*Monia* Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Śliczny mały łysy Fabianek :wub: Hahahaha, dobra jesteś. Dlatego ja zawsze jeszcze czytam zanim wyślę cokolwiek :) Quote
łamAga Posted February 4, 2015 Author Posted February 4, 2015 Ja zawsze mam wpadki jezeli chodzi o pisanie sms-ów :P i niby czytam też przed wysłaniem a jak widac nie zawsze mi to wychodzi ;) Wczoraj Fabian cały dzien przespał a w nocy oczy jak 5 zł i se gadał , a teraz od rana znowu wali kime , mam nadzieje ze po poludniu bedzie bardziej aktywny i da mi w nocy pospac bo jestem jak neptyk :/ Quote
Aleksa. Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Mam czas do 14:20 , to idź spać a ja popilnuje Fabiana :D Quote
łamAga Posted February 4, 2015 Author Posted February 4, 2015 Fabian w najlepsze śpi ale ja jakos nie potrafie spac w dzien jak On spi , nie wiem dlaczego .... Quote
Aleksa. Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Fabian w najlepsze śpi ale ja jakos nie potrafie spac w dzien jak On spi , nie wiem dlaczego .... No własnie może masz obawe, że on się obudzi i go nie usłyszysz ? :/ Quote
łamAga Posted February 4, 2015 Author Posted February 4, 2015 No własnie może masz obawe, że on się obudzi i go nie usłyszysz ? :/ No własnie mam takie obawy ale nie wiem dlaczego skoro w nocy też przecież śpie i go słyszę , mały cwaniaczek sie nauczył że juz nie chce całej nocy spać w łóżeczku i tak koło 2giej czasami 4rtej musze go brac do nas do łóżka , sen jest silniejszy i jakos spie a w dzien sie oje ze go zgniote hehe dziwna jestem wiem :D Quote
Aleksa. Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 No własnie mam takie obawy ale nie wiem dlaczego skoro w nocy też przecież śpie i go słyszę , mały cwaniaczek sie nauczył że juz nie chce całej nocy spać w łóżeczku i tak koło 2giej czasami 4rtej musze go brac do nas do łóżka , sen jest silniejszy i jakos spie a w dzien sie oje ze go zgniote hehe dziwna jestem wiem :D Ja też bym się bała z takim maluchem spać :D że go przyduszę kołdrą, czy coś :D Quote
łamAga Posted February 4, 2015 Author Posted February 4, 2015 Ja też bym się bała z takim maluchem spać :D że go przyduszę kołdrą, czy coś :D Ja sie z poczatku bałam i w sumie nadal sie boje ale zauwazyłam ze z dzieckiem to sie spi inaczej , jak sie poloze tak sie obudzę , nawet ręką nie rusze hehe tak że my spimy na kawałeczkach łożka a młody jak panicz na środku łożka hehe Quote
Aleksa. Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Ja sie z poczatku bałam i w sumie nadal sie boje ale zauwazyłam ze z dzieckiem to sie spi inaczej , jak sie poloze tak sie obudzę , nawet ręką nie rusze hehe tak że my spimy na kawałeczkach łożka a młody jak panicz na środku łożka hehe Ja też się w nocy nie kręce :D Quote
łamAga Posted February 4, 2015 Author Posted February 4, 2015 Ja jak spie sama to się kręce i dlatego sie bałam wlasnei że jak bede z nim spała to go przygniotę ale juz wiem ze raczej nie ma tkiej mozliwosci ;) Quote
łamAga Posted February 4, 2015 Author Posted February 4, 2015 Kurde chciałam kupic poduszke z psem w biedronce i juz nie było :/ pewnie wczoraj jeszcze były ale się zgapiłam :/ jutro pojde obczaić koce i pościele walentynkowe :D Quote
Guest wolfheart Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Kurde chciałam kupic poduszke z psem w biedronce i juz nie było :/ pewnie wczoraj jeszcze były ale się zgapiłam :/ jutro pojde obczaić koce i pościele walentynkowe :D ja mam podobną do tej... https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRYzdZlL_yop2WkbBCCUh0lkl3ApqZhmmapcETq8nutGAlaHdqf Quote
*Magda* Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Ja sie z poczatku bałam i w sumie nadal sie boje ale zauwazyłam ze z dzieckiem to sie spi inaczej , jak sie poloze tak sie obudzę , nawet ręką nie rusze hehe tak że my spimy na kawałeczkach łożka a młody jak panicz na środku łożka hehe Skąd ja to znam :P Jak śpię z młodym, to zawsze budzę się w takiej pozycji, w jakiej się kładłam. Zdrętwiałe ręce, to mam zawsze po takim wspólnym spaniu :D Quote
Oscar Patric Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 U mnie były poduszki z psami ale na razie Ksieciowi nie bralam bo ma Quote
łamAga Posted February 4, 2015 Author Posted February 4, 2015 Ja właśnie chciałam tą z psem , Sylwia taką jak wkleiłaś kiedyś widziałam ale jakoś też się zgapiłam , jutro moze mi sie uda kupić pościel walentynkową z psem i kocyk w serduszka :D A co do spania z dzieckiem to tak jak Magda pisze , człowiek zdrętwiały się budzia ale się nie ruszy , w szoku jestem bo nawet Sebastian jak wie że młody jest w łóżku to śpi bez ruszania się a tak to się wierci że czasami mam ochotę go wykopać do pokoju obok :P Dzisiaj młody w dzień nie spal prawie w ogóle , jest nadzieja że w nocy sobie pośpie :D Quote
łamAga Posted February 4, 2015 Author Posted February 4, 2015 No u mnie dzisiaj była tylko jedna z hello kitty jedna z jakimiś kucykami i jedna ze spider manem ale nie podobała mi sie bo była granatowa ;) Quote
łamAga Posted February 4, 2015 Author Posted February 4, 2015 Dzisiaj się wydało gdzie nam drewno znika :P Quote
łamAga Posted February 4, 2015 Author Posted February 4, 2015 Ona sama się karmi , tutaj wejdzie do domu i ze smietnika chusteczki wyżre tutaj drewno zapierdzieli , po co ja karmic :P Quote
marta1624 Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 A jaka zbilansowana dieta :D Nie tylko suche i suche :D Quote
Recommended Posts