczytuje ,ale się nie udzielam :P Quote
marta1624 Posted February 19, 2015 Posted February 19, 2015 Hejka :) Oj biedny Fabian, ale dobrze że dzisiaj już ok :) Quote
łamAga Posted February 19, 2015 Author Posted February 19, 2015 Ja też się za bardzo nie udzielam :P Dzisiaj już całkiem ok ;) Quote
łamAga Posted February 19, 2015 Author Posted February 19, 2015 Hej hej ;) ostatnio nawet nie mam kiedy tu wejść , mam nadzieje ze niebawet będe miała więcej czasu na dogo ;) Quote
łamAga Posted February 20, 2015 Author Posted February 20, 2015 Hejka ;) no , to moze tyle napiszę na dzisiaj :P Quote
łamAga Posted February 20, 2015 Author Posted February 20, 2015 Jakoś sił nawet nie mam , cały dzien poza domem , latanie załatwianie a w sumie tylko spowiedz załatwiliśmy hehe Quote
łamAga Posted February 21, 2015 Author Posted February 21, 2015 hej laski i Magducha :P a u nas nadal latanie i zalatwianie , bylismy dzisiaj po placki i tort ale nam ładny torcik zrobili :D Quote
Aleksa. Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 Hej :) kiedy chrzciny, bo ja trochę nie w temacie :) Quote
łamAga Posted February 21, 2015 Author Posted February 21, 2015 Hej :) kiedy chrzciny, bo ja trochę nie w temacie :) Jutroooo :D jak zgram zdjęcie torta to wam pokaże ;) Quote
Aleksa. Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 O ładniutki :) i będą w końcu foty z kościoła? Quote
Recommended Posts