łamAga Posted February 6, 2015 Author Posted February 6, 2015 Angi podziwiam bo ja jak widze takie tłumy to już nie podchodze nawet hehe Tyśka a bo ja mam takie cos ze jak ogladam w gazetce to wydaje mi sie ze to chce a jak juz tego dotkne to się odmyslam bo cos mi nie pasuje , a ta poduszka była fajna jak na cene 9,99 więc wzięłam :D Hejka Magda nie zapomnialam ale chyba nie miał w szpitalu riobionego tego badania bo nie mam tego w wynikach , jedynie co am to wynik poprzedniego badania u ortopedy ja nic z niego nie rozumiem ale podobno już wtedy miał prawidłowe bioderka ;) Quote
*Magda* Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Ja widzę na zdjęciu wynik "Ib". Wynik "Ia", "Ib" lub "IIa" to są bioderka prawidłowe i z takimi nic się nie robi. Theoś też miał w szpitalu wynik "Ib". Quote
łamAga Posted February 6, 2015 Author Posted February 6, 2015 Na poczekalni spotkałam sie z koleżanką z patologii , była z ciocią położną i Ona tez mi powiedziała ze ten wynik jest prawidłowy i wcale nie musiałam go pieluszkować ;) ja nie wiem po co lekarze robią z ludzi głupków , i każą dzieci męczyć .... Quote
angineuuka Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Aga, mam emotkę dla ciebie : [url=http://emotikona.pl/emotikony/][/url] Quote
łamAga Posted February 6, 2015 Author Posted February 6, 2015 buahahahhaha aż się poplułam :D zajebista :D Quote
*Magda* Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Ty miałaś tylko Fabiana pieluchować. A mojej koleżanki córeczka miała wynik też "Ib" i miała przez pół roku założone takie specjalne usztywniacze na biodrach :/ Po co? nie mam pojęcia, skoro wynik miała identyczny jak Theoś, a jemu nic nie dolega :) Podejrzewam, że lekarze niektórzy przesadzają, a rodzice potem panikują ;) Quote
*Magda* Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Aga, mam emotkę dla ciebie : Świetna :D Quote
angineuuka Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 a to chyba pod zoofilię podchodzi :D [url=http://emotikona.pl/emotikony/][/url] Quote
angineuuka Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 a to chyba pod zoofilię podchodzi :D [url=http://emotikona.pl/emotikony/][/url] Quote
łamAga Posted February 6, 2015 Author Posted February 6, 2015 No to juz w ogóle patologia , takiego lekarza to bym chyba poszła zjeba...ć :/ Angi jesteś zboczona ! :D Quote
*Magda* Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 No to juz w ogóle patologia , takiego lekarza to bym chyba poszła zjeba...ć :/ Angi jesteś zboczona ! :D Ja się nie mieszam. Dobrze, że Hania potem szybko nadrobiła zaległości :) Skończyła 18 lat i szaleje :P Quote
angineuuka Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 może lepiej już nie szukam emotków.. co się zobaczy to się nie odzobaczy :C Quote
łamAga Posted February 6, 2015 Author Posted February 6, 2015 spodziewała sie czegoś w stylu " zgorszonego nikt nie zgorszy" :D Quote
marta1624 Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Aż myślałam że pomyliłam galerie... Ale nie, to Agi galeria, gadanie o bioderkach u dzieci a pomiędzy takie emory :D Quote
łamAga Posted February 6, 2015 Author Posted February 6, 2015 Pewnie myslalas ze na Red Rooma weszłaś hahahaha Quote
marta1624 Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Na początku tak :D Ale te bioderka mnie myliły :p Quote
łamAga Posted February 6, 2015 Author Posted February 6, 2015 Bioderka bioderkami ale chyba bede miała ciężką noc , Neronowi jeździ po żołądku jak by tam jakieś ciała obce miał hahahahaha Quote
marta1624 Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Haha jak nie Fabian to Neron nie dają ci spać :D Quote
Recommended Posts