Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja zawsze mam wpadki jezeli chodzi o pisanie sms-ów :P i niby czytam też przed wysłaniem a jak widac nie zawsze mi to wychodzi ;)

Wczoraj Fabian cały dzien przespał a w nocy oczy jak 5 zł i se gadał , a teraz od rana znowu wali kime , mam nadzieje ze po poludniu bedzie bardziej aktywny i da mi w nocy pospac bo jestem jak neptyk :/

Posted

Fabian w najlepsze śpi ale ja jakos nie potrafie spac w dzien jak On spi , nie wiem dlaczego ....

No własnie może masz obawe, że on się obudzi i go nie usłyszysz ? :/ 

Posted

No własnie może masz obawe, że on się obudzi i go nie usłyszysz ? :/ 

No własnie mam takie obawy ale nie wiem dlaczego skoro w nocy też przecież śpie i go słyszę , mały cwaniaczek sie nauczył że juz nie chce całej nocy spać w łóżeczku i tak koło 2giej czasami 4rtej musze go brac do nas do łóżka , sen jest silniejszy i jakos spie a w dzien sie oje ze go zgniote hehe dziwna jestem wiem :D

Posted

No własnie mam takie obawy ale nie wiem dlaczego skoro w nocy też przecież śpie i go słyszę , mały cwaniaczek sie nauczył że juz nie chce całej nocy spać w łóżeczku i tak koło 2giej czasami 4rtej musze go brac do nas do łóżka , sen jest silniejszy i jakos spie a w dzien sie oje ze go zgniote hehe dziwna jestem wiem :D

Ja też bym się bała z takim maluchem spać :D że go przyduszę kołdrą, czy coś :D

Posted

Ja też bym się bała z takim maluchem spać :D że go przyduszę kołdrą, czy coś :D

Ja sie z poczatku bałam i w sumie nadal sie boje ale zauwazyłam ze z dzieckiem to sie spi inaczej , jak sie poloze tak sie obudzę , nawet ręką nie rusze hehe tak że my spimy na kawałeczkach łożka a młody jak panicz na środku łożka hehe 

Posted

Ja sie z poczatku bałam i w sumie nadal sie boje ale zauwazyłam ze z dzieckiem to sie spi inaczej , jak sie poloze tak sie obudzę , nawet ręką nie rusze hehe tak że my spimy na kawałeczkach łożka a młody jak panicz na środku łożka hehe 

Ja też się w nocy nie kręce :D

Posted

Kurde chciałam kupic poduszke z psem w biedronce i juz nie było :/ pewnie wczoraj jeszcze były ale się zgapiłam :/ jutro pojde obczaić koce i pościele walentynkowe :D

Posted

Skąd ja to znam :P

Jak śpię z młodym, to zawsze budzę się w takiej pozycji, w jakiej się kładłam.

Zdrętwiałe ręce, to mam zawsze po takim wspólnym spaniu :D

Posted

Ja właśnie chciałam tą z psem , Sylwia taką jak wkleiłaś kiedyś widziałam ale jakoś też się zgapiłam , jutro moze mi sie uda kupić pościel walentynkową z psem i kocyk w serduszka :D 

A co do spania z dzieckiem to tak jak Magda pisze , człowiek zdrętwiały się budzia ale się nie ruszy , w szoku jestem bo nawet Sebastian jak wie że młody jest w łóżku to śpi bez ruszania się a tak to się wierci że czasami mam ochotę go wykopać do pokoju obok :P

Dzisiaj młody w dzień nie spal prawie w ogóle , jest nadzieja że w nocy sobie pośpie :D